dayanamadım.. izledimm. 3 bölümünü .. onlar ney be öylee. çok manyak *_* zeroo süper ama ben o safkanlı olanı da çok sevdimm. yaa hepsi süperr yaa *_* okul formalarına bayıldımm. gececiler ve gündüzcüler hımm. güzelmiş yaa.. _________________
dün de dördüncü bölümü izledim *-* hatta izlemekle kalmadım indirdim Q___Q
şu ana kadarki favori sahnem;
Spoiler:
Zero-Kun'un Yuki'yi ısırması Q_Q cani falan diyebilirsiniz ama eğer bi vampirin ısırma şekli öyleyse(!) gelsin ısırsın bütün kanım son damlasına kadar feda *-*
bunun dışında Zero-Kun ve Kaname senpai arasındaki çekişme süper Kaname'yi başta sevmemiştim ama şu 3. bölümdeki olay varya hani... spoiler veriyim de mi ^^'
Spoiler:
Yuki, Level E halindeki vampir tarafından saldırıya uğradığında Kaname'nin yaptığı şey neydi öyle ya *.* nasıl estirdi ama de mi *-*
ay az daha unutuyordum dördüncü bölümde şey yok muydu hele... şey hani
Spoiler:
Zero-kun eşyalarını toplamış giderken Yuki'nin arkasından koşup ona sarılışı ve söyledikleri bi de o sırada çaan müzik bi de o hallerini Kaname'nin görmesi bu bölüm süper bitti ya Q_Q
Bu animenin diğer adı Bloody Rose'mu anlamadım gitti ,birde kaç bölümü var şuana kadar çıkan ^^ biri açıklayabilirmi? _________________
06 May 2008 14:14
kyo_kusanagi
Aşk'ın Koruyucusu
Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1217 Ünvan: Prenses Puan: 455
Konu: Yanıt: Vampire Knight (Anime.)
Güzel bir anime ama Merupuri kadar değil.Ne bileyim sarmadı bu anime beni ^^'
izleyesim gelmiyor.Hemen sıkıldım _________________
matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
Spoiler:
usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*
tweety <3 kyo_kusanagi
07 May 2008 08:03
jasmina
Yeni Üye
duyar duymaz bulabildiğim tum bölümlerini izledim bir aksamda bitirdim fakat ne yazıkki sadece 6 ep e kadar bulabildim. ne yazıkkı mangasını okumamıstım anımeden basladım .Ama mangasınıda alıyorum okuycam.cooooook beyendım ZERO sahane,cok cool cooook yakısıklı ama ,KANAME de dehset bisey yuuki ye acayıp ılgısı var ZERO nun da oyle bakalım neler olacak BEKLİYİP GÖRECEYİZ. Ama sunu soylemeden gecemiycem o nasıl vampırlerya birbirinden yakısıklı. zero ve kaname gibi değil ama yınede super
Canım şu ana kadar 6 bölüm çıktı ve her hafta çıkmaya devam ediyor birde yorumlar için spoiler butonunu kullanırsan iyi olur canım çünkü örneğin benim gibi izlemeyenler var _________________
Avatar için teşekkürler Matrixsakini
16 May 2008 17:34
jocelyn
Beni Görmeye Alışın
Höööeeeyyytt Aidou-sama'ya laf yok. Öf gerçi animede "salak" gibi göstermişler, asil ve şımarıktı normalde. Amma velakin Aidou'nun saçına ve özellikle de göz rengine bayıldım.
kyo_kusanagi yazmış:
Güzel bir anime ama Merupuri kadar değil.Ne bileyim sarmadı bu anime beni ^^'
izleyesim gelmiyor.Hemen sıkıldım
Çünkü manga hem görsel açıdan ( ) hem kurgusal açıdan, hem de bishy açısından ( ) animeden daha iyi. Ama bekleyip görelim ilerde iyi olur belki bölümler.
Animede en çok sevdiğim şey açılış-kapanış müziği oldu. _________________ ∞
Aidou senpai mi hıh hıh hıh yani tamam fena tip değil ama jocelyn senin de dediğin gibi çok salak gösteriyolar onu
7. bölüm *-* aman Allah'ım Q ___ Q
Spoiler:
öncelikle bölümün başındaki silah sesine değinmek istiyorum *-* opening parçasıyla birleştirilince süper olmuş, tekrar tekrar geri alıp dinledim XD
bütün bölüm geçmişte geçtiği için bi ara sıktı gibi sanki ^^' ama birinin anılarından diğerine atlayarak iyi kurtarmışlar durumu XD
Yuki'nin anılarının başında işte tamam dedim Kaname-sama'ya resmen vuruldum *Q* ama gel gör ki gidip Ruka'yı ısırmış sonraki tepkim aynen "Vampir değil misiniz len hepiniz aynısınız işte!" oldu fark ettiniz mi bilmiyorum ama nası ısırmışsa Ruka resmen sendeledi yani ayı Kaname nolucak anladığım kadarıyla Ruka'yı Yuki'yi ısırmak istemediği için ısırdı ben de diyorum bu Zero'ya niye kıl böyle, kendi yapamadığını o yaptı ya hırsından çatlıyomuş meğer XD
Kaname-senpai'nin gençlik halleri pek hoş değil sanki ^^' o karizmatikliği göremedim ben eski halinde Zero da normal bi çocukmuş işte onu çekici yapan böyle vampirlik sanırım *-* Level E'ye dönüşünce (ki dönüşücek mi orası animede henüz belli değil) de böyle mi derim acaba -_-'''
en yakışıklı genç Ichijo-senpai'ymiş bence *-* son zamanlarda Zero'dan fazla taktım ona sanırım çok karizma ya >.< ikinci en yakışıklı genç de Aidou-senpai *-* belli nedenlerden dolayı pek sevmem kendisini ama Allah için hiç de fena değilmiş *-*
anlamadığım bi yer var... anılar gösterildiğinde bi yerde Zero Kaname'ye yemek bıçağını bi güzel saplıyor ( ) ama Kaname'nin kolundan hiç kan akmıyor acaba vampirleri bu şekilde sıradan silahlarla yaralamak imkansız mı? bunu öğenmek istiyorum
az daha unutuyodum Yuki'nin Kaname'yi görmeye gittiği zaman kapıyı açtığında karşısında direk Ichijo-senpai'yi bulunca çıkardığı o ses neydi öyle ya XD surat ifadesini hiç saymıyorum bile XD
şimdilik bu kadarcık _________________
22 May 2008 17:37
jocelyn
Beni Görmeye Alışın
Spoiler:
"Kana...me...."
diyorum ve susuyorum. Yuuki gibi çocuğum olsun. _________________ ∞
jocelynvs.gabrielle
22 May 2008 19:43
Hachiko
Efsane Üye
merkür prensesi yazmış:
Aidou senpai mi hıh hıh hıh yani tamam fena tip değil ama jocelyn senin de dediğin gibi çok salak gösteriyolar onu
7. bölüm *-* aman Allah'ım Q ___ Q
Spoiler:
öncelikle bölümün başındaki silah sesine değinmek istiyorum *-* opening parçasıyla birleştirilince süper olmuş, tekrar tekrar geri alıp dinledim XD
bütün bölüm geçmişte geçtiği için bi ara sıktı gibi sanki ^^' ama birinin anılarından diğerine atlayarak iyi kurtarmışlar durumu XD
Yuki'nin anılarının başında işte tamam dedim Kaname-sama'ya resmen vuruldum *Q* ama gel gör ki gidip Ruka'yı ısırmış sonraki tepkim aynen "Vampir değil misiniz len hepiniz aynısınız işte!" oldu fark ettiniz mi bilmiyorum ama nası ısırmışsa Ruka resmen sendeledi yani ayı Kaname nolucak anladığım kadarıyla Ruka'yı Yuki'yi ısırmak istemediği için ısırdı ben de diyorum bu Zero'ya niye kıl böyle, kendi yapamadığını o yaptı ya hırsından çatlıyomuş meğer XD
Kaname-senpai'nin gençlik halleri pek hoş değil sanki ^^' o karizmatikliği göremedim ben eski halinde Zero da normal bi çocukmuş işte onu çekici yapan böyle vampirlik sanırım *-* Level E'ye dönüşünce (ki dönüşücek mi orası animede henüz belli değil) de böyle mi derim acaba -_-'''
en yakışıklı genç Ichijo-senpai'ymiş bence *-* son zamanlarda Zero'dan fazla taktım ona sanırım çok karizma ya >.< ikinci en yakışıklı genç de Aidou-senpai *-* belli nedenlerden dolayı pek sevmem kendisini ama Allah için hiç de fena değilmiş *-*
anlamadığım bi yer var... anılar gösterildiğinde bi yerde Zero Kaname'ye yemek bıçağını bi güzel saplıyor ( ) ama Kaname'nin kolundan hiç kan akmıyor acaba vampirleri bu şekilde sıradan silahlarla yaralamak imkansız mı? bunu öğenmek istiyorum
az daha unutuyodum Yuki'nin Kaname'yi görmeye gittiği zaman kapıyı açtığında karşısında direk Ichijo-senpai'yi bulunca çıkardığı o ses neydi öyle ya XD surat ifadesini hiç saymıyorum bile XD
şimdilik bu kadarcık
bende sonunda 7 bölümüde izledim *-*
Spoiler:
Bu anime beni sinir etti -_-'' Zero ve Yuuki ne güzel çift öyle *-* ama gel gelelim kız Kanameyi seviyor [kartlaşmış şey ] bende hayatımı yüz kez kurtarsa biraz olsun severim ama Zeroda az kurtarmadı Yuukiyi nese bu konuları girmicem....
Sevdigim sahneler hakkında konuşucam =)
Zero sonunda kontrolünü kaybetip Yuukiye saldırdıgı an içimden bir parça koptu o ne ıssırışdı abi tabi sonra Kaname olaya damladı zavallı Zero istemeden yaptı ve perişan oldu... Yuuki zeroya çok bağlı kız resmen kanının vermeyi teklif etti ama hala kaname kaname diye geberiyor bence Yuuki Zeroyu seviyor yoksa ona neden bu kadar bağlı olsun çocukluk arkadaşı diyemi sanmıyorum kesin oda bişeyler besliyor Zeroya gel gelelim şu Vampir partisine Bu kaname Yuukiyi yanına otturdu garip garip hareketler yapıyor Yuukiye hemde Zeronun önünde Tiskindim orda Kanameden Zaten Zeroda dayanamadı bu kadar kanlı bir partiye O yeni ögretmenleri Zeroyu tanıyormuş o kurtamış ama adam acımadan vurdu zeroyu Neseki Yuuki yine korudu cancazımı Zero o hapları sen bırakma
gelelim son bölüme Zero küçükkende çok şekermiş Kaneme yine aynı ... Yuukide çok şekermiş ama kısa saç ona daha çok yakışıyor Zero kanemeyi ilk gördügünde aldı bışagı sapladı Kanemey içimden bir ohh çekmedim desem yalan olur Ama adama hiç bi şey olmadı merkür prensesinde dedigi gibi kan bile akmadı herifden sonunda Zeronun Yuukiyi üstünü örttügü anda yeniden Hayranlık duydum ona Ama bu Aptal Yuuki gitti Kaneme örttü sanıp havalara girdi yani lu anda gıcıkım Yuukiye Şimdi anime yorumum bitti 8. bölümü beklemkteyim *-* ama benimde merak ettigim bi konu var bu Zero Yukiiyi otuz kez ısırdı ama kız hala bir insan [ ] ne zaman vampir olucak bu kız
diyorum ve cevap bekliyorum o.O _________________ .
.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız