| |
| Türk Pgsm yapılsa ;......oynar |
| Sailormoon fanları mı? |
|
46% |
[ 23 ] |
| oyunculuk eğitimi olan ve tanınmamış kişiler mi? |
|
44% |
[ 22 ] |
| ünlü ,tadınan oyuncular mı? |
|
10% |
[ 5 ] |
|
| Toplam Oylar : 50 |
|
| Yazar |
Mesaj |
usagi tusukino

Anime Fan

Kayıt: 15 Eyl 2007 Mesajlar: 309 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
| Artemis yazmış: |
Japonlardan iyi yaparız ama yinede düdük gibi olur  |
en azından canavarlarla kedileri peluş yapmaz,sprey boyayla saçları boyar,mamorunun smokinini de ütülerizzz!!!eee titiziz nede olsa  _________________
yardımınız için teşekkürler arkadaşlar!!! |
|
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
sanmıyorum bence japonlar daha iyi yapar..çünkü türk dizileri farklı oluyo yabancı dizilere bakın bide türk dizilere bakın yani bizim türkler bence yabancıların çektiği gibi bi dizi çekemez...türkler daha duygusal..türklerin dizileri baya bi farklı umarım anlatabilmişimdir  _________________
 |
|
 |
|
 |
The Undertaker

Sağlam Üye

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 187 Ünvan: Prens Puan: 260 Nerden: Yurt Dışı
|
|
|
|
| Bence japonların oynamaması daha iyi olur eğitim aln ve sailormoon u da azıck bile olsa seven birileri oynamalı animede görünüşleri japona benzemiyordu bana garip geliyor şahsen onlar oynayınca yani oyuncuların türk olması bnce sorun yaratmaz |
|
 |
|
15 Ekm 2007 21:13 |
|
 |
usagi tusukino

Anime Fan

|
|
|
|
| sailormoooon yazmış: |
sanmıyorum bence japonlar daha iyi yapar..çünkü türk dizileri farklı oluyo yabancı dizilere bakın bide türk dizilere bakın yani bizim türkler bence yabancıların çektiği gibi bi dizi çekemez...türkler daha duygusal..türklerin dizileri baya bi farklı umarım anlatabilmişimdir  |
iyide japonların oynadığını da görüyoruz baştan savma iş çıkarmış adamlar,ben öyle selena acemi cadı tarzı bi yapım demiyorum adam akıllı ciddiyetle çekilecek kaliteli bir yapımdan bahsediyorummm yerli malı yurdun malı her Türk onu kullanmalı hatta oyuncularıda forumdan seçsinlerrrrrr  _________________
|
 |
|
 |
moon

Üye

|
|
|
|
| bende sm fanlarının oynamasını isterdim çünkü bizler sm yi çok seviyoruz ve dahaiyi biliyoruz ama bizimkiler bence pek güzel yapamazlar |
|
 |
|
16 Ekm 2007 17:58 |
|
 |
usagi tusukino

Anime Fan

|
|
|
|
| moon yazmış: |
| bende sm fanlarının oynamasını isterdim çünkü bizler sm yi çok seviyoruz ve dahaiyi biliyoruz ama bizimkiler bence pek güzel yapamazlar |
canım bence sm la yetişen kuşak yaparsa başarabilir,çünkü çoğumuz noktası virgülüne ezberledik bu animeyi,tecrübeli sayılırızz  _________________
|
 |
|
 |
moon

Üye

|
|
|
|
[quote="usagi tusukino"][quote="moon"]bende sm fanlarının oynamasını isterdim çünkü bizler sm yi çok seviyoruz ve dahaiyi biliyoruz ama bizimkiler bence pek güzel yapamazlar[/quote]canım bence sm la yetişen kuşak yaparsa başarabilir,çünkü çoğumuz noktası virgülüne ezberledik bu animeyi,tecrübeli sayılırızz [/quote]
aynı fikirdeyim |
|
 |
|
18 Ekm 2007 18:06 |
|
 |
usagi tusukino

Anime Fan

|
|
|
|
| usagi tusukino yazmış: |
canım bence sm la yetişen kuşak yaparsa başarabilir,çünkü çoğumuz noktası virgülüne ezberledik bu animeyi,tecrübeli sayılırızz  |
aynı fikirdeyim |
yaşasın sm kardeşliği  _________________
|
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
| usagi tusukino yazmış: |
| sailormoooon yazmış: |
sanmıyorum bence japonlar daha iyi yapar..çünkü türk dizileri farklı oluyo yabancı dizilere bakın bide türk dizilere bakın yani bizim türkler bence yabancıların çektiği gibi bi dizi çekemez...türkler daha duygusal..türklerin dizileri baya bi farklı umarım anlatabilmişimdir  |
iyide japonların oynadığını da görüyoruz baştan savma iş çıkarmış adamlar,ben öyle selena acemi cadı tarzı bi yapım demiyorum adam akıllı ciddiyetle çekilecek kaliteli bir yapımdan bahsediyorummm yerli malı yurdun malı her Türk onu kullanmalı hatta oyuncularıda forumdan seçsinlerrrrrr  |
bence baştan savma olmamış daha iyisi olamazdı bence...çünkü kamera arkadalarını gördüm baya bi uğraşmışlar dizi setlerini gördüm ben seviyorum pgsmyi  _________________
 |
|
 |
|
 |
Naturela

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 18 Tem 2007 Mesajlar: 1111 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 590
|
|
|
|
Evet bende gördüm baya uğraılmış sonuçta bir emek var orda ve baştan savma diyemeyiz ama ben Türk yapımı pgsm olsa izlenir mi çok merak ediyorum _________________
 |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
türk yönetmenlerini ezmek istemem. ama bence japonlardan daha kötü yaparlar. bence oyunculuk eğitimi almış olanlar oynamalı _________________
 |
|
 |
|
21 Ekm 2007 17:39 |
|
 |
warrior

Yeni Üye

|
|
|
|
ünlü oyuncuların böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum ama alacakları para büyük olaursa belki...
o yüzden tanınmamış ama usta oyunculardan olursa daha iyi olur ve bu oyuncuların da sailormoonu iyi bilmesi gerek diye düşünüyorum...  _________________
 |
|
 |
|
29 Ekm 2007 14:21 |
|
 |
mamorucum-k

Yeni Üye

|
|
|
|
naturela yaa avatarına ve imzana hasta oldum haryy potter da en sevdiğim çocuktur kendisi  _________________
avatar ve imza için canım kankam sevimli hırsıza çok teşekkür sen bi tanesin |
|
 |
|
31 Ekm 2007 16:47 |
|
 |
kai suzuke

Sağlam Üye

|
|
|
|
bizim gibi sm hastası ve oyunculuk eğitimi almış kişiler yapsa ii olur _________________ Kai Suzuke Genshi Corporation ™
İmza için SailorSun a çook teşekkürler ...
Sözlerin bittiği yerde BEN başlarım,benim bittiğim yerde her şey biter!!! Kai Suzuke...
http://suzukespace.niceboards.net Kai'yi daha yakından tanımak isteyenler için... |
|
 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1372 Ünvan: Prenses Puan: 3925
|
|
|
|
bnce sm fanları O.o cnku onlar adı uzerine FAN herseylerini biliolar (bizim gibi ) hem bizlerde genciz (dimi ) bizim yasımızdakiler (14,15,16 gibi gibi ) (bn 13 um ya nese ) fln cekebilir O.o ama nası olur orasını bilemicem  _________________
Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3 |
|
 |
|
 |
|
|
|