Sailor Moon Forum
Sizce Wedding Peach sailor moondan alıntımı?
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon

Yazar Mesaj
Yakamoz

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Ünvan: Prenses

Sizce Wedding Peach sailor moondan alıntımı? Konu: Sizce Wedding Peach sailor moondan alıntımı? Alıntıyla Cevap Gönder

iki serinin dizaynerıda aynı kişi olduğundan birbirlerine çok benziyorlar(bence)çünkü wpde çocuksu sulu gözlü biraz saf olaylar geliştikçe olungunlaşan bir kişi sm da.görünüş olarakta az çok benziyorlar;
bana kalırsa ikisi çok benziyor zaten direk baktığımızdada az çok benzerlikleri görebiliriz.pozlasr neredeyse aynı ayrıca kostümlerde çok benziyor (özellikle armalar birbirinin neredeyse aynısı)saç modelleri ikisininde göz alıcı ve kendine özgü zaten karakter olarakta benziyorlar ama onları şimdi içine katmıyalım.

-wp

-sm

siz ne düşünüyorsunuz?

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=514&i=35883096ij0oz1.png][img]
http://www.sailormoonfansi.forumlari.net -- jeanne-yu-gi-oh!-witch ve sailormoon ile ilgili herşey burada
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Tem 2007 13:51
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Sizce Wedding Peach sailor moondan alıntımı? Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Bnce zaten bu konuyu okumuştum bir sitede ayrıntılı bir şekilde anlatıyordu...
Bu pozlar evt birbirine çok benziyor...
Hikaye olarak da benzediğini düşünüyorum ama tam olarak alıntı (ç) alıntı olarak fazla abartmıyorum...
Çünkü hikaye olarak Kahramanlar geçmişte yaşamış kötülerle savaşarak kaybolmuşlardır.Ve bazı nedenlerle yine oryata çıkıyorlar..
Düşmanlarını da yenmek için özel güçlerini kullanıyorlar...
Yani karakter sayısı olarak ikisi birbirine zıt XD
Usagi ile Momoko çizim olarak aşırı bir bnzerlik taşıyorlar...
Hikaye de benziyor.Başka animelerde de öle...Yani hakiye biraz benziyor diyebilirim Çok Mutlu
Momoko ile usaginin sailor kıyafetleri de resimdeki gibi görülüyor.Benziyor yani...
Çizim boyut felan XD
Yani artık benzediklerini kabul ediyorum..Ama herşeyi (ç)alıntı değil...
(ç)alıntı demiyelim..Benzerlik-bnzeme- XDxdxdxd;)
Bn artık kabul ediyorum!Ama abartmıyorum ve aşırı da (ç)alıntı demekten kaçınıyorum XD

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Tem 2007 16:15
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Sizce Wedding Peach sailor moondan alıntımı? Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

walla ben wp yi bilmiorum ama yakomozun yazdıklarından biraz benzediği anlaşılıyor duruş olarak ewt de sac olayı wpde abartılı duruyor konuda benzior işte

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Tem 2007 11:29
Yakamoz

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

:::::gece yıldızı::::: yazmış:
walla ben wp yi bilmiorum ama yakomozun yazdıklarından biraz benzediği anlaşılıyor duruş olarak ewt de sac olayı

wpde abartılı duruyor konuda benzior işte

konu çok benziyor smde kötülerle savaşın ötesinde bir yaaşam var wp dede benzemelerin nedeninin iki çizgi filmide dizayn edenin aynı kişi olmasına bağlıyorum birde ikisininde saçlarının kendine özgü birm duruşu var saç benzerlikleri o

http://www.sailormoonfansi.forumlari.net -- jeanne-yu-gi-oh!-witch ve sailormoon ile ilgili herşey burada
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Tem 2007 15:10
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Ünvan: Prens

Dikkat edilirse tüm sihirli kız serileri 92 sonrası Sailor Moon ile benzerlik içerir. Buna winx-club italyan yapımını da dahil ediyorum ben. Bu da Sailor Moon'un ne kadar dünyasal çapta bir etki yaptığının kanıtıdır Kayan Gözler

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Tem 2007 15:15
Yakamoz

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Mamoru yazmış:
Dikkat edilirse tüm sihirli kız serileri 92 sonrası Sailor Moon ile benzerlik içerir. Buna winx-club italyan yapımını da dahil ediyorum ben. Bu da Sailor Moon'un ne kadar dünyasal çapta bir etki yaptığının kanıtıdır :roll:

evet katılıyorum ama bu sanki smnin aynısının karekter değişikliği gibi am a buda sm nin ne kadar ünlü olduğunu ve beğenildiğini gösterir haklısınız belki de çok izlenmesi için böyle bişey yapmışlardır :lol:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Tem 2007 15:17
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

ewet katılıyorum benziyolarrr
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Eyl 2007 15:37
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

evet bende katılıyorum.
benziyorlar birbirine

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Ekm 2007 13:22
Enma Ai

Anime Fan
Anime Fan

evet kabul etmek üzücü çünki 2side özeldir benim için ama sm çok çok özeldir ama wp de ilk animem böhü 2side çok güzel wp alıntıda olsa kendine göre güzel 1anime yinede bence izlemeye değer Dil Çıkartıyor

.::Devil May Cry::.
Don't look back don't regret.
Times falling out of these hands.
i'll let you leave me.
Call when you're back home cause i'll wait.
İndise his near.
Wherever you go whatever you see.
i'll give up life and i'll be your home.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Ksm 2007 23:15
usagi_serenity

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

ola bilir ama sailor moon daha gsl

qece[P]erisi&asi[R]oméo(L)
Hüzünlü seny. HeP seVİceĞİm aMa sN yaLn daN seVmeİ ßıraKcA....
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 04 Şub 2008 01:57
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Bütün animelerde iyilierle kötüler her zaman savaş içindedir. Kıyafetlerde aslında benzerlik yok, ve genelde anime karakterleri hep küçük yaştan itibaren savaş kahramanı olmuştur ondan çocuksu davranırlar. Biz SM'yi çok sevdiğimiz için SM'ye benzetiyoruz. Ben de SM'den önce WP'i izlemiştim bu iki animenin hiç bir alakası yok bence...

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Şub 2008 15:48
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

usagiserenity yazmış:
Bnce zaten bu konuyu okumuştum bir sitede ayrıntılı bir şekilde anlatıyordu...
Bu pozlar evt birbirine çok benziyor...
Hikaye olarak da benzediğini düşünüyorum ama tam olarak alıntı (ç) alıntı olarak fazla abartmıyorum...
Çünkü hikaye olarak Kahramanlar geçmişte yaşamış kötülerle savaşarak kaybolmuşlardır.Ve bazı nedenlerle yine oryata çıkıyorlar..
Düşmanlarını da yenmek için özel güçlerini kullanıyorlar...
Yani karakter sayısı olarak ikisi birbirine zıt XD
Usagi ile Momoko çizim olarak aşırı bir bnzerlik taşıyorlar...
Hikaye de benziyor.Başka animelerde de öle...Yani hakiye biraz benziyor diyebilirim Çok Mutlu
Momoko ile usaginin sailor kıyafetleri de resimdeki gibi görülüyor.Benziyor yani...
Çizim boyut felan XD
Yani artık benzediklerini kabul ediyorum..Ama herşeyi (ç)alıntı değil...
(ç)alıntı demiyelim..Benzerlik-bnzeme- XDxdxdxd;)
Bn artık kabul ediyorum!Ama abartmıyorum ve aşırı da (ç)alıntı demekten kaçınıyorum XD

yok zaten (Ç)alıntı demiyo alıntı diyo

How can you see into my eyes...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Mar 2008 18:06
michi-san

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

bn hiç wp yi izlemedm ama winxin alıntı olduğu belli
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Mar 2008 21:22
hebele

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

Ünvan: Prens

esinlenme olduğu bariz açık. birkaç sene evvel sırf bu yüzden oturup seyretmeye başladım ama daha sonra fena halde sıktığı için bıraktım. fazlasıyla küçük kızlara yönelik bir çizgi film. ayrıca müzikleri kötü ve konuları sm'ye göre daha basit kaçmış. bu yüzden sevemedim. bir de gelinliklerle savaşmaları da çok abuk.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Mar 2008 22:50
sailor enery

Otaku
Otaku

Sizce Wedding Peach sailor moondan alıntımı? Konu: Yanıt: Sizce Wedding Peach sailor moondan alıntımı? Alıntıyla Cevap Gönder

BENDE Bezzettim

Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda
alnındakilerden smdekilerinin nerdeyse aynısı Karışık

Edit : Bekide Bunlrda Naoko muydu neydi ismini hatırlamıom işte smyi çizen kadın çizmiştir? Çok Mutlu Zarif

Celebiyi Beslemek İstersen Bir Tıklaman Yeter

Bir de bnm İçin tıkla

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 23 Tem 2008 13:36
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız