Mamoru benide aranıza koyduğunuz için teşekkür ederim ..
ben soruların hepsini biliyorum çünkü her zaman bilgisayarda yani arsırada bazı şeylere bakarım ama sailormoon a çok bakıyorum... _________________
.
.
venusyıldızı~~
.
.
En son Roiworld tarafından 12 Eyl 2009 16:54 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
test sistemi harika olmuş ((= sorular da gzl sailor moonla alakası olmayan kişi o kadar zahmete girip de hepsinin cevabını bulup yanıtlayıp da hele de her yanlışta test başa dönerken xD üye olmaz heralde
15. soruyu bn de ilkinde buldm .D Naoko nun diğer mangalarına bakmıştm daha önce _________________
Çok acayip bir şey sölicem XD Son soru çok kolay geldi ama 4. soruda takıldım XD Yuh bana dimi bence de XD 4 tane filmi yok muydu ya XD Neyse XD Sağlık olsun efendiimmmm XD Ama başa dönmesin bence 10 dk falan açılmasın XD Sonra tekrardan açılsın o zaman sm bilmeyenler bıkıp üye olmayabilir XD Plana bak ya XD _________________
Tanabata ~
12 Eyl 2009 14:54
Flamesniper
Eternal Sailor Moon
Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2546 Ünvan: Güzel Prenses Nerden: İstanbul Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
Birkaç soru dışında çok basitti ama o birkaç soruyu yapabilmek için 3-4 kere tekrar baştan başlamak zorunda kaldım, yine de sistem çok iyi olmuş. Kolay ama Sailor Moon izlemeyen kişilerin bilemeyeceği sorular. _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız