| |
| Yazar |
Mesaj |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1289 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
Konu: Yanıt: Tanabata 2 festivali biterken... |
|
|
|
evet çok güzeldi *-* böyle güzel bir günün ardından güzel bir bitiş oldu *-*
bu arada Çağla'dan tık yok, biraz daha mesaj atmazsa arıycam o__O _________________
 |
|
 |
|
07 Tem 2008 20:43 |
|
 |
haruka*

Süper Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 869 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 4070 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ben göremedim havai fişekleri  _________________

|
|
 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1747 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
Çok eğlenceliydi !
Bunun için Moonlight & Mamoru ' ya çok teşekkürler
Luna da dahil  _________________
Sailor Mars ♥
En son SailorMarsReiChan tarafından 07 Tem 2008 21:09 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1137 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
patladımı havai fişekleri o.o ben niye göremedim o.O niye bu kadar kısa sürdü  _________________
 |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 919 Ünvan: Prenses Puan: 45 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
| SailorMarsReiChan yazmış: |
Çok eğlenceliydi !
Bunun için Moonlight & Mamoru ' ya çok teşekkürler  |
Luna'yı unutma derim=)))
İki defa havai fişek patlatıldı. Birisi sönük gibi olduğundan sonra değiştirildi ve gene patlatıldı ve bu defakiler daha göz alıcıydı =)) _________________
 |
|
 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

Kayıt: 06 Ağu 2007 Mesajlar: 1786 Ünvan: Prenses Puan: 5315
|
|
|
|
Bu mükemmel gün için herkese çoook teşekkürler XD
İnanılmaz zevkli bir gün geçirdik en sevdiğim arkadaşlarımla birlikte bütün gün boyunca birlikte olduk İşte ben bu tadı başka hiçbirşeye değişmem ^^
Bütün dileklerinizin kabul olması ve günlerinizin tamamen huzur ve mutluluk içinde geçmesi dileklerime...
Hoşçakal Tanabata...Seneye seni tekrar bekliyor olacağız ^^
 _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
07 Tem 2008 21:10 |
|
 |
luna
 Senshi

|
|
|
|
Bu seneki etkinliğe katılamadım ama geçen sene çok eğlenmiştim. Tanabata oyununu çözenleri tebrik ediyorum geçen seneden daha kolay yaptım zamanım yoktu ama yine zordu =)). Herkese teşekkür ediyorum. Umarım hep beraber her sene kutlarız. Mamoru, Moonlight, Prenses Serenity ve Usa-ko teşekkürler =)))
Tabiki tüm diğer üyelere de teşşekürler bizi yalnız bırakmadığınız için  _________________ Canım gece'm =) çok teşekkürler..
 |
|
 |
|
 |
usagi-tsukino

Venus Fan

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 667 Ünvan: Prenses Puan: 1910
|
|
|
|
ilk katılışım ve çok eğlendim =) oyun zordu ama yinede herşeye rağmen çok eğlendim =)
çokk teşekkür ederimm =) _________________
Süpersin BüşBüş *.*
...
BüşBüşün Hıtsuguya'yı vermeme çabaları XD
|
|
 |
|
 |
sailormoonn

O Bir Yıldız!

Kayıt: 13 Tem 2007 Mesajlar: 1425 Ünvan: Prenses Puan: 1750
|
|
|
|
akşam 8den sonra burada olamadım dışarıdaydım ama okuduğum yorumlar kadarıyla öğlenki gibi eğlenceli bir akşam olmuşa benziyor ben bugün çok eğlendim tüm herşey için Mamoru,Moonlight ve Luna'ya çoook teşekkürler  _________________
sevgim arigatou *-* |
|
 |
|
07 Tem 2008 21:53 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
bende çok teşekkür ediyorum..Emeği olan herkese hatta yarışan bu festivale katılan herkese teşekkür ediyorum..Cidden güzel bi gündü..Şu ödüllü tanabata oyunu yordu ama güzeldi oda..Öyle yarışmalar bence zevklii.Yarışmalar ve diğer herşey için çok teşekkür ediyorum.Moonlight,mamoru,luna çok yoruldunuz bizler için..Gerçekten çok sağolun..Çok eğlendim..Ayrıca usa-koya'da tarot dükkanı için teşekkür ediyorum..Sereye ve diğer üyelerede tekrar teşekkür ediyorum..Ve gelecek tanabata festivalini dört gözle bekliyorum ... ...  _________________
 |
|
 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 824 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
sonuna kadar duramasam da çok şahane bir gündü burada ilk yılım olduğu için bu benim ilk festivalimdi gerçekten de çok güzeldi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1370 Ünvan: Prenses Puan: 3925
|
|
|
|
eet ilk tanabata festivalimdi.. gercekten ama gercekten cok eglenceliydiiii!!! herkese cok tesekkurlerr ^^ dier etkinleride sabırsızlıkla bekliorum mamoru :3
anaam ney havai fisek mi patladı forumda *-* ben goremedmm amaa T-T _________________
Lovely Complex~
|
|
 |
|
 |
Monk-ish

Üye

|
|
|
|
Ben de emeği geçen, katılan herkese çok teşekkür ediyorum!! Pek aktif olmayan, yeni bir üye olsam da kendimi rahat hissettim sayenizde, çok eğlendim. Teşekkürler!  _________________
 |
|
 |
|
07 Tem 2008 23:02 |
|
 |
SaILoRSuN

O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1493 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Yöneticilere emekleri için teşekkürler.Katılan herkes umarım benim gibi eğlenmiştir.Havai fişekleri ben de göremedim ama olsun.Hadi minna sonra görüşürüz...Nice Tanabatalara:) _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
07 Tem 2008 23:17 |
|
 |
Sweet Princess

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
emeği geçen ve eğlenmemiz için çok yorulan yöneticilerimize teşekkürler ^^ ilk katılışımdı ve çok eğlenceli bir gündü o kadar eğlendim ki anlatamam ^^ Herkese çok çok çok teşekkürler bütün üyelerin çok eğlendiğini umarak bi dahaki tanabata festivalini 4 gözle beklidiğimi belirtmek istiyorum ^^
(çok resmi oldu be ) _________________
By Hotaru-chan *-* |
|
 |
|
 |
|
|
|