Sailor Moon Forum
^.^Sweet-chan'in ps,pf ve paint çalışmaları^.^
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Grafik Çalışmaları

Yazar Mesaj
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

^.^Sweet-chan'in ps,pf ve paint çalışmaları^.^ Konu: Yanıt: ^.^Sweet-chan'in ps çalışmaları^.^ Alıntıyla Cevap Gönder

Sweet Princess yazmış:
evet mikan-chanim canım benim uyy çok şirin *.*
herneyse onunla bi imza yaptım kendime ^^

kawaiii Mikan-chan en sevdiğim anime karakterlerinden kendisi cok sefiom bu harika olmus Sweet-chanım^.^

Chibi*m Meleğim Cok saqoll bitanem*-*

Spoiler:

Efsanesin İntegra o.O

L~ <3

~~ShinigamiShinigamiShinigami~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Ağu 2008 10:14
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

^.^Sweet-chan'in ps,pf ve paint çalışmaları^.^ Konu: Yanıt: ^.^Sweet-chan'in ps çalışmaları^.^ Alıntıyla Cevap Gönder

son yaptığın çok hoş Çok Mutlu

Spoiler:

teşekkürler sweet princess Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Ağu 2008 18:01
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

çok şeker olmuş Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Ağu 2008 18:02
"Rei_Sun"

Yeni Üye
Yeni Üye

ellerine sağlık

çok saol prenses serenity aşık oldum bu iki imzaya Hayranlık Besliyor Katılıyorum! ...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ağu 2008 17:44
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

Çalışmaların güzelmiş canım Gülücük Dağıtıyor bana da Aya Hirano lu avatar-imza takımı yapabilir misin acaba? Kayan Gözler (her istekte de hep Aya Hirano nedense Dil Çıkartıyor )

İmza ve userbar için teşekkürler *Gold_Heart* ve Umi Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Ağu 2008 18:25
Sweet Princess

Venus Fan
Venus Fan

Flamesniper yazmış:
Çalışmaların güzelmiş canım Gülücük Dağıtıyor bana da Aya Hirano lu avatar-imza takımı yapabilir misin acaba? Kayan Gözler (her istekte de hep Aya Hirano nedense Dil Çıkartıyor )

şimdilik ps olmadığı için güzel olmayabilir ama yaparım ^^ bunlarda yeni

buda avatar gibi bişey Şaşırmış Durumda

diğer sitedekiler inanmadı paint ile yaptığıma Çıldırmış Durumda Nedenini anlayamadım Şaşırmış Durumda Bu arada kötüler biliyorum ama ancak bukadar paint ile

Bu arada yorumlarınız için çok çok çok sağ olun ^^

Venüs Minako Gözlerim Kamaştı *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 01 Eyl 2008 14:58
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

Çalışmaların çok şeker Çok Mutlu
Hayranlık Besliyor Kayan Gözler

Kendime teşekkür ederim :D
Spoiler:

umi-chan çokk saoll

Sailormoon_ami çokk teşekkür ederimm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Eyl 2008 15:35
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

amili avatar süper Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Eyl 2008 16:16
Sweet Princess

Venus Fan
Venus Fan

teşekkürler ^^
Flamesniper dediklerini yaptım ama paint ile ancak bu kadar Şaşırmış Durumda üç tane seç beğen al Çok Mutlu

--------

--------

Buda öylesine usagili bir şey

edit: özğr dilerim iki tane aynı koymuşum Şaşırmış Durumda

En son Sweet Princess tarafından 02 Eyl 2008 11:32 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 02 Eyl 2008 09:43
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

harikalar Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Eyl 2008 09:52
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

sözde bana imza yapcaktın Madde

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 02 Eyl 2008 09:57
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Valla paint olduğu halde süpersin cnaım çok teşekkürler Çok Mutlu yalnız imzaların boyutunu 400*150 ya da 400*200 gibi yap =) bir de bana bu imza'dan 100*100 veyahut 100*200 lük bir avatar yaparsan süper olur*-*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Eyl 2008 10:19
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

çalışmaların süper paintle harik şeyler yapıon hele son yaptıklarının 3. süne bayıldımm Hayranlık Besliyor

Kendime teşekkür ederim :D
Spoiler:

umi-chan çokk saoll

Sailormoon_ami çokk teşekkür ederimm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 02 Eyl 2008 11:32
Sweet Princess

Venus Fan
Venus Fan

kyo_kusanagi yazmış:
sözde bana imza yapcaktın Madde

ya yapacam ama resim yok Şaşırmış Durumda nasıl yapacağımı da ayarladım ama güzel resim bulamadım sen bana bir kaç resim versen yaparım iki dakikada tüylerde hazır ama sorun resimde Şaşırmış Durumda

Flamesniper yazmış:
Valla paint olduğu halde süpersin cnaım çok teşekkürler Çok Mutlu yalnız imzaların boyutunu 400*150 ya da 400*200 gibi yap =) bir de bana bu imza'dan 100*100 veyahut 100*200 lük bir avatar yaparsan süper olur*-*

Yaparım tabii
bide indirdiğim site yani imageshack.us onları değişik değişik boyutlarda gösteriyor indirebileceğim başka bir site biliyorsan verebilir misin?
Şaşırmış Durumda
------------------------------------------------------------
Bu arada sailor neptune beğenmene sevindim

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 02 Eyl 2008 11:35
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Hmm Upload edebileceğin diye bir site diyorsan bu site çok güzel bunu kullan Göz Kırpıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Eyl 2008 12:04
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Grafik Çalışmaları Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Sonraki
7. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız