Sailor Moon Forum
Venüs Forum Üyelerinden Şok Açıklamalar ^^
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

başlıktaki soru ve cvpları beğendiniz mi?
evt gerçekten harika gülmekten kendimi alamıyorum
77%
 77%  [ 21 ]
gerçekten hoş ama bazıları komik
22%
 22%  [ 6 ]
bence hiç komik değil başlığı açman gereksizdi
0%
 0%  [ 0 ]
Toplam Oylar : 27

Yazar Mesaj
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

Venüs Forum Üyelerinden Şok Açıklamalar ^^ Konu: Yanıt: Venüs Forum Üyelerinden Şok Açıklamalar ^^ Alıntıyla Cevap Gönder

ah cmr ah gene düşmüşsün kız podyumlara xD xD

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Eyl 2008 16:11
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Prenses

Venüs Forum Üyelerinden Şok Açıklamalar ^^ Konu: Yanıt: Venüs Forum Üyelerinden Şok Açıklamalar ^^ Alıntıyla Cevap Gönder

çok yaratıcı bişiğ ellerine sağlık Çok Mutlu

süper olmuş Prenses Serenetty imza için çok teşekkürler Hayranlık Besliyor

süper olmuş sailorneptune Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 02 Eyl 2008 17:56
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ^^ okullar açılmadan 1-2 tane daha hazırlamaya çalışacağız ^^ okullar açıldıktan sonra ara vericez ^^' biliyorum daha yeni aradan geldik ama malum okul Şaşırmış Durumda Bu sene benim hiç zamanım olmayacak malesef ^^' bazı hafta sonları girebilirsem yaparız ^^ neyse bunları sonra konuşuruz Çok Mutlu dediğim gibi okullar açılmadan 1-2 çalışma daha yapmayı planlıyoruz.Yetiştiremezsek affola ^^"

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Eyl 2008 22:31
Usagi_Seiya

Efsane Üye
Efsane Üye

Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Harika olmuş cnm devam devam...Bekliyoruz ona göre xD

Sweet-Chan Teşekkürler >.<

High School Musical 3 *-*
Disney Stars Fan Club Sitemize Bekleriz
Jonas Brothers Fan Club Siteme Beklerim ♫♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 02 Eyl 2008 22:40
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

beğendiğinize sevindik ama komik olan sizin cevaplarınız XD neler varmış bu forumda diye çok düşündün lovel-chanımla hazırlarken Hayranlık Besliyor

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Eyl 2008 10:53
fawn_fairy

Süper Üye
Süper Üye

miya nın kine koptum xD
Flame'nin cvbı da çok güzel =)
yine her zamanki gibi bizi güldürdünüz=D

Arigato umi-chan^-^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Eyl 2008 14:14
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Teşekkürler arkadaşlar işte yeni röportajlarımız ^^ venüs prensesi bugün bana karşı birşey hazırlamış Çok Mutlu bende dedim "Tabi cnm ben herkesin konuşmalarını alıyorum kimse benimkini almıyo ama benim cvbımın sorusunu sen düşün ve acıma XD" dedim ve acımadı Çok Mutlu bakalım nasıl bulcaksınız. Ha bu arada son 2 konuşma herhangi bir toplu konuşmadan alınmıştır ^^ İyi okumalar ^^

sevgili sailormoonn'un hayvanların genleriyle oynayan ve daha sonra onları yiyen bir gruba katıldığını duyduk ve araştırdık işte sailormoonn 'un şok açıklamalarıXD
sailormoonn yazmış:
ayy çok şeker yiyecekler XD melez hayvanlarda faremi desem bukelomun mu XD o çok hoşuma gitti Gülücük Dağıtıyor

bazı venüs üyelerinin şans getirmek amacıyla kendilerini çamura gömüp üç gün çıkmadıkları söyleniyor bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz??
chibi_moon yazmış:
bende yapıcaıııım birazdan Kayan Gözler umarım şans getirir Kayan Gözler Kayan Gözler Göz Kırpıyor

Dünyayı mirasçı olarak bırakmak için kimi düşünürdünüz?
hime yazmış:
dünya kedilere kalmalı!!!! Zarif

Bu sıralar 1 nisan olmamasına rağmen herkes çarşaflı sohbet sitelerinde takılmaya başladı.Bunun içinde bir bit yeniği olduğunu düşünüyoruz ama ne kadar araştırsakta nafile ^^” Siz ne diyorsunuz?
Hachiko yazmış:
yuh be çarşaflı çarşaflı sohbet siteletindemi geziyorlar Çıldırmış Durumda
garip yani ... ya bu bir şaka yada böyle bir şey var o.O yani beklemem Çıldırmış Durumda

japonların küçülen eldivenlerinin parmaklarını kesip piyasaya sürdüklerini duyduk(kesik eldivenlerin burdan çıkmış olabileceği görüşü yaygın) siz ne dersiniz??
serenityendymion yazmış:
ne tuhaf adetleri var şu japonların

SEVENGOSAN fan club ün açılcdığını duyduk bunu duyan NANA çok üzülmüş ve bu bir japon klubuyse neden 7 anlamındaki NANA değil demiş siz nasıl düşünüyorsunuz??
miya yazmış:
neden NANAGOSAN değil XD nana da 7 demek değil mi O.o nanayı beğenmiyor musunuzz xp (Dil Çıkartıyor)

Güzel üyelerimiz bana fotolarını yollayıp güzel şeyler isterler ve çok da memnunlar ama çok yoğunluk var bu sıralar o.Ove yetişemiyorum siz ne diyorsunuz?
Usagi_Seiya yazmış:
Üzgün ya da Ağlıyor Benim ki nerde önce bnm isteğim vardı sana fotoda yolladım Madde

Birkaç üyemizden “Shinigami(Ölüm tanrısı)” hakkında smiley olarak tepkilerini aldık işte o diologlar:
Alıntı:
Aquamarin=Shinigami o.O
Sailormoonn= Huh?
"nickini hatırlayamadığım biri ^^'"= Neee?
Aquamarin= shinigami ...
"nickini hatırlayamadığım biri ^^'"= Neee?
sailormoonn=şşşiiniigami ...

Sevgili üyemiz rei bir topluda bize azdığımız için XD şu iletiyi gönderdi

Alıntı:
allahım manyaklara bak xD

Siz ne diyorsunuz?
merkür prensesi yazmış:
hii manyak dedi bize ...

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Eyl 2008 15:15
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

hahaXD yine süper oldu lovel-chan bihterin cevabı favorimXD

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 04 Eyl 2008 15:18
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

ya en salak tipli ben olmuşum gene XD Allah sizi bildiği gibi yapsın kızlar XDDD tamam kabul ediyorum öyle bişey dedim gerçekte hiçbi oynama yok XD

Gözde ben korkuyorum senden XD ya dünya kedilere kalmalı XDDDD NANAGOSAN XD bomba bölüm oldu bu ya XD

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Eyl 2008 15:49
küçük-melek

Master Otaku
Master Otaku

hahahahaha yine harika olmuş kutluyorum sizi Kahkaha Atıyor ... Gülüyor ...

inanmıyorum müthiş olmuş SaILoRSuN harikasın (kimse imzayı çalmasın lütfen )
Spoiler:

ben yaptım ^^

Zamanın ötesinde başlayan bir efsane.Bu efsanenin adı Ay Savaşçısı
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 04 Eyl 2008 15:56
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Yok canım ne salak tiplemesi XD Estağğfirullah XD (böle mi yazılıyo XD)Ama napalım bihter en ama en komik cevaplar sende bulunuyo XD Siz bence en iyisi benim karşıma hayvan getirmeyin XD Nage yani bi acıma dedim naptın sende XD tmm acıyın bundan sonra bana XD ehe Çok Mutlu neyse yorumlar için teşekkürler bizi sizler yarattınız Çok Mutlu

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Eyl 2008 15:57
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

çok güzeldi ellerinize sağlık Bıyık Altından Gülüyor

süper olmuş Prenses Serenetty imza için çok teşekkürler Hayranlık Besliyor

süper olmuş sailorneptune Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 04 Eyl 2008 20:23
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

zuhahahaaha xD yene koptum Gözde*m ve Mina*m harikasınız ya Dil Çıkartıyor

Chibi*m Meleğim Cok saqoll bitanem*-*

Spoiler:

Efsanesin İntegra o.O

L~ <3

~~ShinigamiShinigamiShinigami~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 04 Eyl 2008 21:21
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

merkür prensesi yazmış:
ya en salak tipli ben olmuşum gene XD Allah sizi bildiği gibi yapsın kızlar XDDD tamam kabul ediyorum öyle bişey dedim gerçekte hiçbi oynama yok XD

Gözde ben korkuyorum senden XD ya dünya kedilere kalmalı XDDDD NANAGOSAN XD bomba bölüm oldu bu ya XD

itiraf ettiğine göre sorun yok Madde Dil Çıkartıyor
manyak olduğuna sevinen biri tabi ilginç oluyo dolayısıyla Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Eyl 2008 11:15
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

ahh mavi şekerimin cevaplarına öldüm de öldüm
kızlar döktürmüşünüz yine =P ellerinize sağlık efendim Hayranlık Besliyor

matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 11:24
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Sonraki
19. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız