| |
| Yazar |
Mesaj |
Moonlight
 Senshi

|
Konu: Tanabata 2 festivali biterken... |
|
|
|
Evet bana göre yorucu ve güzel geçti asıl heyecanı normal üyeler yaşadı xD Geçen seneye göre çok hazırlıklı değildik ama yinede elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştık (: Ayriyetten Mamoruya çooooook teşekkür etmek gerek çok uğraştı bütün gün sizler için uğraştı hakkı ödenmez (: Lunayada tanabata oyunu için teşekkürler geçen senekine göre daha kolaydı fazla zamanıda yoktu onun ancak 10 etap hazırlayabildi yoksa yanmıştınız siz Usa-ko'ya da teşekkürler tekrar Reinin fal dükkanını geçen sene tüm gece çevirmekle uğraştı sevgimiz sonsuz iyki varsın (: Sereyede çok teşekkürler manevi yardımları için XD Ve tüm üyelerede katıldığınız için teşekkürler
Eveeet sizinde yorumlarınızı alalımm (: _________________
Mike He Jun Xiang BLOG!!!
Asya Drama Blog Sayfası
Anime ve Manga Blog Sayfası |
|
 |
|
 |
kai suzuke

Sağlam Üye

|
Konu: Yanıt: Tanabata 2 festivali biterken... |
|
|
|
bu festivalde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler bu sitede ilk kez bi etkinliğe girme fırsatım oldu ve gerçekten çok güzel şeyler yaşadım arigato minna  _________________ Kai Suzuke Genshi Corporation ™
İmza için SailorSun a çook teşekkürler ...
Sözlerin bittiği yerde BEN başlarım,benim bittiğim yerde her şey biter!!! Kai Suzuke...
http://suzukespace.niceboards.net Kai'yi daha yakından tanımak isteyenler için... |
|
 |
|
 |
usa-ko
 Senshi

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1477 Ünvan: Prenses Puan: 2985 Nerden: Venus
|
|
|
|
hehe rica ederim =) bu yıl benim için biraz tersliklerle dolu oldu. bilgisayarı acilen tamire götürmem gerekti, telefonum bozuldu, bir türlü teru teru bozu için iyi kumaş bulamadım, ha bi de dilek dilemede mor diye aldığım kağıdın pembe olduğunu fark ettim eve gelince XDD
ama yine de güzeldi. geçen yıl çok uğraşmıştık ama bu yıl da geçen yılı aratmadı bence =) şimdi havai fişekleri bekliyoruz büyük bir hevesle xD _________________
hahahaaah sinirlerim bozuldu XD |
|
 |
|
07 Tem 2008 20:25 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 919 Ünvan: Prenses Puan: 45 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
*-*Yorgunum!!! Doğru-_- ama festivalde eğlenmekten değil*-* İşten-_- ehehe her neyse sonuç olarak az da girebilsem çok eğlendim ve zevk aldım =)) Her şeyiyle güzeldi bence gene =)) Sana, Mamo'ya bir de lunamıza (ki o da benim gibi bir iş kurbanı =))) ) düzenledikleri etkinlikler için teşekkür ederim=) Bu güzel günde eğlendirdiniz bizi, zevkle vakit geçirmemizi sağladınız gene=))) Güzel bir festival günüydü bence=) _________________
 |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1289 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
geçen seneki festivale katılmamış olanlardan biriyim o yüzden gerçekten iple çekiyordum düşündüğümden daha da eğlenceli bir gün oldu bu *-* çok ama çok eğlendim tabi ki venus ailesinin birbirinden değerli yetkilileri sayesinde ^^
üzüldüğüm tek nokta Flame'in aramızda olamayışı... çok istemişdi o da benim gibi ama olmadı, bir sonrakine artık T_T
katılan ve bu kadar iyi vakit geçirmemi sağlayan herkese çok ama çok teşekkürler, harika bir gündü ^^
edit: Flame mesaj attı ne oldu nasıl gitti diye, selam yollamak isterseniz iletirim XD _________________

En son merkür prensesi tarafından 07 Tem 2008 20:29 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
07 Tem 2008 20:27 |
|
 |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bu seneki festivalde çok güzel geçti kimimiz kazanamadı kimimiz kazandı ama sonuçta çok eğlendik inş. tüm festivaller böyle güzel geçer
emeği geçen herkese teşekkürler japonya da kutlamış kadar olduk  _________________
|
|
 |
|
07 Tem 2008 20:28 |
|
 |
Mamoru
 Koruyucu

|
|
|
|
Biraz hazırlıksız yakalandık diyebiliriz. Ama buna karşın eğlenceli bir gün geçirdim ve tabiki luna ve Moonlight'ın emeklerini asla unutmamak gerek. Nice festivalleri birlikte karşılamak dileklerimizle. Umarım bu festivalde dilediğiniz ne varsa gerçekleşir.
Bundan sonra daha sık etkinlik yapacağım ayrıca, özellikle hafta sonları forumları mutlaka gözden geçirin arkadaşlar =)
Tüm emeği geçenlere ve katılanlara teşekkürler =) _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu |
|
 |
|
 |
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 1137 Ünvan: Büyücü Prenses Puan: 1045
|
|
|
|
Öncelikle yönetcilerimize ve modlarıma emeklerinden dolayı çok çok teşekkürler...
Güzel bir festivaldi bu katıldığım ikinci festival olduğu için mutluyum aslında buna katılamicaktım bir yere gitmem gerekiyordu ama saolsun yiğenim kurtardı beni (elüfüm bidanem halasının balı 3 aylık daha ) yiğenime bakma bahanesi ile yengemle beraber evde kaldık yorucu bir gündü (festivalden değil elifin yüzünden bu yorgunluk) bütün gün ağlamasını çektim ama festivalde de elimden geldiğince online olmaya çalıştım (çaktırmayın ailem beni bütün gün çocuk baktı zannediyor XP) her neyse uzun lafın kısası çok güzel bir gündü emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler bir dahaki festivalde inş. gene beraber oluruz ... _________________
Tamaki aşkım depreşti <3 *-* |
|
 |
|
07 Tem 2008 20:34 |
|
 |
usa-ko
 Senshi

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1477 Ünvan: Prenses Puan: 2985 Nerden: Venus
|
|
|
|
| merkür prensesi yazmış: |
üzüldüğüm tek nokta Flame'in aramızda olamayışı... çok istemişdi o da benim gibi ama olmadı, bir sonrakine artık T_T
edit: Flame mesaj attı ne oldu nasıl gitti diye, selam yollamak isterseniz iletirim XD |
o kadar internet cafe söyledim ona O_o''' bulamamış mı?! _________________
hahahaaah sinirlerim bozuldu XD |
|
 |
|
07 Tem 2008 20:34 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1289 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
| usa-ko yazmış: |
| merkür prensesi yazmış: |
edit: Flame mesaj attı ne oldu nasıl gitti diye, selam yollamak isterseniz iletirim XD |
o kadar internet cafe söyledim ona O_o''' bulamamış mı?! |
hemen soruyorum usa-ko bekle XD _________________
 |
|
 |
|
07 Tem 2008 20:36 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1137 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Herşey için teşekkürler... Sayenizde çok eğlendik... _________________
 |
|
 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 1897 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2805
|
|
 |
|
07 Tem 2008 20:37 |
|
 |
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
|
|
ya ben bir şey sorucam sanki bir ara havai fişekler patladı anasayfada ama 1 dk. falan sürdü ya gözlerim bana oyun oynadı sabırsızlıkla beklediğim için yada bana deli dene dene hakkatten delirdim  _________________
|
 |
|
07 Tem 2008 20:39 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 919 Ünvan: Prenses Puan: 45 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
| deli_kiz yazmış: |
ya ben bir şey sorucam sanki bir ara havai fişekler patladı anasayfada ama 1 dk. falan sürdü ya gözlerim bana oyun oynadı sabırsızlıkla beklediğim için yada bana deli dene dene hakkatten delirdim  |
Patladı =) Merak etme canım =))) _________________
 |
|
 |
|
 |
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
|
|
| prenses serenity yazmış: |
| deli_kiz yazmış: |
ya ben bir şey sorucam sanki bir ara havai fişekler patladı anasayfada ama 1 dk. falan sürdü ya gözlerim bana oyun oynadı sabırsızlıkla beklediğim için yada bana deli dene dene hakkatten delirdim  |
Patladı =) Merak etme canım =))) |
oh be içim rahatladı valla gözlerimde sorun var sandım bir ara xd _________________
|
 |
|
07 Tem 2008 20:42 |
|
 |
|
|
|