Sailor Moon Forum
SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!!
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Ünvan: Prenses

SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

öncelikle sözlerime "gomen nasai minna" diyerek başlamak istiyorum Şaşırmış Durumda

artık ne zaman bölüm yazabileceğimi ben de bilmiyorum, bu sefer hafta içi de gelebilir demiştim ama bakın 2 hafta oldu -_- düzene koymaya çalıştığım bissürü şey var o yüzden lütfen beni mazur görün...

özellikle üstümüze ne kadar çok ödev yığıldığını bi bilseniz T_T ahan da Mina-Chan şahidim yani Çıldırmış Durumda

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Mar 2008 12:09
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Ühüü Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor TAKERUUUU

How can you see into my eyes...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Mar 2008 17:37
jandark

Sağlam Üye
Sağlam Üye

tamam arkadaşım ben anlarım senin halinden dersler dimi Kayan Gözler Kayan Gözler bende gerginlik var canım bunaldı Çılgın Çılgın ..giremiyom nete . Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor ..evden uzakta neyse Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor sen yaz ben bakcam tamam Çok Mutlu Çok Mutlu Çok Mutlu Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Mar 2008 21:30
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

Prensesimiz öyküsünü yazsın diye seferberliğe giriyoruz . Amy-chan öykünü yaz biz ödevlerini yaparız-tabi kendi ödevlerimizden zaman bulursak Şaşırmış Durumda - Kahkaha Atıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Mar 2008 18:35
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

kendimden utanıyorum T_T

bu hafta çok yoğun bi haftaydı... aslında bayağı bayağı yoğun bi haftaydı -_- bu hafta tam 9 dersimiz boş geçicek boş kaldığım ilk anda millet voleybol oynarken ben gidip sizin için bölüm yazıcam söz veriyorum Şaşırmış Durumda

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Mar 2008 18:42
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

Amy-chan sen bizim herşeyimizsin

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Mar 2008 19:06
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

yaa sorma -_- hepiniz iyi bir son için beklerken ben sizi 2 hafta beklettim -_- artık daha fazla uzatmaya da gerek görmüyorum ya bu bölümde ya da bi sonraki bölümde Saint Duhrega'nın kim olduğunu öğreneceksiniz, bari beklediğinize değsin Şaşırmış Durumda

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Mar 2008 19:14
jandark

Sağlam Üye
Sağlam Üye

ben geliyom giditom bi türlü bu şahsiyetin kim olduğunu öğrenemedim... neden acaba? Madde Madde Madde Madde Madde Çıldırmış Durumda Dil Çıkartıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Mar 2008 20:38
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Ami-chan'im o 9 derste yaz artıık Göz Kırpıyor Göz Kırpıyor bekle bekle
kaldım yani
hele Takeru'mu öldürdün kestin yastayım yasta Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 31 Mar 2008 15:43
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

sevgi yazmış:
Ami-chan'im o 9 derste yaz artıık Göz Kırpıyor Göz Kırpıyor bekle bekle
kaldım yani
hele Takeru'mu öldürdün kestin yastayım yasta Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor

Oh valla zavallıcak ölüm döşeğinde olsa ölürdü şimdiye kadar

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 06 Nis 2008 16:33
jandark

Sağlam Üye
Sağlam Üye

giriyom giriyom nete yoksunuz nerdeki bu bölüm sonu AMİ-chan reytinglerin düşcek ama haberin olsun.. Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Karışık ...beklicem inatla Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Nis 2008 21:02
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

katılıyorum canım -_-''' bi ara olmuştu zaten yine olmasından korkuyorum -_-

olmazsa Mina-Chan'dan yardım alıcam Çıldırmış Durumda ne konuda olduğunu eğer yaparsam görürsünüz Çıldırmış Durumda 40 yılda bir işe yarıycak zaten demi kız Çok Mutlu

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Nis 2008 21:14
jandark

Sağlam Üye
Sağlam Üye

bilemem artık 40 yılda yarayacak derken.....yanii
Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 27 Nis 2008 13:27
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Konu: Yanıt: SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Alıntıyla Cevap Gönder

dersler bitti bu kız hala bitiremedi sezonunu ô_O diyenleriniz vardır mutlaka, ne yazık ki benim için ders sezonu bitmedi -_- 2 ve 3 gelen bazı derslerim için yükseltme sınavlarına girdim ve daha da bitmediler maalesef -_- yarın son olarak Fizik sınavına gireceğim ve bu işkence bitecek inşallah ^^'''

yarın sınavdan çıktıktan hemen sonra son partlar için kolları sıvayacağım Gülücük Dağıtıyor 2 bölümümüz kaldı arkadaşlar ve yarınki bölümde Saint Duhrega'nın kimliği açıklanacak nihayetinde XD ve son bölümleri okuyacaklar için tavsiyem önceki bölümleri kısa bir gözden geçirmeleri, bu kadar zamandaçok şeyi unutmuş olabilirsiniz ^^'''

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Hzr 2008 12:29
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Konu: Yanıt: SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Alıntıyla Cevap Gönder

Saint Duhrega'nın Ami veya Usagi olduğunu düşünsem de yarını beklicezz artıkk. Karışık
Not:Umarım Fizikten iyi alırsın şahsen F-i-z-i-k dersi sinirimi bozuyo. Kötülük Düşünmekte! Fizik gene final bölümlerin gelmesini kaçırıyo işte Zarif

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Hzr 2008 15:25
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  Sonraki
26. sayfa (Toplam 28 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız