Sailor Moon Forum
SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!!
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Konu: Yanıt: SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Alıntıyla Cevap Gönder

bende daha ne kadar bekleyeceğiz yavacaktım yani prenses hazretleri Madde bekliyoruk Madde bir gelmesin o bölümler paramparça ederim seni Dil Çıkartıyor şakaşaka keyfine bak bebeğim ya Şaşırmış Durumda yükseltmeleri bilirim Madde Çıldırmış Durumda Kahkaha Atıyor

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Hzr 2008 16:15
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Ünvan: Prenses

SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Konu: Yanıt: SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Alıntıyla Cevap Gönder

işte sondan bir önceki bölüm, aynı zamanda SAINT DUHREGA'nın kimliği artık ortada Kahkaha Atıyor keyfini çıkarın Göz Kırpıyor

Tüm savaşçılar etrafı beyaz sislerle kaplı bir kapının önünde yanyana dizilmiş Setsuna'nın işaretini bekliyorlardı. Sisler arasındaki bu büyük, ihtişamlı kapı zaman kapısıydı. Herkes sessizce kapıya odaklanmışken Rei oldukça rahatsız görünüyordu. Gördükleri karşısında sendeleyerek hemen sağında duran Michiru'nun omzuna düştü. Önünde büyük, ihtişamlı bir kapı vardı. Ama bu kapı zaman kapısından oldukça farklıydı. Kapının hemen önünde daha önce rüyasında görmüş olduğu dört insan silueti gördü. Ona çok yakın olmalarına rağmen Rei'nin gördükleri belli belirsiz gölge şekilleri olmaktan öteye geçemediler. Şimdi Rei'nin başı zonkluyordu, adeta çatlayacak gibiydi. Siluetler gittikçe karardı ve kapı ortadan bölünerek içeriye doğru açıldı. Kapının ardından süzülen ışık Rei'de müthiş bir güç hissi uyandırmıştı. Daha önce emsaline rastlamadığı bir güç...

-Rei, iyi misin?

Rei, Michiru'nun sendelemesiyle irkilip kendine geldi. Hemen ardından dümdüz doğruldu ve az önce gördüğü tüm o şeylerin kaybolduğunu fark etti. Bütün savaşçılar ona anlamsız gözlerle bakıyordu. O anda Rei gördüklerinin bir serap olduğunu anladı. Hayır seraptan da öteydiler... Bunlar Rei'nin doğuştan gelen yeteneğinin bir parçasıydı. Bunlar geleceğin belirtileriydi. Ancak Rei ilk defa gördüklerini kontrol edememişti. Bütün gördükleri kendi isteği dışında olmuş, onları görmeye çalışmamıştı bile... O iliklerinde hissettiği parlak güçle bir alakası olabilir miydi bunun?

-Evet, iyiyim... sanırım.

Sonunda Setsuna'dan beklenen işaret geldi,

-Şimdi gitmeye hazırsınız koruyucular. Ancak önce size neden buraya getirildiğinizi açıklayacağım.

Çetin bakışlar arasında Setsuna sözlerine devam etti,

-Buraya Saint Duhrega'yı bulmaya geldiniz. O burda... ve çoktandır sizi bekliyor...
Makoto:
-Öyleyse bu zamana kadar neden haberimiz olmadı?
Setsuna:
-Çünkü Saint Duhrega öyle güçlü ve kıymetlidir ki asla boşuna rahatsız edilmemelidir. O sizi tam bugün, bu saatlerde bekliyor... O sizin kaderinizin bir parçası.
Haruka;
-Onun kim olduğunu söylemeyecek misin artık?
-Hayır, savaşçılar kendileri bulmak zorunda...
-Ama sen de bir savaşçısın!
-Savaşçılar derken iç savaşçıları kastediyorum... Prensesimize en yakın olan savaşçıları...
Haruka:
-Öyleyse bize söylemende bir mahsur yok!
-Üzgünüm ama var Haruka. Eğer iç savaşçılar görevlerini tamamlayamazlarsa -ki temennimiz bunun olmamasından yana- Saint Duhrega'nın kimliğinin ortaya çıkmış olması büyük sorun yaratabilir.
Ami'nin aklına birden dank eder,

-Peki ya Prens ve Prensesimiz... Onlar neredeler?!
Setsuna sıkıntılı bir ses tonuyla devam etti,
-Şu anda olmaları gerektiği yerdeler... Düşman elinde.
Hepsi birden,
-NE?!
-Ve eğer görevinizi zamanında tamamlayamazsanız... ölecekler!
Rei,
-Bunu ne zaman söylemeyi düşünüyordun acaba?
-Paniklemenizi istemedim.
-Demek öyle!!!
Mianko,
-Rei sakin ol! Neyse ne, şu an görevimize odaklanmak zorundayız!
Haruka:
-Ne yapmamız gerekiyor, hemen söyle!
-Siz, Neptün, Satürn ve Uranüs, benimle kalıp kapı sınırını koruyacaksınız. Buraya kimsenin girmesine izin vermeyeceğiz.
Neptün, Uranüs ve Satürn;
-Anlaşıldı!
Setsuna asasını bir iç savaşçılara bir de kapıya doğrulttu,
-Doğruca bu taraftan gidin, Saint Duhrega sizi bulacaktır!

Kapı büyük bir gürültüyle ortadan bölünerek içeri doğru açıldı ve dört savaşçı da var güçleriyle koşmaya başladılar. En önce giden Makoto hepsinden hırslıydı. Aniden önünde beliren bir kapı kafasına sertçe çarptı ve Makoto geriye doğru sertçe düştü. Ayağa kalktığında bir süre bilinci yerinde gelememişti. Gözlerinin bulanıklığı geçtiğinde kapının üzerindeki yazıyı zar zor okuyabildi.

"SAINT DUHREGA"

Ami,
-Yani o bu kapının ardında mı?
Minako,
-Başardık, onu bulduk!
Makoto,
-Peki ama nasıl açacağız bunu?
Minako,
-Eheh, güzel soru...

Rei için etraf tekrar sakinleşmişti, hemen sağında bulunan Makoto'nun üstüne çöktü ve yeniden birşeyler görmeye başladı. Bilinci yerine geldiğinde Makoto'nun üstünden doğrularak emin adımlarla kapıya yaklaştı. Ne yapacaklarını kesinlikle biliyordu artık, Yolun sonuna gelmişlerdi işte...

Elini kapıdaki yazının hemen altında duran 4 çukur delikten en baştakine, içi kor kırmızısı yanan deliğin içine soktu. Ve yüksek sesle şunları söyledi,

-Gözlerindi alevlerin rehberliğinde bana geleceğin ateşini yakan
Çukur delikten kıvılcımlar fışkırdı ve döne döne fosforlu bir ipi yakarak "SAINT" yazan yere ulaştı. SAINT yazısı rengarenk ışıklar ve kıvılcımların etkisiyle parlamaya başladı. Rei kafasıyla Makoto'ya onay işareti verdi. Makoto da Rei'nin hemen yanındaki küçük yıldırımlar patlatan ikinci çukura elini soktu ve,
-Masum bir dokunuşta bütün ışıklardı buluşan
mısrasını söyledi. Makoto'nun parmaklarından çıkan yıldırımlar doğruca "DUH" yazısına ulaşıp oranın da kıvılcımların coşkusuyla parlamasını sağladı. Sıranın kendisinde olduğunu anlayan Minako gidip sıradaki çukura dokundu ve dizesini tekrar etti,
-Aynalarda ışıktan arda kalan parlak pırıltılardı anımsanan
Minako'nun tırnaklarından çıkan sarı ışık huzmesi "RE" ye ulaşıp yanmasını sağladı. Ve geriye kalan son savaşçı olan Ami de gidip son çukura elini dayadı,-
-Belleğimde büyülü bir suyun şarkısıydı tekrarlanan
Ve geriye kalan son yazı parçası "GA" da Ami'nin bileğinden başlayıp parmağından fışkıran büyük dalgalarla yandı. Kelimeler yanarak tamamlandığında harfler büyük bir gürültüyle yer değiştirmeye başladı. Adeta çıldırmış gibi dönüyorlardı havada. Kızların şaşkın bakışları arasında hepsi yerine oturdu. Ancak bu sefer orda Saint Duhrega'dan farklı birşey yazıyordu... Şaşkın bakışlar arasında oluşan yeni kelimeler Minako'nun ağzından yavaşça döküldü,

THE GUARDIANS

---bölüm sonu---

_________

yorum isterim XD

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Hzr 2008 17:34
Ay Tavşanı

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

ellerine sağlık çok güzeller devamını bekliyom
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 30 Hzr 2008 17:39
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

anlamayanlar için açıklama yapma gereği duyuyorum XDXD Hepsi toptan kutsal Duhregay mış Dil Çıkartıyor

Yanlız şu şiiri aşırı sevdim ben hee Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Hadi bakalım Kuma-chan !!! Kupa göründü !!! Eğlenmekte Eğlenmekte Eğlenmekte
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Hzr 2008 17:46
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

ayy cnm okudum ama şimdiye yazmak yorum oldu ^^' neyse gerçekten güzel bir bölümdü devamını bekliyoruz Göz Kırpıyor

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Hzr 2008 18:25
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

süper süper süper olmuş amy-chanım şiiride kübi iyi yazmış hani Kahkaha Atıyor bölüm çok akıcıydı bir sonraki bölüm final sanırım bekliyorum Hayranlık Besliyor

senn ilhamın gelmiş kaçırma sakın!!yaz bitir şu sezonu süper gidiyor!!çok komplike bir düzen yapmışsın aferem Dil Çıkartıyor

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Hzr 2008 20:49
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Çok Mutlu harika bi bölüm olmuş çok güzel bi bölümdü ellerine sağlık cnm devamını büyük bir merakla bekliyoruz Hayranlık Besliyor Gülücük Dağıtıyor bu arada yeni bölümü ne zaman yazarsın
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Tem 2008 22:19
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

uzun bi zamandan sonra bu bölüm iyi geldi valla bir an önce devamını bekliyoruz bizi bekletme Gülücük Dağıtıyor Gülücük Dağıtıyor

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Tem 2008 22:33
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

yorumlar için teşekkürler Çok Mutlu

aslında bölümü çarşamba günü yazacaktım ama sabah kalktım, pc'yi açmaya yeltendim ama açılmadı Çıldırmış Durumda nasıl bozulmuşsa içindeki bütün dosyalar silinmiş meğer, pc o yüzden bi yerden sonra tıkanıp tekrar tekrar başlıyodu Madde hiç çekemem dedim anında formata yollattım, dün de formattan geldi şimdi tıkır tıkır ve çok daha hızlı çalışıyor XD D klasöründe birsürü anime, manga vardı ama onları kurtarmışız Allah'a şükür Hayranlık Besliyor (pc'ci akrabamızdır, çaktırmayın XD)

bugün de çok mühim bir işim var, gideceğim yere sırf gidiş dönüş 3 saat kadar tutucak Çıldırmış Durumda işim bitip eve geldiğimde hala kafam yerinde olursa yazarım, olmazsa en geç Cumartesi'ye gelir Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Tem 2008 09:56
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

Süpermiş yaw

How can you see into my eyes...
Spoiler:

You are my sunshine my only sunshine
You make me happy when skies are gray.

You'll never know dear how much I love you.
Please don't take my sunshine away...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 04 Tem 2008 11:42
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

eeee hadi ama yeni bölüm nerde kaldı yeni bölüm istiyoruz meraktan ölmek üzereyim acaba nolucak diye Kayan Gözler
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Tem 2008 11:41
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

eh ben de eksik kalmıyım bari Madde bu arada tatilden bugün geldim, yolda aklımdan geçenlerin başında yer alan bir şeydi bu da... acaba Ami-chan hanımefendisi sezonunu bitirecek mi... diyordum Madde
oh sonunda gelmiş ya şükürler olsun Kahkaha Atıyor Gülücük Dağıtıyor
heyecan dorukta devam ediyor fln Dil Çıkartıyor ha ayrıca yoldayaptığım şeylerden biri de sezonun nerde kaldığıydı... hatırladım tabii, hatırlamamam mümkün mü hiiiç Üzgün ya da Ağlıyor hele o malum olan kısmı Üzgün ya da Ağlıyor
her neyse... gelecek, yani sanırım bu son olacak olan bölümü heyacanla bekliyorum hanımefendi Zarif

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 07 Tem 2008 21:41
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

aklımda 3 değişik son var, acaba hangisiyle bitirsem daha etkileyici olur diye düşünüyorum ^^' kolay değil sezon sonu ve akıllarda iyi kalmasını istiyorum ^^''' son bölümün ilk yerleri tamam ama hala en son en güzelini ayarlamaya çalışıyorum =)

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Tem 2008 17:45
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Takeru-san'ım geri dönsün de başka bir şey istemem Kayan Gözler

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Tem 2008 18:53
küçük-melek

Master Otaku
Master Otaku

merkür prensesi yazdığın 6.sezon çok güzel. Gülücük Dağıtıyor Bu işte gerçekten başarılısın. Kahkaha Atıyor Son bölümü dört gözle bekliyorum Çok Mutlu

inanmıyorum müthiş olmuş SaILoRSuN harikasın (kimse imzayı çalmasın lütfen )
Spoiler:

ben yaptım ^^

Zamanın ötesinde başlayan bir efsane.Bu efsanenin adı Ay Savaşçısı
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 11 Tem 2008 14:25
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Sonraki
27. sayfa (Toplam 28 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız