Sailor Moon Forum
Tanabata 2 festivali biterken...
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
Moonlight

Senshi
Senshi

Ünvan: Prenses

Tanabata 2 festivali biterken... Konu: Tanabata 2 festivali biterken... Alıntıyla Cevap Gönder

Evet bana göre yorucu ve güzel geçti asıl heyecanı normal üyeler yaşadı xD Geçen seneye göre çok hazırlıklı değildik ama yinede elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştık (: Ayriyetten Mamoruya çooooook teşekkür etmek gerek çok uğraştı bütün gün sizler için uğraştı hakkı ödenmez (: Lunayada tanabata oyunu için teşekkürler geçen senekine göre daha kolaydı fazla zamanıda yoktu onun ancak 10 etap hazırlayabildi yoksa yanmıştınız siz Çok Mutlu Usa-ko'ya da teşekkürler tekrar Reinin fal dükkanını geçen sene tüm gece çevirmekle uğraştı sevgimiz sonsuz iyki varsın (: Sereyede çok teşekkürler manevi yardımları için XD Ve tüm üyelerede katıldığınız için teşekkürler Çok Mutlu

Eveeet sizinde yorumlarınızı alalımm (:

Mike He Jun Xiang BLOG!!!
Asya Drama Blog Sayfası
Anime ve Manga Blog Sayfası
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Tem 2008 20:21
kai suzuke

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

Tanabata 2 festivali biterken... Konu: Yanıt: Tanabata 2 festivali biterken... Alıntıyla Cevap Gönder

bu festivalde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler bu sitede ilk kez bi etkinliğe girme fırsatım oldu ve gerçekten çok güzel şeyler yaşadım arigato minna Kahkaha Atıyor

İmza için SailorSun a çook teşekkürler ...

Sözlerin bittiği yerde BEN başlarım,benim bittiğim yerde her şey biter!!! Kai Suzuke...

http://suzukespace.niceboards.net Kai'yi daha yakından tanımak isteyenler için...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 07 Tem 2008 20:24
usa-ko

Senshi
Senshi

Tanabata 2 festivali biterken... Konu: Yanıt: Tanabata 2 festivali biterken... Alıntıyla Cevap Gönder

hehe rica ederim =) bu yıl benim için biraz tersliklerle dolu oldu. bilgisayarı acilen tamire götürmem gerekti, telefonum bozuldu, bir türlü teru teru bozu için iyi kumaş bulamadım, ha bi de dilek dilemede mor diye aldığım kağıdın pembe olduğunu fark ettim eve gelince XDD

ama yine de güzeldi. geçen yıl çok uğraşmıştık ama bu yıl da geçen yılı aratmadı bence =) şimdi havai fişekleri bekliyoruz büyük bir hevesle xD

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 20:25
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

*-*Yorgunum!!! Doğru-_- ama festivalde eğlenmekten değil*-* İşten-_- ehehe her neyse sonuç olarak az da girebilsem çok eğlendim ve zevk aldım =)) Her şeyiyle güzeldi bence gene =)) Sana, Mamo'ya bir de lunamıza (ki o da benim gibi bir iş kurbanı =))) ) düzenledikleri etkinlikler için teşekkür ederim=) Bu güzel günde eğlendirdiniz bizi, zevkle vakit geçirmemizi sağladınız gene=))) Güzel bir festival günüydü bence=)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Tem 2008 20:26
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

geçen seneki festivale katılmamış olanlardan biriyim o yüzden gerçekten iple çekiyordum Kayan Gözler düşündüğümden daha da eğlenceli bir gün oldu bu *-* çok ama çok eğlendim Hayranlık Besliyor tabi ki venus ailesinin birbirinden değerli yetkilileri sayesinde ^^

üzüldüğüm tek nokta Flame'in aramızda olamayışı... çok istemişdi o da benim gibi ama olmadı, bir sonrakine artık T_T

katılan ve bu kadar iyi vakit geçirmemi sağlayan herkese çok ama çok teşekkürler, harika bir gündü ^^

edit: Flame mesaj attı ne oldu nasıl gitti diye, selam yollamak isterseniz iletirim XD

En son merkür prensesi tarafından 07 Tem 2008 20:29 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 20:27
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

bu seneki festivalde çok güzel geçti kimimiz kazanamadı kimimiz kazandı ama sonuçta çok eğlendik inş. tüm festivaller böyle güzel geçer Olayları İzlemekte
emeği geçen herkese teşekkürler japonya da kutlamış kadar olduk Sarılır

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 20:28
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Ünvan: Prens

Biraz hazırlıksız yakalandık diyebiliriz. Ama buna karşın eğlenceli bir gün geçirdim ve tabiki luna ve Moonlight'ın emeklerini asla unutmamak gerek. Nice festivalleri birlikte karşılamak dileklerimizle. Umarım bu festivalde dilediğiniz ne varsa gerçekleşir.

Bundan sonra daha sık etkinlik yapacağım ayrıca, özellikle hafta sonları forumları mutlaka gözden geçirin arkadaşlar =)

Tüm emeği geçenlere ve katılanlara teşekkürler =)

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 07 Tem 2008 20:29
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

Öncelikle yönetcilerimize ve modlarıma emeklerinden dolayı çok çok teşekkürler...
Güzel bir festivaldi bu katıldığım ikinci festival olduğu için mutluyum aslında buna katılamicaktım bir yere gitmem gerekiyordu ama saolsun yiğenim kurtardı beni (elüfüm bidanem halasının balı 3 aylık daha Şekerlik Yapar ) yiğenime bakma bahanesi ile yengemle beraber evde kaldık yorucu bir gündü (festivalden değil elifin yüzünden bu yorgunluk) bütün gün ağlamasını çektim ama festivalde de elimden geldiğince online olmaya çalıştım (çaktırmayın ailem beni bütün gün çocuk baktı zannediyor XP) her neyse uzun lafın kısası çok güzel bir gündü emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler bir dahaki festivalde inş. gene beraber oluruz ...

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 20:34
usa-ko

Senshi
Senshi

merkür prensesi yazmış:
üzüldüğüm tek nokta Flame'in aramızda olamayışı... çok istemişdi o da benim gibi ama olmadı, bir sonrakine artık T_T

edit: Flame mesaj attı ne oldu nasıl gitti diye, selam yollamak isterseniz iletirim XD

o kadar internet cafe söyledim ona O_o''' bulamamış mı?!

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 20:34
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

usa-ko yazmış:
merkür prensesi yazmış:

o kadar internet cafe söyledim ona O_o''' bulamamış mı?!

hemen soruyorum usa-ko bekle XD

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 20:36
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

Herşey için teşekkürler... Sayenizde çok eğlendik...

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Tem 2008 20:36
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

bugün çok eğlenceli bir gün geçirdim emeği geçen herkese arigato gozaimasu^^ Hayranlık Besliyor Şekerlik Yapar

çok teşekkür ederim Venüs Minako süpersin Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 20:37
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

ya ben bir şey sorucam sanki bir ara havai fişekler patladı anasayfada ama 1 dk. falan sürdü ya gözlerim bana oyun oynadı sabırsızlıkla beklediğim için yada bana deli dene dene hakkatten delirdim Sinsice Bakıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 20:39
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

deli_kiz yazmış:
ya ben bir şey sorucam sanki bir ara havai fişekler patladı anasayfada ama 1 dk. falan sürdü ya gözlerim bana oyun oynadı sabırsızlıkla beklediğim için yada bana deli dene dene hakkatten delirdim Sinsice Bakıyor

Patladı =) Merak etme canım =)))
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Tem 2008 20:41
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

prenses serenity yazmış:
deli_kiz yazmış:

Patladı =) Merak etme canım =)))

oh be içim rahatladı valla gözlerimde sorun var sandım bir ara Şaşırmış Durumda xd

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 20:42
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız