Sailor Moon Forum
Türkçe sailormoon (anime) çevirsek??
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Site için Çalışmalarınız

Yazar Mesaj
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

Türkçe sailormoon (anime) çevirsek?? Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

usa-ko yazmış:
tamam çeviririz sakin ol bi.. bayram bayram dellendin mi xD
bayram bitsin nerden başlayacağımızı falan konuşuruz..

Çok MutluÇok Mutlu olleyyy inş sözde kalmaz Çılgın
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 13 Ekm 2007 19:29
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Ünvan: Prenses

Türkçe sailormoon (anime) çevirsek?? Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

rei yazmış:
ben baktım...sailormoon raw bulamıyorum.. bulan varsa ben zamanlama ve encode yaparım, en sevdiğim şeyerden biridir zaten ^.^

zamanında yapmışt ama hem çeviri hep zamanlama uzun sürüyo xD sıkılıyorum Dil Çıkartıyor

sailormoon un çevirisini ben seve seve yaparım. benim anlamadığım tek şey video düzenleme. raw da ararım ve bulacağımı da sanıyorum. avi formatında olması lazım değil mi? ogm olsa? bir zamanlar ogm bulmuştum. ama avi arayacağım. o zaman şimdi çeviri grubu kuruyor muyuz? sm uzun bir seri olduğundan 2-3 çevirmenle yapılması lazım bence ama bundan çok daha önemlisi çevirmenlerin birbiriyle iletişim içinde olmaları ve usluplarının birbirlerini tutması. yoksa death note gibi hangi bölümü kimin çevirdiği açık bir şekilde aşikar olur. yanlış anlaşılmasın laf yok death note a Çok Mutlu

annem ing öğretmeni olduğu için takıldığım cümlelerde ona sorabilirim. ingilizce çevirim iyi düzeyde denebilir. daha da önemlisi türkçesinin akıcı olup olmadığına da özen gösteririm.
bence yakın zamanda toplanalım.
herhalde 2-3 çevirmen 2 de vidoyu halledecek adam çıktı. yeter de artar bile Gülücük Dağıtıyor

bayram bitti. dersler ağırlaşmadan toplanalım. katılmak isteyenler bana öm atsa
msn adresi ve yapacağı işi belirtse
sonra bu katılan arkadaşlar hepimiz msn de toplantı yaparız.
en geç 1 ay içinde çalışmaya başlanılır . toplantıdan en geç 3 hafta sonra da ilk belki 2 bölüm bile çıkar.

ne diyorsunuz? şimdi ben bu forumdaki arkadaşları pek tanımadığım için sanırım siz de beni pek tanımıyorsunuz Çok Mutlu ama encode vs olduktan sonra bana çeviri konusunda güvenebilirsiniz. insan olarak da güvenebilirsiniz Çok Mutlu onlar zamanla belli olur zaten ama bir grup kurulacaksa birlik beraberlik ve saygı önemlidir. umarım güzel bir iş çıkar hı? öm lerinizi bekliyorum Gülücük Dağıtıyor

Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Ekm 2007 16:55
usa-ko

Senshi
Senshi

çevirmen bol zaten önemli olan altyazı yapıcak adamı bulmakta xDDDD
bakma sen rei'nin konuşmasına =P internete çok az girebiliyor xD

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Ekm 2007 17:12
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

ben yapabilirim aslında bununla ilgili birçok çalışmam vardı ama format yüzünden gitti ama benim bu işler üzerinde çalışmalarım var yani ama yine de siz bilirsiniz Hayranlık Besliyor

matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 21 Ekm 2007 08:49
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

öm attım Gülücük Dağıtıyor

Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 21 Ekm 2007 15:42
moon

Üye
Üye

Türkçe sailormoon (anime) çevirsek?? Konu: Yanıt: Türkçe sailormoon (anime) çevirsek?? Alıntıyla Cevap Gönder

valla bu iş olsa çok iyi olur
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 May 2008 19:36
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

Türkçe sailormoon (anime) çevirsek?? Konu: Yanıt: Türkçe sailormoon (anime) çevirsek?? Alıntıyla Cevap Gönder

çevirmeye bende yardımcı olurum ama alt yazı konusunu bilemem Şaşırmış Durumda

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 14 May 2008 18:12
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

Evet bende çeviri işinde varım Gülücük Dağıtıyor ama alt yazı işini bende bilmiyorum^^''

Avatar için teşekkürler Matrixsakini Gülücük Dağıtıyor

En son Flamesniper tarafından 12 Hzr 2008 17:49 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 14 May 2008 18:51
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

biri çeviri mi dedi o.O hem de sm Çıldırmış Durumda

kesinlikle katılmak istiyorum *-*

malesef sınavlar bittikten sonra ama T-T o zamana kadar bekleyebilirseniz tabi -_-

alt yazı işinden ben de çakmıyorum malesef ^^''' ama bildiğim bikaç kullanışlı program var, ben doğru düzgün yapmayı öğrenememiş olsam da beraber çözeriz olmaz mı Şaşırmış Durumda bu gidişle bu işten anlayan bi vatandaş çıkmıycak sanırım ^^''

En son merkür prensesi tarafından 25 Tem 2008 11:06 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 May 2008 18:06
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Benim alt yazı düzenlemesini bilen arkadaşlarım var, ama benim de Haziran'da sınavım var. Haziran içinde başlarız bu projeye diyorum o zaman =)) Bu kadar istekli kişiler olunca güzel bir çalışma olacağa benziyor =)) 2-3 hafta içinde bilgi veririm ben =))
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 15 May 2008 18:11
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Haziran bizim de son sınavımızın olacağı ay *-* bence de Haziran'da başlayalım, tam vakti *-*

Serenity harikasın Q __Q

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 May 2008 18:14
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Bu yaz dopdolu ve eğlenceli olacağa benziyor =)) Hadi bakalım hayırlısı *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 15 May 2008 18:21
Monk-ish

Üye
Üye

Animenin çevirisi en çok istediğim şeylerden biri. Herhangi bir konuda yardımcı olmak isterim, fakat pek bilgili olduğumu söyleyemeyeceğim :S
Ama bol bol boş vaktim var. Altyazılarda düzenleme, encoding gibi şeylere yardımcı biri arıyorsanız ve bana öğretirseniz yaparım Çok Mutlu

Bunun dışında sadece çok teşekkür ediyorum hepinize Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 May 2008 19:29
baris777777

Üye
Üye

Ünvan: Prens

arkadaşlar uzun bir seri diye düşünmeyin. önce sadece ilk sezonu hedef alın. sadece 46 bölüm(cük) nolcak sadece 46 bölüm Çok Mutlu 4 5 tane iyi çevirmenimiz olsa her biri 10 bölüm falan çevirip sıkılmadan bırakır, bir kişi düzenleme/encode işiyle ilgilensin. (bunu ben yapabilirim ama birisi bana RAW videolarını çekip kargoyla yollamak şartıyla. malesef kotalıyım.) ayrıca karaoke de hazırlayabilirim.

gerçekten zor bir iş değil hiç gözünüzde büyütmeyin. venüse bir fansub yakışır artık.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 12 Hzr 2008 16:56
~mana~

Anime Fan
Anime Fan

Çeviri mi dediniz Çok Mutlu Tamam ben varımXD
Usanmadan 200 bölümü de çevirimXD

Çevirmen kısımları tamam encode kısmımız eksik , sağa sola soralım derim.

(Bu arada, usa-ko-oneechan eylülde senden alcam sm leri senden, barış-kun sana yollamak biraz zaman alabilir, tatilde karşılaşırsak daha kolay olur, ona göre bir daha düşünXD)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 14 Hzr 2008 12:20
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Site için Çalışmalarınız Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız