Sailor Moon Forum
Vampire Knight (Anime.)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Ünvan: Prenses

Vampire Knight (Anime.) Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

dayanamadım.. izledimm. 3 bölümünü .. onlar ney be öylee. çok manyak *_* Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor zeroo süper ama ben o safkanlı olanı da çok sevdimm. yaa hepsi süperr yaa *_* okul formalarına bayıldımm. gececiler ve gündüzcüler hımm. güzelmiş yaa..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 27 Nis 2008 20:48
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

süper zeo-kun harika olmuş Hayranlık Besliyor tavırlarına bayıldım özellikle Hayranlık Besliyor hikayede hoşuma gitti kesinlikle izlemeye devam edeceğim Gülücük Dağıtıyor

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 May 2008 12:18
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

dün de dördüncü bölümü izledim *-* hatta izlemekle kalmadım indirdim Q___Q

şu ana kadarki favori sahnem;

Spoiler:
Zero-Kun'un Yuki'yi ısırması Q_Q cani falan diyebilirsiniz ama eğer bi vampirin ısırma şekli öyleyse(!) gelsin ısırsın bütün kanım son damlasına kadar feda *-*

bunun dışında Zero-Kun ve Kaname senpai arasındaki çekişme süper Çıldırmış Durumda Kaname'yi başta sevmemiştim ama şu 3. bölümdeki olay varya hani... spoiler veriyim de mi ^^'

Spoiler:
Yuki, Level E halindeki vampir tarafından saldırıya uğradığında Kaname'nin yaptığı şey neydi öyle ya *.* nasıl estirdi ama de mi *-*

Çıldırmış Durumda

ay az daha unutuyordum dördüncü bölümde şey yok muydu hele... şey hani Çıldırmış Durumda

Spoiler:
Zero-kun eşyalarını toplamış giderken Yuki'nin arkasından koşup ona sarılışı ve söyledikleri Üzgün ya da Ağlıyor bi de o sırada çaan müzik Üzgün ya da Ağlıyor bi de o hallerini Kaname'nin görmesi Üzgün ya da Ağlıyor bu bölüm süper bitti ya Q_Q

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 May 2008 17:50
zac_efron

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prens

güzel animeye benziyo

yumurtamı beslermisin lutfen
seninde Flyffables! yumurtan olsun
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 May 2008 18:49
Cohen_Mangaka

Master Otaku
Master Otaku

Ünvan: Prens

4. bölüm duygusaldı keşke heycan olsaydı biraz...bölüm boyunca müzik hiç susmadı .. Madde
Spoiler:
sarışın vampir yuki'me takmış durumda..kanını ne emer yakında kesinn Çılgın son sahne süperdi..yukie ve zero nun sarılışııı XD

Click here to feed Mizu *.*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 May 2008 12:36
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Cohen_Mangaka yazmış:
4. bölüm duygusaldı keşke heycan olsaydı biraz...bölüm boyunca müzik hiç susmadı .. Madde
Spoiler:
sarışın vampir yuki'me takmış durumda..kanını ne emer yakında kesinn Çılgın son sahne süperdi..yukie ve zero nun sarılışııı XD

XD

Spoiler:
Aidou senpai zaten bunun için fırsat kolluyo Madde çok yılışık bi tip, bi türlü sevemedim Çıldırmış Durumda

4. bölümde Yuki'nin Zero'nun intihar etmesini önlediği sahne neydi öyle ya o__O asıl olayı bilmesem çok farklı bişey olarak algılayabilirdim yani Çıldırmış Durumda

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 May 2008 15:29
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

Vampire Knight (Anime.) Konu: Yanıt: Vampire Knight (Anime.) Alıntıyla Cevap Gönder

Bu animenin diğer adı Bloody Rose'mu anlamadım gitti ,birde kaç bölümü var şuana kadar çıkan ^^ biri açıklayabilirmi?

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 06 May 2008 14:14
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Vampire Knight (Anime.) Konu: Yanıt: Vampire Knight (Anime.) Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel bir anime ama Merupuri kadar değil.Ne bileyim sarmadı bu anime beni ^^'
izleyesim gelmiyor.Hemen sıkıldım Şaşırmış Durumda

matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 07 May 2008 08:03
jasmina

Yeni Üye
Yeni Üye

duyar duymaz bulabildiğim tum bölümlerini izledim bir aksamda bitirdim Gülücük Dağıtıyor fakat ne yazıkki sadece 6 ep e kadar bulabildim. Üzgün ya da Ağlıyor ne yazıkkı mangasını okumamıstım anımeden basladım .Ama mangasınıda alıyorum okuycam.cooooook beyendım ZERO sahane,cok cool cooook yakısıklı ama ,KANAME de dehset bisey yuuki ye acayıp ılgısı var ZERO nun da oyle bakalım neler olacak BEKLİYİP GÖRECEYİZ. Ama sunu soylemeden gecemiycem o nasıl vampırlerya birbirinden yakısıklı. zero ve kaname gibi değil ama Şaşırmış Durumda yınede super Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 May 2008 17:30
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

Canım şu ana kadar 6 bölüm çıktı ve her hafta çıkmaya devam ediyor birde yorumlar için spoiler butonunu kullanırsan iyi olur canım Gülücük Dağıtıyor çünkü örneğin benim gibi izlemeyenler var Gülücük Dağıtıyor

Avatar için teşekkürler Matrixsakini Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 16 May 2008 17:34
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Höööeeeyyytt Aidou-sama'ya laf yok. Çıldırmış Durumda Çok Mutlu Öf gerçi animede "salak" gibi göstermişler, asil ve şımarıktı normalde. Karışık Amma velakin Aidou'nun saçına ve özellikle de göz rengine bayıldım. Hayranlık Besliyor

kyo_kusanagi yazmış:
Güzel bir anime ama Merupuri kadar değil.Ne bileyim sarmadı bu anime beni ^^'
izleyesim gelmiyor.Hemen sıkıldım Şaşırmış Durumda

Çünkü manga hem görsel açıdan ( Şaşırmış Durumda ) hem kurgusal açıdan, hem de bishy açısından ( Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda ) animeden daha iyi. Ama bekleyip görelim ilerde iyi olur belki bölümler.

Animede en çok sevdiğim şey açılış-kapanış müziği oldu. Hayranlık Besliyor

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 16 May 2008 17:44
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Aidou senpai mi Çıldırmış Durumda hıh hıh hıh yani Kahkaha Atıyor Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor tamam fena tip değil ama jocelyn senin de dediğin gibi çok salak gösteriyolar onu Şaşırmış Durumda

7. bölüm *-* aman Allah'ım Q ___ Q

Spoiler:
öncelikle bölümün başındaki silah sesine değinmek istiyorum *-* opening parçasıyla birleştirilince süper olmuş, tekrar tekrar geri alıp dinledim XD

bütün bölüm geçmişte geçtiği için bi ara sıktı gibi sanki ^^' ama birinin anılarından diğerine atlayarak iyi kurtarmışlar durumu XD

Yuki'nin anılarının başında işte tamam dedim Kaname-sama'ya resmen vuruldum *Q* ama gel gör ki gidip Ruka'yı ısırmış Çıldırmış Durumda sonraki tepkim aynen "Vampir değil misiniz len hepiniz aynısınız işte!" oldu Madde fark ettiniz mi bilmiyorum ama nası ısırmışsa Ruka resmen sendeledi yani ayı Kaname nolucak Madde anladığım kadarıyla Ruka'yı Yuki'yi ısırmak istemediği için ısırdı İnanamıyor! ben de diyorum bu Zero'ya niye kıl böyle, kendi yapamadığını o yaptı ya hırsından çatlıyomuş meğer XD

Kaname-senpai'nin gençlik halleri pek hoş değil sanki ^^' o karizmatikliği göremedim ben eski halinde İnanamıyor! Zero da normal bi çocukmuş işte Çıldırmış Durumda onu çekici yapan böyle vampirlik sanırım *-* Level E'ye dönüşünce (ki dönüşücek mi orası animede henüz belli değil) de böyle mi derim acaba -_-'''

en yakışıklı genç Ichijo-senpai'ymiş bence *-* son zamanlarda Zero'dan fazla taktım ona sanırım İnanamıyor! çok karizma ya >.< ikinci en yakışıklı genç de Aidou-senpai *-* belli nedenlerden dolayı pek sevmem kendisini ama Allah için hiç de fena değilmiş *-*

anlamadığım bi yer var... anılar gösterildiğinde bi yerde Zero Kaname'ye yemek bıçağını bi güzel saplıyor ( Çıldırmış Durumda ) ama Kaname'nin kolundan hiç kan akmıyor Çıldırmış Durumda acaba vampirleri bu şekilde sıradan silahlarla yaralamak imkansız mı? bunu öğenmek istiyorum İnanamıyor!

az daha unutuyodum Şaşırmış Durumda Yuki'nin Kaname'yi görmeye gittiği zaman kapıyı açtığında karşısında direk Ichijo-senpai'yi bulunca çıkardığı o ses neydi öyle ya XD surat ifadesini hiç saymıyorum bile XD

şimdilik bu kadarcık Dil Çıkartıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 May 2008 17:37
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Spoiler:
"Kana...me...."

diyorum ve susuyorum. Yuuki gibi çocuğum olsun. Hayranlık Besliyor

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 22 May 2008 19:43
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

merkür prensesi yazmış:
Aidou senpai mi Çıldırmış Durumda hıh hıh hıh yani Kahkaha Atıyor Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor tamam fena tip değil ama jocelyn senin de dediğin gibi çok salak gösteriyolar onu Şaşırmış Durumda

7. bölüm *-* aman Allah'ım Q ___ Q

Spoiler:
öncelikle bölümün başındaki silah sesine değinmek istiyorum *-* opening parçasıyla birleştirilince süper olmuş, tekrar tekrar geri alıp dinledim XD

bütün bölüm geçmişte geçtiği için bi ara sıktı gibi sanki ^^' ama birinin anılarından diğerine atlayarak iyi kurtarmışlar durumu XD

Yuki'nin anılarının başında işte tamam dedim Kaname-sama'ya resmen vuruldum *Q* ama gel gör ki gidip Ruka'yı ısırmış Çıldırmış Durumda sonraki tepkim aynen "Vampir değil misiniz len hepiniz aynısınız işte!" oldu Madde fark ettiniz mi bilmiyorum ama nası ısırmışsa Ruka resmen sendeledi yani ayı Kaname nolucak Madde anladığım kadarıyla Ruka'yı Yuki'yi ısırmak istemediği için ısırdı İnanamıyor! ben de diyorum bu Zero'ya niye kıl böyle, kendi yapamadığını o yaptı ya hırsından çatlıyomuş meğer XD

Kaname-senpai'nin gençlik halleri pek hoş değil sanki ^^' o karizmatikliği göremedim ben eski halinde İnanamıyor! Zero da normal bi çocukmuş işte Çıldırmış Durumda onu çekici yapan böyle vampirlik sanırım *-* Level E'ye dönüşünce (ki dönüşücek mi orası animede henüz belli değil) de böyle mi derim acaba -_-'''

en yakışıklı genç Ichijo-senpai'ymiş bence *-* son zamanlarda Zero'dan fazla taktım ona sanırım İnanamıyor! çok karizma ya >.< ikinci en yakışıklı genç de Aidou-senpai *-* belli nedenlerden dolayı pek sevmem kendisini ama Allah için hiç de fena değilmiş *-*

anlamadığım bi yer var... anılar gösterildiğinde bi yerde Zero Kaname'ye yemek bıçağını bi güzel saplıyor ( Çıldırmış Durumda ) ama Kaname'nin kolundan hiç kan akmıyor Çıldırmış Durumda acaba vampirleri bu şekilde sıradan silahlarla yaralamak imkansız mı? bunu öğenmek istiyorum İnanamıyor!

az daha unutuyodum Şaşırmış Durumda Yuki'nin Kaname'yi görmeye gittiği zaman kapıyı açtığında karşısında direk Ichijo-senpai'yi bulunca çıkardığı o ses neydi öyle ya XD surat ifadesini hiç saymıyorum bile XD

şimdilik bu kadarcık Dil Çıkartıyor

bende sonunda 7 bölümüde izledim *-*

Spoiler:
Bu anime beni sinir etti -_-'' Zero ve Yuuki ne güzel çift öyle *-* ama gel gelelim kız Kanameyi seviyor [kartlaşmış şey Madde ] bende hayatımı yüz kez kurtarsa biraz olsun severim ama Zeroda az kurtarmadı Yuukiyi nese bu konuları girmicem....
Sevdigim sahneler hakkında konuşucam =)
Zero sonunda kontrolünü kaybetip Yuukiye saldırdıgı an içimden bir parça koptu Karışık o ne ıssırışdı abi Çıldırmış Durumda tabi sonra Kaname olaya damladı zavallı Zero istemeden yaptı ve perişan oldu... Yuuki zeroya çok bağlı kız resmen kanının vermeyi teklif etti ama hala kaname kaname diye geberiyor bence Yuuki Zeroyu seviyor Çekingen yoksa ona neden bu kadar bağlı olsun çocukluk arkadaşı diyemi sanmıyorum kesin oda bişeyler besliyor Zeroya Çok Hoşlanmışa Benziyor gel gelelim şu Vampir partisine Bu kaname Yuukiyi yanına otturdu garip garip hareketler yapıyor Yuukiye hemde Zeronun önünde Feci Kızmış Tiskindim orda Kanameden Hasta Zaten Zeroda dayanamadı bu kadar kanlı bir partiye Yorgun Görünüyor O yeni ögretmenleri Zeroyu tanıyormuş o kurtamış ama adam acımadan vurdu zeroyu Neee? Neseki Yuuki yine korudu cancazımı Dil Çıkartıyor Zero o hapları sen bırakma Çıldırmış Durumda
gelelim son bölüme Zero küçükkende çok şekermiş Kaneme yine aynı ... Yuukide çok şekermiş ama kısa saç ona daha çok yakışıyor Dil Çıkartıyor Zero kanemeyi ilk gördügünde aldı bışagı sapladı Kanemey içimden bir ohh çekmedim desem yalan olur Şeytansı Görünüyor Ama adama hiç bi şey olmadı merkür prensesinde dedigi gibi kan bile akmadı herifden Neee? sonunda Zeronun Yuukiyi üstünü örttügü anda yeniden Hayranlık duydum ona Hayranlık Besliyor Ama bu Aptal Yuuki gitti Kaneme örttü sanıp havalara girdi yani lu anda gıcıkım Yuukiye Madde Şimdi anime yorumum bitti 8. bölümü beklemkteyim *-* ama benimde merak ettigim bi konu var bu Zero Yukiiyi otuz kez ısırdı ama kız hala bir insan [ Çıldırmış Durumda ] ne zaman vampir olucak bu kız Neee?

diyorum ve cevap bekliyorum o.O

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 May 2008 09:30
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

o soruyu ben cevaplıyım Çok Mutlu

Spoiler:
Yuuki hiçbir zaman vampir olmıycak XD

sadece safkan vampirlerin ısırdığı insanlar vampire dönüşür ve Zero da safkan bir vampir olmadığına göre kimi ısırsa ısırsın vampire dönüştürmez...

^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 May 2008 15:25
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız