Sailor Moon Forum
SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!!
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 26, 27, 28  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Ünvan: Prenses

SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Konu: SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Alıntıyla Cevap Gönder

BÖLÜM 201

-Usagiiiiii! Kalksana artık, okula geç kalıyorsun.
-Anne bir 5 dakka daha n'lur...
-Bu kaçıncı beş dakkan haberin var mı?
-Sadece bi tanecik daha...

Usagi birden üstüne Luna'nın atlamasıyla irkilir. Luna keskin pençelerini Usagi'nin tam yanağına doğru tutmaktadır.
Luna,
-Kalkıcak mısın kalkmıycak mısın?
Usagi,
-Tamam tamam, kalkıyorum.

Usagi kalkıp saate bakar. Her sabah olduğu gibi yine okula geç kalıyordur. "Eyvah," der, "İlk ders matematik! Yetişemezsem o hoca beni öldürür, zaten aksi kadının teki!" Üstünü aceleyle giyinip, saçlarını da çabuk çabuk toplayarak yola koyulur. Usagi yine geç kalmıştır. Telaşla sınıf kapısından içeri dalar. Usagi derse geç kaldığı için özür dilemeye başlarken öğretmeni keskin bakışlarla onu süzer.

-Nihayet sınıfa teşrif edebildiniz demek!
-Şey... ben... özür dilerim.
-Evet, biz de tam şu problemi çözüyorduk. Madem ki şimdi geldiniz, bu soruyla sizi baş başa bırakmaktan büyük zevk alacağım.

"Tabi, tahmin edebiliyorum." diye geçirdi içinden Usagi.
Matematik Öğretmeni,
-Birşey mi dedin sen?
Usagi ne yapacağını şaşırır.
-Hayır, birşey söylemedim.
-Herneyse, hadi problemi çözmeye başla bakalım.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O gün okul bitmiştir ve kızlar okulun bahçesinde yalnız oturuyorlardır. Rei de onlara katılmıştır. Usagi hala sabah sınıfta yaşadıklarından bahsediyordur.

-Ama soru çok zordu, nolmuş çözemediysem! Hem bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
Rei,
-Öğrenme gibi bir kabiliyetin varsa bunu bizden neden saklıyorsun Usagi?
Ve kızlar kahkahayı patlatır içlerinde bi tek Ami gülmez.
Usagi,
-Rei , hiç değişmeyeceksin değil mi, çok kötüsün!
Ami,
-Kızlar, kavgayı bırakır mısınız artık! Usagi, istersen haftanın bazı günlerinde evime gelirsin, beraber çalışırız.
Usagi,
- Ah, Ami-Chan beni anlayan bir tek sen varsın.
Ami,
-Tamam o zaman bu akşam geliyorsun, hemen başlayalım.
Usagi başta biraz kem küm eder ama Rei'nin alaycı bakışları onu kamçılar ve," Tamam, geliyorum." der.
Ami,
-Biza katılmak isteyen var mı?
Minako,
-Şeyy.. aslında oyun merkezinde yeni bir oyun çıkmış, kesinlikle denemem lazım.
Makoto,
-Çok isterdim ama malum bahar temizliği yapmam gerek o yüzden bayağı meşgulum.
Herkes birden Rei'ye bakar.
Rei,
-Ben geliyorum, sırf Usagi'nin halini görmek için bile buna değer!
Usagi yine sinirlenir ve Rei'yle saç baş kavga etmeye başlarlar.

O sırada okul duvarının arkasındaki genç, kızları izlemektedir. İçinden şöyle der, "Onlardan biri olduğunu biliyorum ama hangisisin... güzel aşkım..."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rei ve Usagi Ami'nin evinde ders çalışıyorlardır. Ami defalarca Usagi'ye bir problemin çözümünü anlatmasına rağmen Usagi anlamaz ve Rei onunla daha fazla alay eder. Yine kavgaya tutuşurlar. Ami onları durduramayacağını anlayınca,"Tamam, bugünlük çalışmamız bitti." der.

Usagi,
-Ya ben bu saatte eve gitmek istemiyorum. Biryerlere gidelim mi kızlar?
Rei,
-Bilmem ki her zaman gittiğimiz yerlerden çok sıkıldım ben.
Ami,
-Şey, kızlar neden bende kalmıyorsunuz? Akşam çok eğlenebiliriz, ne dersiniz?
Rei ve Usagi aynı anda,
-İşte bu süpeeeeer!!!

Rei hemen telefona sarılır ve herkese birer hamburger menü ısmarlar. Usagi de gelecek yemekleri düşünüp sırıtmaktadır. Ami dolaptan dondurma getirir. Hep beraber oturup yemeye başlarlar. Bir yandan da sohbet edip gülüşürler. O sırada kapı çalar ve Usagi, bizim hamburgerler geldiiiii!, diyerek kapıya koşar. Ami onu kapı deliğinden bakmadan kapıyı açmaması için uyarır. Usagi delikten bakar ama birşey göremez.
Usagi,
-Kim o?
-2. sokağın pizzacısıyım, siparişlerinizi getirdim.
-Dememiş miydim ben size...

Ami,
-Biz 2. sokaktaki pizzacıyı mı aramıştık?
Rei,
-Hayır... Usagi SAKIN AÇMAAAAA!

Ama Usagi çoktan kapıyı açmıştır...

devam edecek... Gülücük Dağıtıyor

En son merkür prensesi tarafından 02 Mar 2008 13:47 tarihinde değiştirildi, toplam 5 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 15:30
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

güzel olmuş benim güzel aşkım demek Çok Mutlu senden bişey rica edeyimmi bence o güzel aşkı usagi olmasın Şaşırmış Durumda yani hepsinin şeyi aynı başkaları olsun birazda ne bileyim amy olsun minako olsun ama usagi olmasın Şaşırmış Durumda ama genede sana kalmış Çok Mutlu begendim tebrikerl bu arada Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 15:36
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

SM: SAINT DUHREGA (sonunda bi ad bulduk XD ) FİNAL!!! Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Aquamarin yazmış:
güzel olmuş benim güzel aşkım demek Çok Mutlu senden bişey rica edeyimmi bence o güzel aşkı usagi olmasın Şaşırmış Durumda yani hepsinin şeyi aynı başkaları olsun birazda ne bileyim amy olsun minako olsun ama usagi olmasın Şaşırmış Durumda ama genede sana kalmış Çok Mutlu begendim tebrikerl bu arada Çok Mutlu

zaten onu Usagi'yi düşünerek yazmadım çünkü bütün sezonlarda hep Usagi'nin üstünde yoğunlaşılmış. ben bu durumu değiştirmek de istedim beğendiğine de sevidim Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 15:37
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

güzel olmuş kimin aşkı acep Çok Mutlu usaginin ,reinin olmasında Çok Mutlu nese devamını bekleriz

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 15:38
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Kapıdan büyük bir ışık yayılır ve Usagi'nin çığlıkları duyulur. Rei ve Ami hemen Usagi'nin yanına koşarlar. Ama ışık öyle güçlüdür ki gözlerini açamamazlar. Ami ve Rei dönüşüm sopalarına sarılırlar ama ışığın geldiği taraftan gelen bir kırbaç ellerine vurur ve sopaları yere düşürür sonra da ellerini bağlar. O sırada kızlar çıkan sesleri duyarlar,

-Bakalım gerçekte kimmişsin!
der yabancı bir ses
Usagi,
-Bırak beni!
-O kadar kolay değil...
Yabancı Usagi'nin broşunu alır. Birden "Çalış" diye bağırır. Broş çalışır ve Usagi birden Ay Savaşçısı'na dnüşür.
Usagi,
-Ama... ama bu nasıl olabilir!
Yabancı Usagi'ye dikkatlice bakar ve "O sen değilsin" der. "Öyleyse sıra diğerlerinde..." Usagi'yi setçe yere fırlatır ve diğerlerine döner. Rei'ye dokunmak için bir hamle yapar ama tam o sırada kırmızı bir gül elini keser. Işık sönmüştür. Smokinli Şovalye onu asla affetmeyeceğini söyler ve saldırır. Ama yabanncı ilk hamlesinde kaçmayı başarmıştır. Smokinli Şovalye birden yerde yatan Usagi'yi farkeder.

-Usako!
Yabancı,
-"İstersen al git umrumda bile değil!" der ve karanlığa karışır. Kızların ellerindeki bağlar çözülür ve hemen Usagi'nin yanına koşarlar. Usagi gözlerini açar.
-Mamo-Chan, sen misin der.
-Evet Usako burda, yanındayım.

Usagi eski haline geri döner. "Mamoru, çok korktum!" diyerek Mamoruya sarılır. Sonra Usagi diğerlerine döner.
-Kızlar siz iyi misiniz?
Evet der ikisi de. Ami bir an için elindeki kırbaç yarasına bakar. Fazla olmasa da yine de derindir. Ve içinden şöyle geçirir. "Sanırım bu sefer başka birinin korunmaya ihtiyacı var..."
------201. bölümün sonu Çok Mutlu -----------

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 16:06
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

(Ami-chan'im benim Hayranlık Besliyor )
ilgimi çekmeyi başardın yani Ami-chan üzerinde odaklanarak,çok güzel devamını bekliyor olacağım.

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Eyl 2007 16:26
Dice of Angel

Otaku
Otaku

ii gidio Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 16:30
Dead screaM

Üye
Üye

heycanlandım şimdi .. güzel gidio devamını bekliyorumm Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 16:39
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

sağolun, fazla beklemiyceksiniz zaten şimdi yazmaya başlıyorum Gülücük Dağıtıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 16:42
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

sen bir merkür fanı olduğuna göre buda demektirki güzel aşkı merkür oalcak Çok MutluÇok Mutlu güzel gidiyor hadi devamınıda isteriz Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 16:47
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

ii gidiyo devamını bekleiz

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 17:05
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

202. BÖLÜM

Dünyadan çok uzak bir yerde genç bir adam ve yaşlı bir kadın konuşuyorlardı.
Kadın,
-Buabildin mi?
Adam,
-Hayır, henüz değil.
-Ben vazgeçmeni istiyorum artık.
-Ne zaman istemedin ki!
-Aşk gibi birşey için değmez... hele o kız için
-Ondan sakın bahsetme... der ve adam birden gözden kaybolur. Kdın da arkasından "Aptalsın sen!" diye düşünür.

----------------------------------------------------

Juban Lisesi'nde ders matematiktir. Ders sonlarına doğru kızların canları iyice sıkılmaya başlamıştır. Usagi "En son derste matematik görmemiz kadar sıkıcı birşey olamazdı herhalde!" der kendi kendine.

Öğretmen,
-Evet, şimdi bu problemi kim çözmek ister?
-Ben çözdüm bile efendim.

Ses Ami'den gelmiştir.

-Evet tahmin etmiştim zaten, der öğretmen. Gidip Ami'nin defterine bakar ama ortada sorunun çözümü yoktur. Öğretmen bunu nasıl çözdün diyince Ami "Kafamdan" diye cevap verince herkesin ağzı bir karış açık kalır. Tam o anda sınıftan içeri okul müdürü yanında bir çocukla girer. Makoto çocuğu görünce birden sarsılır. Minako ve Usagi'nin gözleri bir karış açılır ve ağızlarının suyu akmaya başlar. Ami'nin gözleri bir an Makato'ya takılır. Makoto'nun yüzü hem kızarmış hem de şaşkınlık doludur. Ami kulağına eğilip,

-Bunu da kalbini kıran çocuğa benzettin değil mi?
-Hayır...
-...
-Çünkü bu kalbimi kıran çocuğun ta kendisi!

Bunu duyan Usagi ve Minako çığlığı bastırırlar. Bütün sınıf onlara garip garip bakar. O sırada müdür,

-Ehem ehem, bu çocuk bundan böyle bu okulda okuyacak buraya yeni yazıldı. Adı Ash. O sırada Makoto,
-Sanırım bayılmak üzereyim, der. Öğretmen Ash'e oturacak yer ayarlarken zil çalar. Herkes anında kalkıp gitmeye başlamıştır ama Makoto hala olayın şokundan kurtulmaya çalışıyordur. Ash çantasını hazırlarken Makoto'yu görür ve ona göz kırpar.

Makoto sadece arkasından bakmakla yetinir.
O sırada Ami ,
-Bunun için zamanımız yok. Rei bizi Hikawa Shrine'a çağırdı. Yeni düşmanımızın kim olduğunu bulacağız.
-----------------------------------------------------------------------

Kızlar Hikawa Shrine'dadır ve Rei ateşin başında düşmanı bulmaya çalışıyordur.

Rin-byou-tou-sha-kai-jin-retsu-zai-zen!
Alev çok güçlü bir şekilde parlar ama Rei hiç birşey göremez.
Makoto,
-Yüzünü hiçbiriniz hatırlamıyor mu?
Usagi,
-Işık o kadar kuvvetliydi ki yüzüne bakamadım.
Ami,
-Ve malesef biz de.
Minako,
-Bu arada yaralarınız nasıl oldu?
Rei,
-Benimki fena değil, iyileşiyor sanırım.
Ami,
-Evet benimki de.
Rei,
-Bu sefer bizden ne istiyorlar?
Ami,
-Bildiğim tek şey var o da iyi bir niyetleri olmadığı.

Tam o anda dışarıdan büyük bir bağırma sesi duyulur.
Rei,
-Büyükbaba!

Hepsi birden dışarı koşarlar ama hiçbirşey yoktur. Rei'nin büyükbabası yerde yatmaktadır. Rei hemen onun yanına koşar. Büyükbabasının kolunda bir kırbaç izi görür. Bunun o kişi olduğuna emindir.

-Kızlar, kendinizi kollayın!
Aynı ışık yine belirir. Kızlar dönüşüm sopalarına sarılırlar ama bu yabancı yine çok hızlıdır. Bütün kızların kollarını kırbaçla bağlar. Hiçbiri hareket edemez. Yabancı Rei'yi alıp narince havaya kaldırır. Elindeki dönüşüm sopasına "Çalış" der. Ve Rei Mars Savaşçısına dönüşür. Bunu fırsat bilerek saldırmak ister ama yabancı kırbaçla hala onu sıkı sıkıya tutmaktadır. Yabancı Rei'ye iyice bakar. "Kahretsin, sen o değilsin, DEĞİLSİN!" der. O kadar sinirlenmiştir ki elindeki kırbacı sıktıkça sıkar ve Rei'yi birden yere fırlatır. Rei bayılır. Yabancı tam Makoto'yu da yukarı kaldırmışken kolunu kırmızı bir gül keser. Makoto yere düşer. Makoto bu fırsattan yararlanıp hemen Jüpiter Savaşçısı'na dönüşür ve saldırır,

-SUPREME THUNDER!
Yabancı elinin bir hareketiyle saldırıyı geri püskürtür ve gülerek,
-Beni hedefime biraz daha yaklaştırdın, teşekkürler, der ve gülerek ortadan kaybolur. Mamoru arkasından "Kaçma! diye bağırır ama sesini duyuramaz. Yabancının girmesiyle kırbaçlardan kurtulan kızlar hemen Rei'nin yanına koşarlar. Usagi Rei'yi dizlerinin üstüne yatırır ve onunla konuşmaya çalışır. Rei gözlerini açar ve yukarıya bakarak,

-Yüzünü gördüm, der.

--------202. bölümün sonu Çok Mutlu --------

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 17:52
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

ayy buda güzel devam devam Çok Mutlu

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 18:06
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

tamam ya azcık bi nefes alıyim aaaaaa Gülücük Dağıtıyor ama beğenmenize sevindim siz beni yüreklendirmeseniz ben hiç yazmaya başlamıycaktım Arigato Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 18:22
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

sende haklısın ay savaşçısının yeni sezonunu yazmak kolay diil kendimden bilirim şahsen bugün 2 bölüm yazcaktım 1 bölüm yazdım kafam olmuş allak bullak yazamıcam sanırsam Karışık

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 18:26
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 26, 27, 28  Sonraki
1. sayfa (Toplam 28 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız