Sailor Moon Forum
Türk PGSM yapılsa nasıl olur ?
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> PGSM

Türk Pgsm yapılsa ;......oynar
Sailormoon fanları mı?
46%
 46%  [ 23 ]
oyunculuk eğitimi olan ve tanınmamış kişiler mi?
44%
 44%  [ 22 ]
ünlü ,tadınan oyuncular mı?
10%
 10%  [ 5 ]
Toplam Oylar : 50

Yazar Mesaj
usagi tusukino

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prenses

Türk PGSM yapılsa nasıl olur ? Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Artemis yazmış:
Japonlardan iyi yaparız ama yinede düdük gibi olur Kahkaha Atıyor
en azından canavarlarla kedileri peluş yapmaz,sprey boyayla saçları boyar,mamorunun smokinini de ütülerizzz!!!eee titiziz nede olsa Dil Çıkartıyor

yardımınız için teşekkürler arkadaşlar!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 15 Ekm 2007 13:53
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

sanmıyorum bence japonlar daha iyi yapar..çünkü türk dizileri farklı oluyo yabancı dizilere bakın bide türk dizilere bakın yani bizim türkler bence yabancıların çektiği gibi bi dizi çekemez...türkler daha duygusal..türklerin dizileri baya bi farklı umarım anlatabilmişimdir Şaşırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 15 Ekm 2007 21:07
The Undertaker

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Bence japonların oynamaması daha iyi olur eğitim aln ve sailormoon u da azıck bile olsa seven birileri oynamalı animede görünüşleri japona benzemiyordu bana garip geliyor şahsen onlar oynayınca yani oyuncuların türk olması bnce sorun yaratmaz
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 Ekm 2007 21:13
usagi tusukino

Anime Fan
Anime Fan

sailormoooon yazmış:
sanmıyorum bence japonlar daha iyi yapar..çünkü türk dizileri farklı oluyo yabancı dizilere bakın bide türk dizilere bakın yani bizim türkler bence yabancıların çektiği gibi bi dizi çekemez...türkler daha duygusal..türklerin dizileri baya bi farklı umarım anlatabilmişimdir Şaşırmış Durumda
iyide japonların oynadığını da görüyoruz baştan savma iş çıkarmış adamlar,ben öyle selena acemi cadı tarzı bi yapım demiyorum adam akıllı ciddiyetle çekilecek kaliteli bir yapımdan bahsediyorummm Ünlem yerli malı yurdun malı her Türk onu kullanmalı Şaşırmış Durumda hatta oyuncularıda forumdan seçsinlerrrrrr Kayan Gözler

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 16 Ekm 2007 12:46
moon

Üye
Üye

bende sm fanlarının oynamasını isterdim çünkü bizler sm yi çok seviyoruz ve dahaiyi biliyoruz ama bizimkiler bence pek güzel yapamazlar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Ekm 2007 17:58
usagi tusukino

Anime Fan
Anime Fan

moon yazmış:
bende sm fanlarının oynamasını isterdim çünkü bizler sm yi çok seviyoruz ve dahaiyi biliyoruz ama bizimkiler bence pek güzel yapamazlar
canım bence sm la yetişen kuşak yaparsa başarabilir,çünkü çoğumuz noktası virgülüne ezberledik bu animeyi,tecrübeli sayılırızz Zarif

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 17 Ekm 2007 11:34
moon

Üye
Üye

[quote="usagi tusukino"][quote="moon"]bende sm fanlarının oynamasını isterdim çünkü bizler sm yi çok seviyoruz ve dahaiyi biliyoruz ama bizimkiler bence pek güzel yapamazlar[/quote]canım bence sm la yetişen kuşak yaparsa başarabilir,çünkü çoğumuz noktası virgülüne ezberledik bu animeyi,tecrübeli sayılırızz Zarif[/quote]

aynı fikirdeyim
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Ekm 2007 18:06
usagi tusukino

Anime Fan
Anime Fan

moon yazmış:
usagi tusukino yazmış:
moon yazmış:
canım bence sm la yetişen kuşak yaparsa başarabilir,çünkü çoğumuz noktası virgülüne ezberledik bu animeyi,tecrübeli sayılırızz Zarif

aynı fikirdeyim
yaşasın sm kardeşliği Hayranlık Besliyor Dil Çıkartıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 19 Ekm 2007 11:39
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

usagi tusukino yazmış:
sailormoooon yazmış:
iyide japonların oynadığını da görüyoruz baştan savma iş çıkarmış adamlar,ben öyle selena acemi cadı tarzı bi yapım demiyorum adam akıllı ciddiyetle çekilecek kaliteli bir yapımdan bahsediyorummm Ünlem yerli malı yurdun malı her Türk onu kullanmalı Şaşırmış Durumda hatta oyuncularıda forumdan seçsinlerrrrrr Kayan Gözler

bence baştan savma olmamış daha iyisi olamazdı bence...çünkü kamera arkadalarını gördüm baya bi uğraşmışlar dizi setlerini gördüm ben seviyorum pgsmyi Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 Ekm 2007 14:08
Naturela

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Güzel Prenses

Evet bende gördüm baya uğraılmış sonuçta bir emek var orda ve baştan savma diyemeyiz ama ben Türk yapımı pgsm olsa izlenir mi çok merak ediyorum
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 21 Ekm 2007 12:38
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

türk yönetmenlerini ezmek istemem. ama bence japonlardan daha kötü yaparlar. bence oyunculuk eğitimi almış olanlar oynamalı
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Ekm 2007 17:39
warrior

Yeni Üye
Yeni Üye

ünlü oyuncuların böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum ama alacakları para büyük olaursa belki...
o yüzden tanınmamış ama usta oyunculardan olursa daha iyi olur ve bu oyuncuların da sailormoonu iyi bilmesi gerek diye düşünüyorum... Kayan Gözler

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Ekm 2007 14:21
mamorucum-k

Yeni Üye
Yeni Üye

naturela yaa avatarına ve imzana hasta oldum haryy potter da en sevdiğim çocuktur kendisi Hayranlık Besliyor

avatar ve imza için canım kankam sevimli hırsıza çok teşekkür sen bi tanesin
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Ekm 2007 16:47
kai suzuke

Sağlam Üye
Sağlam Üye

bizim gibi sm hastası ve oyunculuk eğitimi almış kişiler yapsa ii olur

İmza için SailorSun a çook teşekkürler ...

Sözlerin bittiği yerde BEN başlarım,benim bittiğim yerde her şey biter!!! Kai Suzuke...

http://suzukespace.niceboards.net Kai'yi daha yakından tanımak isteyenler için...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 31 Ekm 2007 17:38
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

bnce sm fanları O.o cnku onlar adı uzerine FAN Kahkaha Atıyor herseylerini biliolar (bizim gibi Zarif ) hem bizlerde genciz (dimi Çıldırmış Durumda ) bizim yasımızdakiler (14,15,16 gibi gibi ) (bn 13 um ya nese Madde ) fln cekebilir O.o ama nası olur orasını bilemicem Çıldırmış Durumda

Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 31 Ekm 2007 17:46
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> PGSM Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız