Sailor Moon Forum
Sevmediğiniz anime
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Prenses

Sevmediğiniz anime Konu: Yanıt: Sevmediğiniz anime Alıntıyla Cevap Gönder

winx böğk denecek kadar
digimon
elfen lied

süper olmuş Prenses Serenetty imza için çok teşekkürler Hayranlık Besliyor

süper olmuş sailorneptune Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Ağu 2008 14:37
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Anti Elfen Lied'ciyim ben Çıldırmış Durumda
o nedir öyle Allah'ım zaten Ecchi öğeleri içeren animelerden herzaman tiksinirim ama yani bu kadar da iğrençlik olmaz diye düşünüyorum.Ya tamam şimdi Lucy çok şeker bi kız ama yani ne biliyim orda çırılçıplak dolaşıp da bir yandan adamların kafasını koparıp kan akıtması pek hoşuma gitmedi.Zaten ilk bölümü izledim ve soğudum iğrenç geldi bana yani.Daha da izlemeyi düşünmüyorum açıkçası.Sevenleri olabilir tabii ki saygım sonsuz bunlara ama işte sev-mi-yo-rum.

Bi de Digimon var.Hiç sarmayan animelerden Madde
İlk başlarda NANA hoşuma gitmemişti ama sonradan o kadar da kötü olmadığını anladım.
Ummm...Sonra Basilsk hiç sevmem.Konusu çok ağır kaldıramadım O__o Çıldırmış Durumda
Sakura da gıcık gelmiştir.Sailor Moon taklidi nolucak -_____-
Şeker Kız Candy de güzeldi ama bayıyor artık beni -____-
Ha bi de Code Geass var.Ay Allah'ım C.C'yi yolasım geliyor zaten o tip kızlara her zaman sinir olurum Çıldırmış Durumda

Neyse uzun lafın kısası nefret ettiklerim bunlar...

matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 04 Eyl 2008 07:18
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Aaa C.C. sevilmez miii Hayranlık Besliyor Neyse XD

2x2 Shinobuden var nefret ediyorum uzak dur benden Neee? nasıl bir işkencedir bu tanrım :S

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 01:49
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

dijimon ve şu kartlı olanı neydi.. o tip şeylerden hoşlanmıyorum
peach girl i izlerken o kadar çok sevmiştim ki ama yarısından sonra baymaya yük olmaya başladı aşırı uzatınca öyle oluyor işte.
ahori gedou hour rabuge diye 6 bölümlük bir anime var. birisi cd ye çekmişti o da izlememiş zaten neyse iğrenç hiiiç indirmeyin. zaten iki tane kız var biri küçük çocuk biri kız hastası Çılgın dönüşüm falan geçiriyorlar sm gibi ama bir işe yaradıkları yok falan her yeri yakıp yıkıyorlar. konuyu anlamak için şöyle bir taramıştım. bir de sonuna baktım böyle rezil bir animenin sonu nasıl ki acaba diye, son yok O_o aynı bölüm temposuyla gitmiş ve bitmiş....

Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Eyl 2008 13:36
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Duel Monsters-Çünkü Yu-Gi-Oh'dan taklit.,
School Days-Çok sapıkça ve miğde bulandırıcı bir anime.O neydi be öle Çıldırmış Durumda
Marmalade Boy-Aslında anime çok qusel ama 30.bölümden sonra sıkıyoR insanı Madde

Chibi*m Meleğim Cok saqoll bitanem*-*

Spoiler:

Efsanesin İntegra o.O

L~ <3

~~ShinigamiShinigamiShinigami~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 13:57
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız