| |
| Yazar |
Mesaj |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1402 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
Konu: Yanıt: SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! |
|
|
|
bende daha ne kadar bekleyeceğiz yavacaktım yani prenses hazretleri bekliyoruk bir gelmesin o bölümler paramparça ederim seni şakaşaka keyfine bak bebeğim ya yükseltmeleri bilirim  _________________
harikasın matrixsakini*.*
 |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1289 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
işte sondan bir önceki bölüm, aynı zamanda SAINT DUHREGA'nın kimliği artık ortada keyfini çıkarın
Tüm savaşçılar etrafı beyaz sislerle kaplı bir kapının önünde yanyana dizilmiş Setsuna'nın işaretini bekliyorlardı. Sisler arasındaki bu büyük, ihtişamlı kapı zaman kapısıydı. Herkes sessizce kapıya odaklanmışken Rei oldukça rahatsız görünüyordu. Gördükleri karşısında sendeleyerek hemen sağında duran Michiru'nun omzuna düştü. Önünde büyük, ihtişamlı bir kapı vardı. Ama bu kapı zaman kapısından oldukça farklıydı. Kapının hemen önünde daha önce rüyasında görmüş olduğu dört insan silueti gördü. Ona çok yakın olmalarına rağmen Rei'nin gördükleri belli belirsiz gölge şekilleri olmaktan öteye geçemediler. Şimdi Rei'nin başı zonkluyordu, adeta çatlayacak gibiydi. Siluetler gittikçe karardı ve kapı ortadan bölünerek içeriye doğru açıldı. Kapının ardından süzülen ışık Rei'de müthiş bir güç hissi uyandırmıştı. Daha önce emsaline rastlamadığı bir güç...
-Rei, iyi misin?
Rei, Michiru'nun sendelemesiyle irkilip kendine geldi. Hemen ardından dümdüz doğruldu ve az önce gördüğü tüm o şeylerin kaybolduğunu fark etti. Bütün savaşçılar ona anlamsız gözlerle bakıyordu. O anda Rei gördüklerinin bir serap olduğunu anladı. Hayır seraptan da öteydiler... Bunlar Rei'nin doğuştan gelen yeteneğinin bir parçasıydı. Bunlar geleceğin belirtileriydi. Ancak Rei ilk defa gördüklerini kontrol edememişti. Bütün gördükleri kendi isteği dışında olmuş, onları görmeye çalışmamıştı bile... O iliklerinde hissettiği parlak güçle bir alakası olabilir miydi bunun?
-Evet, iyiyim... sanırım.
Sonunda Setsuna'dan beklenen işaret geldi,
-Şimdi gitmeye hazırsınız koruyucular. Ancak önce size neden buraya getirildiğinizi açıklayacağım.
Çetin bakışlar arasında Setsuna sözlerine devam etti,
-Buraya Saint Duhrega'yı bulmaya geldiniz. O burda... ve çoktandır sizi bekliyor...
Makoto:
-Öyleyse bu zamana kadar neden haberimiz olmadı?
Setsuna:
-Çünkü Saint Duhrega öyle güçlü ve kıymetlidir ki asla boşuna rahatsız edilmemelidir. O sizi tam bugün, bu saatlerde bekliyor... O sizin kaderinizin bir parçası.
Haruka;
-Onun kim olduğunu söylemeyecek misin artık?
-Hayır, savaşçılar kendileri bulmak zorunda...
-Ama sen de bir savaşçısın!
-Savaşçılar derken iç savaşçıları kastediyorum... Prensesimize en yakın olan savaşçıları...
Haruka:
-Öyleyse bize söylemende bir mahsur yok!
-Üzgünüm ama var Haruka. Eğer iç savaşçılar görevlerini tamamlayamazlarsa -ki temennimiz bunun olmamasından yana- Saint Duhrega'nın kimliğinin ortaya çıkmış olması büyük sorun yaratabilir.
Ami'nin aklına birden dank eder,
-Peki ya Prens ve Prensesimiz... Onlar neredeler?!
Setsuna sıkıntılı bir ses tonuyla devam etti,
-Şu anda olmaları gerektiği yerdeler... Düşman elinde.
Hepsi birden,
-NE?!
-Ve eğer görevinizi zamanında tamamlayamazsanız... ölecekler!
Rei,
-Bunu ne zaman söylemeyi düşünüyordun acaba?
-Paniklemenizi istemedim.
-Demek öyle!!!
Mianko,
-Rei sakin ol! Neyse ne, şu an görevimize odaklanmak zorundayız!
Haruka:
-Ne yapmamız gerekiyor, hemen söyle!
-Siz, Neptün, Satürn ve Uranüs, benimle kalıp kapı sınırını koruyacaksınız. Buraya kimsenin girmesine izin vermeyeceğiz.
Neptün, Uranüs ve Satürn;
-Anlaşıldı!
Setsuna asasını bir iç savaşçılara bir de kapıya doğrulttu,
-Doğruca bu taraftan gidin, Saint Duhrega sizi bulacaktır!
Kapı büyük bir gürültüyle ortadan bölünerek içeri doğru açıldı ve dört savaşçı da var güçleriyle koşmaya başladılar. En önce giden Makoto hepsinden hırslıydı. Aniden önünde beliren bir kapı kafasına sertçe çarptı ve Makoto geriye doğru sertçe düştü. Ayağa kalktığında bir süre bilinci yerinde gelememişti. Gözlerinin bulanıklığı geçtiğinde kapının üzerindeki yazıyı zar zor okuyabildi.
"SAINT DUHREGA"
Ami,
-Yani o bu kapının ardında mı?
Minako,
-Başardık, onu bulduk!
Makoto,
-Peki ama nasıl açacağız bunu?
Minako,
-Eheh, güzel soru...
Rei için etraf tekrar sakinleşmişti, hemen sağında bulunan Makoto'nun üstüne çöktü ve yeniden birşeyler görmeye başladı. Bilinci yerine geldiğinde Makoto'nun üstünden doğrularak emin adımlarla kapıya yaklaştı. Ne yapacaklarını kesinlikle biliyordu artık, Yolun sonuna gelmişlerdi işte...
Elini kapıdaki yazının hemen altında duran 4 çukur delikten en baştakine, içi kor kırmızısı yanan deliğin içine soktu. Ve yüksek sesle şunları söyledi,
-Gözlerindi alevlerin rehberliğinde bana geleceğin ateşini yakan
Çukur delikten kıvılcımlar fışkırdı ve döne döne fosforlu bir ipi yakarak "SAINT" yazan yere ulaştı. SAINT yazısı rengarenk ışıklar ve kıvılcımların etkisiyle parlamaya başladı. Rei kafasıyla Makoto'ya onay işareti verdi. Makoto da Rei'nin hemen yanındaki küçük yıldırımlar patlatan ikinci çukura elini soktu ve,
-Masum bir dokunuşta bütün ışıklardı buluşan
mısrasını söyledi. Makoto'nun parmaklarından çıkan yıldırımlar doğruca "DUH" yazısına ulaşıp oranın da kıvılcımların coşkusuyla parlamasını sağladı. Sıranın kendisinde olduğunu anlayan Minako gidip sıradaki çukura dokundu ve dizesini tekrar etti,
-Aynalarda ışıktan arda kalan parlak pırıltılardı anımsanan
Minako'nun tırnaklarından çıkan sarı ışık huzmesi "RE" ye ulaşıp yanmasını sağladı. Ve geriye kalan son savaşçı olan Ami de gidip son çukura elini dayadı,-
-Belleğimde büyülü bir suyun şarkısıydı tekrarlanan
Ve geriye kalan son yazı parçası "GA" da Ami'nin bileğinden başlayıp parmağından fışkıran büyük dalgalarla yandı. Kelimeler yanarak tamamlandığında harfler büyük bir gürültüyle yer değiştirmeye başladı. Adeta çıldırmış gibi dönüyorlardı havada. Kızların şaşkın bakışları arasında hepsi yerine oturdu. Ancak bu sefer orda Saint Duhrega'dan farklı birşey yazıyordu... Şaşkın bakışlar arasında oluşan yeni kelimeler Minako'nun ağzından yavaşça döküldü,
THE GUARDIANS
---bölüm sonu---
_________
yorum isterim XD _________________
 |
|
 |
|
30 Hzr 2008 17:34 |
|
 |
Ay Tavşanı

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
ellerine sağlık çok güzeller devamını bekliyom _________________
 |
|
 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

Kayıt: 06 Ağu 2007 Mesajlar: 1786 Ünvan: Prenses Puan: 5315
|
|
|
|
anlamayanlar için açıklama yapma gereği duyuyorum XDXD Hepsi toptan kutsal Duhregay mış
Yanlız şu şiiri aşırı sevdim ben hee
Hadi bakalım Kuma-chan !!! Kupa göründü !!!  _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
30 Hzr 2008 17:46 |
|
 |
sailormoonn

O Bir Yıldız!

Kayıt: 13 Tem 2007 Mesajlar: 1425 Ünvan: Prenses Puan: 1750
|
|
|
|
ayy cnm okudum ama şimdiye yazmak yorum oldu ^^' neyse gerçekten güzel bir bölümdü devamını bekliyoruz  _________________
sevgim arigatou *-* |
|
 |
|
30 Hzr 2008 18:25 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1402 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
süper süper süper olmuş amy-chanım şiiride kübi iyi yazmış hani bölüm çok akıcıydı bir sonraki bölüm final sanırım bekliyorum
senn ilhamın gelmiş kaçırma sakın!!yaz bitir şu sezonu süper gidiyor!!çok komplike bir düzen yapmışsın aferem  _________________
harikasın matrixsakini*.*
 |
|
 |
|
 |
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
harika bi bölüm olmuş çok güzel bi bölümdü ellerine sağlık cnm devamını büyük bir merakla bekliyoruz bu arada yeni bölümü ne zaman yazarsın |
|
 |
|
03 Tem 2008 22:19 |
|
 |
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 1137 Ünvan: Büyücü Prenses Puan: 1045
|
|
|
|
uzun bi zamandan sonra bu bölüm iyi geldi valla bir an önce devamını bekliyoruz bizi bekletme  _________________
Tamaki aşkım depreşti <3 *-* |
|
 |
|
03 Tem 2008 22:33 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

|
|
|
|
yorumlar için teşekkürler
aslında bölümü çarşamba günü yazacaktım ama sabah kalktım, pc'yi açmaya yeltendim ama açılmadı nasıl bozulmuşsa içindeki bütün dosyalar silinmiş meğer, pc o yüzden bi yerden sonra tıkanıp tekrar tekrar başlıyodu hiç çekemem dedim anında formata yollattım, dün de formattan geldi şimdi tıkır tıkır ve çok daha hızlı çalışıyor XD D klasöründe birsürü anime, manga vardı ama onları kurtarmışız Allah'a şükür (pc'ci akrabamızdır, çaktırmayın XD)
bugün de çok mühim bir işim var, gideceğim yere sırf gidiş dönüş 3 saat kadar tutucak işim bitip eve geldiğimde hala kafam yerinde olursa yazarım, olmazsa en geç Cumartesi'ye gelir  _________________
 |
|
 |
|
04 Tem 2008 09:56 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1698 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
Süpermiş yaw _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes...
|
|
 |
|
 |
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
eeee hadi ama yeni bölüm nerde kaldı yeni bölüm istiyoruz meraktan ölmek üzereyim acaba nolucak diye  |
|
 |
|
06 Tem 2008 11:41 |
|
 |
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 20 Ağu 2007 Mesajlar: 1315 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

|
|
|
|
aklımda 3 değişik son var, acaba hangisiyle bitirsem daha etkileyici olur diye düşünüyorum ^^' kolay değil sezon sonu ve akıllarda iyi kalmasını istiyorum ^^''' son bölümün ilk yerleri tamam ama hala en son en güzelini ayarlamaya çalışıyorum =) _________________
 |
|
 |
|
09 Tem 2008 17:45 |
|
 |
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 20 Ağu 2007 Mesajlar: 1315 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
 |
|
 |
küçük-melek

Master Otaku

|
|
|
|
merkür prensesi yazdığın 6.sezon çok güzel. Bu işte gerçekten başarılısın. Son bölümü dört gözle bekliyorum  _________________
inanmıyorum müthiş olmuş SaILoRSuN harikasın (kimse imzayı çalmasın lütfen )
Zamanın ötesinde başlayan bir efsane.Bu efsanenin adı Ay Savaşçısı |
|
 |
|
 |
|
|
|