Yaklaşık 2 aydır kapalı olan Sailor Moon Fan Site üyeliği tekrar açıldı, bu kez Venüs Şifresi (yani 15 soruluk test) olmadan üye olabiliyorsunuz. Ama yine de eğlence olsun diye 15 soruyu çözmek isteyenler eski adresten ulaşabilirler =P
Yeni Tema Eklendi
Temanın adı Sailor Moon, zavallı gariban bir proboards teması iken bir anda phpbb'ye uyarlanmış buldu kendini. Dolayısıyla eğri büğrü görüntüler vermeye müsait. Hatasını bulursanız söyleyin eğitirim onu =)
Yakında..
Smiley veritabanımıza çok janjanlı ifadeler eklenecek, ayrıca üye galerilerine hızlı erişim sağlanacak sizin de önerileriniz varsa buraya yazabilirsiniz. _________________ Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
En son Mamoru tarafından 07 Tem 2008 12:05 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
05 May 2008 21:50
prenses serenity
Biri Beni Durdursun
Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 919 Ünvan: Prenses Puan: 45 Nerden: Ay Krallığı
Konu: Yanıt: Üyelik Açıldı
Mamoru yazmış:
Yakında..
Smiley veritabanımıza çok janjanlı ifadeler eklenecek.
Tema hoş olmuş =)) Morardık hahaha şaka bir yana severim bu rengi =))
Bu arada soğan kafalar, tavşancıklar ve bin bir tarz ifadeler*-* bekliyoruz bakalım hayırlısı _________________
daha bir dakika önce klasik temamız varken bir den noooluyyoooruz diye bir tepki verdim arkadaş da kladı çok güzel olmuş .bazen değişik iyidir bence güzel olmuş.eline sağlık.Yeniliklere kapımız açıktır. _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN
Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
uwwwwwwwwww*-*-*-*-*-*-*-* mor ne güzel olmuş öyle*-*-**-* he birde sitede farklı başlıklara girdiğimizde farklı logolarımız çıkarsa hoş durabilir =) sonra hafif kısık seste Sailor Monn müzikleri de çalabilir XD hoş olur bana göre =) _________________
Avatar için teşekkürler Matrixsakini
05 May 2008 23:08
prenses serenity
Biri Beni Durdursun
Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 919 Ünvan: Prenses Puan: 45 Nerden: Ay Krallığı
Flamesniper yazmış:
uwwwwwwwwww*-*-*-*-*-*-*-* mor ne güzel olmuş öyle*-*-**-* he birde sitede farklı başlıklara girdiğimizde farklı logolarımız çıkarsa hoş durabilir =) sonra hafif kısık seste Sailor Monn müzikleri de çalabilir XD hoş olur bana göre =)
Çok bilmiş Önerilerini sevdim ama iyi fikirler _________________
05 May 2008 23:13
Nilo$
Ay Fedaisi
Kayıt: 30 Oca 2008 Mesajlar: 478 Ünvan: Prenses Puan: 3225
Aman allahim.. buda ne.. agzim acik kaldi demin girdigimde XD
Mükemmel bir tema olmus hemen kullaniyom *-*
Smilie olarak insallah sogan kafalar gelir baska istegim yoktur XXD _________________
Made by Aqua-Hime... cok sagol bebim *-* seviyom seni *-*
Spoiler:
Code Geass Türkiye-----------------><----------------- Click it now
------------ evet geri dönüs yaptim XD ------------
bu arada dikkatimi çekti artık başlığı yazan kişini adı link şeklinde görülmüyor yani üstüne tıklanınca profiline (genel biligilerine) bakamıyoruz.Bunun bazı kolaylıkları vardı.Mesela o kişinin son mesajlarına bakabiliyorduk hemen ana sayfadan onun profline girip.Yani tabi yine siz bilirsiniz.sadece dikkatimi çekti _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN
Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
06 May 2008 12:57
Hachiko
Efsane Üye
çok güzel olmuş ama boyut biraz küçük mü olmuş ne nese ben hep bu temamı ku8llanıcam [site açıkken var olan] XD ellerine sağlık mamoru ... etkinlik bölümümzünde açıldıgını gitmeden önce görmeyi isterim *-* _________________ .
.
süper süper *-* şimdi açınca gözlerim o.o aynen böyle kaldı.Çok güzel olmuş ayrıca Flamesniprin dediklerine katılıyorum.Siteyi gezerken alttan Sm müzikleri çalsa siteden hiç çıkmam. _________________
yeni tema süper olmuş..Yeni tema hayırlı olsun..gözümüzün değişikliğe ihtiyacı vardı..bu değişiklik gayet iyi olmuşş.. dostluğun rengi mor _________________
çok hoş tema =) açıkcası pembe boğuyo insanı =P
her kategori için logo o.O uçtu çağla =P
aslında onionlar pek hoş gözükmüyorlar ama herkesin kendi ilgisi elbette =P
daha yeni yeni özelliklere... _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
Spoiler:
Goong~~
06 May 2008 14:24
God's Mistake
Yeni Üye
Banlananlar yeniden üye olabiliyormuş bunu farkettim =P _________________ And.. You're my Lucky Seven..
Uww*-* Hihi ben mor renqi hasatası olaraktan temaya bayıldım
Smiley...ımm..soğan kafalar sirin ama büük olduu icin pek hos durmaz _________________ Sailor Mars ♥
Tüm zamanlar GMT +2 Saat Sayfaya git 1, 2, 3, 4Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız