Sailor Moon Forum
^.^Sweet-chan'in ps,pf ve paint çalışmaları^.^
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Grafik Çalışmaları

Yazar Mesaj
Sweet Princess

Venus Fan
Venus Fan

Ünvan: Prenses

^.^Sweet-chan'in ps,pf ve paint çalışmaları^.^ Konu: ^.^Sweet-chan'in ps,pf ve paint çalışmaları^.^ Alıntıyla Cevap Gönder

bu işte yeni olduğum için biraz kötü olabilirler Şaşırmış Durumda

Venüs Minako Gözlerim Kamaştı *-*

En son Sweet Princess tarafından 08 Ksm 2008 22:52 tarihinde değiştirildi, toplam 6 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Hzr 2008 10:36
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

^.^Sweet-chan'in ps,pf ve paint çalışmaları^.^ Konu: Yanıt: Ps çalışmalarım Alıntıyla Cevap Gönder

eğer psde ilk denemelerinse çok güzeller özellikle 2.ve 4. harika Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Hzr 2008 10:39
umi

Efsane Üye
Efsane Üye

^.^Sweet-chan'in ps,pf ve paint çalışmaları^.^ Konu: Yanıt: Ps çalışmalarım Alıntıyla Cevap Gönder

ilke göre oldukça iyi çalışmalar. özellikle minakolu olan çok güzel olmuş. zamanla daha iyilerinin yapabileceğie inanıyorum. Gülücük Dağıtıyor

http://sakura-umi.deviantart.com

çok teşekkürler Integra. Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Hzr 2008 10:42
Sweet Princess

Venus Fan
Venus Fan

teşekkür ederim ^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Hzr 2008 10:49
usagimaniaa

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

bence de ilk çalışmalarsa çok güzel ben de ps indirdim ama daha hiçbirsey yapamıyorum Üzgün ya da Ağlıyor

michiru'm bu harika hediye için cook tesekkürler*-*

GAZEROCK IS NOT DEAD
kyo ve usagimania'nın yarışıXD
Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Hzr 2008 10:52
Sweet Princess

Venus Fan
Venus Fan

bunları da yeni yaptım biraz kötü oldu Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda ;

En son Sweet Princess tarafından 30 Hzr 2008 11:40 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Hzr 2008 11:22
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

yeni yaptıklarının neresi kötü Şaşırmış Durumda (sen bunlara kötü diyorsan bir de benim ilk denemelerime bak aradaki farkı görürsün Madde ) 2.çok gzl olmuş^^ Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Hzr 2008 11:39
Sweet Princess

Venus Fan
Venus Fan

çok teşekkürler bunuda şimdi yaptım

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Hzr 2008 11:49
umi

Efsane Üye
Efsane Üye

mavili olan kanon muydu kızın adı XD çok güzel olmuş. Gülücük Dağıtıyor son çalışmanda arka planı renklendirirsen ve brushlarla süslersen daha iyi olur. Göz Kırpıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Hzr 2008 12:01
Sweet Princess

Venus Fan
Venus Fan

umi yazmış:
mavili olan kanon muydu kızın adı XD çok güzel olmuş. Gülücük Dağıtıyor son çalışmanda arka planı renklendirirsen ve brushlarla süslersen daha iyi olur. Göz Kırpıyor

adı hanon du ^^ evet biliyorum arka plan çok sönük oluyo ama renklendirincede kötü duruyo Şaşırmış Durumda güzel arka plan resimleri bulabilirsem onları koycam arka plana ama bulamıyorum XD
bunlarıda yeni yaptım usagi çok şirindi iki tane yaptım ama çok boş arka plan XD;
bu sade oldu

bunda da gökten usagi yağıyor Şaşırmış Durumda ;

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Hzr 2008 12:07
usagimaniaa

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

çok güzel olmuşlar yağsın gökten usagi yağsın hem de benim üstüme yağsın XD

michiru'm bu harika hediye için cook tesekkürler*-*

GAZEROCK IS NOT DEAD
kyo ve usagimania'nın yarışıXD
Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Hzr 2008 12:20
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

güzel olmuşlar hepsi ama arka plana biraz daha emek harcarsan çok daha güzel şeyler çıkarabilirsin Göz Kırpıyor

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Hzr 2008 12:22
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

2.si süper yaa arkaplandaki usagi resimlerini nasıl yaptın Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Hzr 2008 12:22
Sweet Princess

Venus Fan
Venus Fan

hepinize teşekkür ederim ^^ venüs prensesi dediğim gibi arkaplan için uğraştıkça arka plan daha kötü oluyo XD yani ancak arka plan için güzel resimler bulduğumda arka plan renkleniyo ve *Gold_Heart* o arka plandaki usagi resimlerini photobie deki bir yerden yapıyorum küçültüyo ve istediğin rengi verebiliyorsun
edit:bu o kadar da boş olmadı herhalde Şaşırmış Durumda

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Hzr 2008 12:44
umi

Efsane Üye
Efsane Üye

usagili olanlar çok şirin olmuş Gülücük Dağıtıyor arka plan için textureleri kullanabilirsin.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Hzr 2008 13:46
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Grafik Çalışmaları Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Sonraki
1. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız