| |
| Yazar |
Mesaj |
çibiçibi

Venus Fan

|
Konu: Yanıt: Türkçe sailormoon (anime) çevirsek?? |
|
|
|
şimdiden sağolun arkadaşlar. hepiniz harikasınız. umarım olur bu iş. _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
hotaru-chan

Sağlam Üye

Kayıt: 21 Tem 2008 Mesajlar: 175 Ünvan: Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
ee bunnun dewamı yok mu?? çeviri işi için bn de gönüllü olmak istiormsiz ne yapıcamı söleyin yeter bn geç de olsa güç de olsa yapar koyarım lütfen biri başına geçsin şu işin  _________________
kendime teşekkürler
çoook tşkkr ederm deli_kız *-*
|
|
 |
|
22 Tem 2008 04:08 |
|
 |
usa-ko
 Senshi

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1477 Ünvan: Prenses Puan: 2985 Nerden: Venus
|
|
|
|
| ~mana~ yazmış: |
Çeviri mi dediniz Tamam ben varımXD
Usanmadan 200 bölümü de çevirimXD
Çevirmen kısımları tamam encode kısmımız eksik , sağa sola soralım derim.
(Bu arada, usa-ko-oneechan eylülde senden alcam sm leri senden, barış-kun sana yollamak biraz zaman alabilir, tatilde karşılaşırsak daha kolay olur, ona göre bir daha düşünXD) |
benden ne alıyosun kızım?! tangelden alıcan sen onları hiiiç karışmam valla xD
bu arada, rei'nin artık aslanlar gibi sınırsız interneti olduğuna göre teknik işleri o halleder.
cenk anca bıt bıt konuşur. ondan bişey beklemiyoruz zaten =P
mana sen de çeviriye yardım ve yataklık edersin,
bi kaç kişi daha çeviriye yardımcı olur (çevirmen bol nasılsa =))
"hadi başlayalım, ben varım!" diyenler bana özel mesajla ulaşsın. |
|
 |
|
22 Tem 2008 05:52 |
|
 |
SailorTurkey

Yeni Üye

|
|
 |
|
 |
usagi seiya

Sağlam Üye

|
|
|
|
Aslında biz alt yazı yapabiliriz buna çeviri de geçerli yapıyoruz ama tek sorun video formatını değiştirememeiz bu yüzden ancak kısa videolar yapabiliyoruz çünkü Microsoft Movie Maker Rapidshare'den indirilen dosyaların uzantısını kabul etmiyor video formatını da değiştiremiyoruz yoksa biz seve seve yapabiliriz gerek çeviri olsun gerek alt yazı anime programı olsa türkçe konuşturmalar bile yapabilirmişiz ama bulamadık  _________________ [URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img186.yukle.tc/images/2991seiyalw1.gif[/IMG][/URL] |
|
 |
|
24 Tem 2008 10:39 |
|
 |
usagi seiya

Sağlam Üye

|
|
|
|
Aslında biz alt yazı yapabiliriz buna çeviri de geçerli yapıyoruz ama tek sorun video formatını değiştirememeiz bu yüzden ancak kısa videolar yapabiliyoruz çünkü Microsoft Movie Maker Rapidshare'den indirilen dosyaların uzantısını kabul etmiyor video formatını da değiştiremiyoruz yoksa biz seve seve yapabiliriz gerek çeviri olsun gerek alt yazı anime programı olsa türkçe konuşturmalar bile yapabilirmişiz ama bulamadık  _________________ [URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img186.yukle.tc/images/2991seiyalw1.gif[/IMG][/URL] |
|
 |
|
24 Tem 2008 10:40 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 1897 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2805
|
|
|
|
sizlere yardımcı olabilmeyi çok isterim... ama maalesef altyazı eklemeyi bilmiyorum  _________________
Prensesimin mamaya ihtiyacı var besle onu hadi!
çok teşekkür ederim Venüs Minako süpersin  |
|
 |
|
24 Tem 2008 20:06 |
|
 |
usagi seiya

Sağlam Üye

|
|
|
|
Alt yazı eklemek çok kolay canım başlat-programlar-microsoft movie maker burdan alt yazı ekleyebilirsin video hazırlayabilirsin anlamadıysan ya da takıldığın bir yer olursa bana sorabilirsin sana yardımcı olurum istemen yeterli bence zaten   _________________ [URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img186.yukle.tc/images/2991seiyalw1.gif[/IMG][/URL] |
|
 |
|
24 Tem 2008 20:30 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1289 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
| usagi seiya yazmış: |
Alt yazı eklemek çok kolay canım başlat-programlar-microsoft movie maker burdan alt yazı ekleyebilirsin video hazırlayabilirsin anlamadıysan ya da takıldığın bir yer olursa bana sorabilirsin sana yardımcı olurum istemen yeterli bence zaten   |
doğrusu Windows Movie Maker'ın bu iş için ideal bir program olduğunu pek söyleyemiycem ^^'''
daha kullanışlı birkaç program kullanmıştım ben ama okulun ilk başladığı zamanlardı ve daha kendimi alıştıramadan formatla beraber program da gitti, bi daha hiç yeltenmedim o işe o.O ama movie makerla bu iş olmaz diyebilirim size ^^''' _________________
 |
|
 |
|
25 Tem 2008 11:10 |
|
 |
usagi seiya

Sağlam Üye

|
|
|
|
Valla ben tüm videolarımı oradan hazırladım ve bence yeterli bir program da çünkü Automovie yapmaya kadar pek çok hizmeti var ben diğer programları biliyorum ama programları satın almak gerekiyor bu yüzden de ancak elimizde satın almadan 40 gün kalabiliyor ya da 30 bu süre zarfında videoların tümünü hazırlamak çok zor olur Movie Maker'ı kullanmayı biliyorsanız diğer programlara ihtiyaç duymayın yani bnece  _________________ [URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img186.yukle.tc/images/2991seiyalw1.gif[/IMG][/URL] |
|
 |
|
25 Tem 2008 12:32 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| usagi seiya yazmış: |
Alt yazı eklemek çok kolay canım başlat-programlar-microsoft movie maker burdan alt yazı ekleyebilirsin video hazırlayabilirsin anlamadıysan ya da takıldığın bir yer olursa bana sorabilirsin sana yardımcı olurum istemen yeterli bence zaten   |
movie maker fansub için biraz amatör kaçıyor, altyazıların konumunu belirleyemiyorsun, sadece altında istediğin kadar yazmasını sağlıyorsun, keraoke yapamıyorsun, efekt veremiyorsun.. bunlar olmadıkça fansub pek de fansub değildir ilk fansub'ımı ben de movie makerdan denemiştim, ama emin ol fansub yapmak için daha profösyonel programlar gerekli =) _________________
 |
|
 |
|
 |
usagi seiya

Sağlam Üye

|
|
|
|
Brincisi efekt verebiliyorsun ve resme ve video da bu bir gerçek yani ben verebiliyorum yazının istediğin yerde istediğin kadar kalmasını da sağlıyorsun bence geyet iyi ek bi programa ihtiyaç yok  |
|
 |
|
28 Tem 2008 20:13 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
efekt derken dönerek/silinerek gelmekten bahsetmiyorum ^^''''
hiç yeni fansub çevirilerine baktın mı? kareoke efektleri movie makerdaki kadar basit değil. Ayrıca movie makerdan yapılan fansubları videodan ayıramazsın, kotalılar izleyemez. birçok açıdan çok kullanışsız. _________________
 |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1137 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Evet rei'ninde dediği gibi movie makerda yazıyı istediğin yere taşıyamıyorsun.AYrıca yazı resmin üstüne biniyo yani görüntüden çok yazı kaplıyo videoyu.Ve yazıları istediğin gibi efekt veremiyorsun.Alt yazı için ayrı programlar var googleden araştırırsanız bulursunuz. ^^
Benimde pc formatından sonra indiricem şuan kullandığım bi program yok ^^ _________________
 |
|
 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 1897 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2805
|
|
 |
|