Sailor Moon Forum
Venüs Forum Üyelerinden Şok Açıklamalar ^^
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

başlıktaki soru ve cvpları beğendiniz mi?
evt gerçekten harika gülmekten kendimi alamıyorum
77%
 77%  [ 21 ]
gerçekten hoş ama bazıları komik
22%
 22%  [ 6 ]
bence hiç komik değil başlığı açman gereksizdi
0%
 0%  [ 0 ]
Toplam Oylar : 27

Yazar Mesaj
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prenses

Venüs Forum Üyelerinden Şok Açıklamalar ^^ Konu: Venüs Forum Üyelerinden Şok Açıklamalar ^^ Alıntıyla Cevap Gönder

sevgili Aquamarin, podyumlarda verdiğiniz pozlar ve venüs forum adına yaptığınız yorumlar gerçekten muhteşemdi bize bu konuda yardımcı olurmusunz...

Aquamarin yazmış:
reca ederim Çok Mutlu yardımcı olmaya çalışırım diycem ama nasıl olacak o iş Çok Mutlu

sokakta gezerken adamın biri acaip hareketler yapıp ilgiyi kendi üzerine toplamayı başarmış siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz çibiçibi

çibiçibi yazmış:
harika iş yapmış,eline koluna emeğine helal olsn, bnde olsam uğraşırdm

insanlığın büyük korkusu olan küresel ısınma hakkında ne düşünüyorsunuz?

SailorMarsReiChan yazmış:
Sonunda yhaa Hayranlık Besliyor Çok mutluuyuum Kayan Gözler

kendini birşey yerine koyup ünlü olmaya çalışan ünlüler için 3 kelimelik yorumunuzu alabilirmiyiz?

EnmaKun yazmış:
Anırarak Şahlanan Katır Kahkaha Atıyor

venüs savaşçısı minako'ya olan sevginiz konusunda evdekilerin tepkisi ne oldu ?

kai suzuke yazmış:
valla bana ewde kimse bu konuda bişi diyemezdi dediklerinde patlardım onlara sonunda bende bizimkilere sewdirdim bunu azmin zafer işte ne olsun...

Fatih Ürek'in tekrar televizyonlarda görünmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

flamesniper_rei yazmış:
oh bea yüzüm gözüm aydınlandı gözlerim şenlendi valla o.O şu an o kadar mutluyum ki sevinçten ne yapıcağımı şaşırıyomo.O

Dün izlediğiniz defiledeki mankenlerin giydiği kıyafetler için ne düşünüyorsunuz?

noxious_dru yazmış:
hepsine bakamadım ama görebildiklerim çook güzeller Gülücük Dağıtıyor

size verdiğimiz cinayet kasetlerini nasıl buldunuz?

EnmaKun yazmış:
ay nerden buldun bunları ya süperler valla Çok Mutlu

silah tutkunu olduğunuzu duyduk bir kaç tane silah alabilmek için soygunluk yaptınız ve tüm paranız elinizden alındı bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

saprofit** yazmış:
evet sanırım yırtınacagım artık bu şirin şeyler için
çok eglenceli oldu bu iş Çok Mutlu

forum üyeleri benim sailor kızlarınnın resimlerine karşı hiçde hoş olmayacak oynamalar yaptığımı düşünüyorlar vede ortaya çıkan resimler içnde bir slayt hazırlayıp tüm üyelere dağıtmışlar siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

sevgi yazmış:
bunlar da çok güzel ya hele venüsüme yaptığın çok şekermiş Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Aquamarin adlı üyemizin podyumlarda poz vermesi hakkında görüşleriniz nelerdir?

fawn_fairy yazmış:
ooo gerçekten süperrrsin Aquamarin Çok Mutlu

bir çok üyemiz şu aralar death note karakterlerine ilgi sarıyor tabi bende bu aralar L'e meraklıyım sizin görüşünüz nedir ?

flamesniper_rei yazmış:
wow süpersin raito yu alabilirim Dil Çıkartıyor

bazı dizilerde acaip sesler çıkartılması için ynetmenler oyuncuları zorluyor sizin görüşünüz nedir?

fisildayan yazmış:
yönetmenliğe girer mi bilmiyorum ama savaşırken "hayt huyt hiya haaaaaa" diye sesler çıkarmazdım meselaa Gülücük Dağıtıyor Kötülük Düşünmekte!

Bir dizinin konusu insanları öldürmek,onları kıymak , doğramak. Sizin bu konudaki görüşünüzü alabilirmiyiz?

ay savaşçısı büşra yazmış:
bu dizi sayesinde seçeceğim mesleğide değiştirdim.astronom olacaktım vazgeçtim aşçı olacam:P

Ajdar'ın çıkardığı şarkılar,klipleri nasıl buldunuz?

aqua_vita yazmış:
Çok güzel bir uyarlama olmuş.Zekice buldum Zarif

sokakta kadınların saç baş girişip kavga etmelerine bir çok insan tepki gösterdi siz ne gibi tepkide bulundunuz?

merkür prensesi yazmış:
bundan bir sene öncesine kadar bana bunu deseydiniz şiddetle katılabilirdim Çok Mutlu ama son zamanlarda bu konudaki fikrim çok değişti Kahkaha Atıyor

sizin yaptığınınz ilk yardımlarınızdan dolayı çoğu insan kolunu bacağını kestirmek zorunda kalmış geçen gün banada yapmıştınız ve bende bir kolumu kaybettim ve doktorlar bana kolumu kestikten sonra ağrılarımın kesileceğini söyledi siz ne düşünüyorsunuz?

th3nd yazmış:
vay be ilk yardımdan da anlarmışım bişeyin yokmuş bak jijim XD XD

Japonyada küçük çocuklara işkence kasetleri satışa sunulmuş ve işin ilginç yanı kısa sürede yok satmış. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

chibi_moon yazmış:
süpper Gülücük Dağıtıyor bittim bunlara demek çook tutuluyomuş japonyada way bee Göz Kırpıyor

Hayatınızdaki en çok sevdiğiniz ve en çok değer verdiğiniz iki şey nedir ?

çibiçibi yazmış:
kafa & pc sesi

Her gün kadın programlarında bir grup soytarı klıklı kadın tvlerde boy gösteriyor ve her şeyi yerlebir ediyolar işin ilginç yanı o bir grup kadının hapise atılmayışı ve halk buna çok tepki gösteriyor sizin bu konudaki tepkinizi alabilirmiyiz?

berenasan yazmış:
ben bayıldım buna Gülücük Dağıtıyor
her gün seyrediyorum Gülücük Dağıtıyor
hani bir şapşal arkadaşları var ya..favorim odur.
bir de köpek fu Gülücük Dağıtıyor

geçen gün akşam haberlerinde bir insanı hem çiğ hemde kızrtarak yien bir adam konu alınmıştı ve hatta adam insan etini insanların gözü önünde kızartıyordu ve bu görüntüleri tüm insanlara yayacağını da söylüyordu siz ne düşünüyorsunuz?

sevgi yazmış:
ay çok lezzetli olsa gerek fotosunu mutlaka koy çok merak ettim Kayan Gözler

son 10 yıldan beri gizlice yayınlanan cinayet,işkence veya bunun gibi benzer uygunsuz kasetler yayınlanıyor siz bu konuda ne diyorsunuz?

umi yazmış:
çok güzel olmuşlar. ayrıca oldukça gelişme var ilklere göre. Gülücük Dağıtıyor

yeni yeni çıkan soytarı kılıklı çocuklar,insanlar vs eskilere göre artık bazılarının dahada ilgisini çekiyor hatta onları kullanıyolar siz ne diyorsunuz?

EnmaKun yazmış:
ii olmuş eskileri benim hislerimi ifade etmeye yetmiyoduuu Kayan Gözler Çok Mutlu

küresel ısınma nedeniyle insanlarda hangi mevsimi yaşadığını şaşırır oldular bir gün hava çok soğüukken bir gün ise çok sıcak oluyor ve çoğu insan bu sebepten dolayı hasta oldu ve bazılarını da hayatını kaybetti siz ne diyorsunuz?

flamesniper_rei yazmış:
ayyyyy süper olmuş valla*.*

[color=darkred]tplumumuzda yoksulluk diz boyu olduğundan dolayı her sokak aralarında yoksul insanların oradaki her şeyin içinde ya yemek yiyiolar yada uyumaya çalışıyolar siz ne diyorsunuz?

The Undertaker yazmış:
Orada yemek yemeyi isterdim şahsen zevkli olacağını düşünüyorum Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Çok Mutlu

Edit:Değişik şeyler yapmayı seviyorum Dil Çıkartıyor monotonluğa hayıır Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

geçen gün elimize bir grup kızın delice hareketler yapıp oynadığı bir kaset geçti elimize ve bir çok kişi çok kınadı bu kızları siz ne diyorsunuz?

Eternal Moon yazmış:
harika olmuşlar Kahkaha Atıyor dahada fazla yollarsan seviniriz Çok Mutlu

sevgili üyemiz hachi'nin çok özel yılbaşı fotoğraflarından bazıları elimize geçti ve o fotoğraflarda bayağı bir eğlendiğini vede giydiği albisenin herkesi büyülediği anlaşıldı siz ne diyorsunuz bu konuda ?

EnmaKun yazmış:
vay vay vay vay yakıyosun hachi yaw Çok Mutlu devam devammm.

kadın programlarından ben şahsen hiç bir şey anlamamışımdır yani ünlü olmak için bir sürü insan böyle şeylere çıkıp ünlü olmaya çalışıyolar ve her geçen gün böyle programlar çıkmaya devam ediyor siz bu habere ne diyorsunuz?

ayprensesi yazmış:
ben böyle şeylere bayılırım Çok Mutlu çok güzelmiş Çok Mutlu

şimdiki çocuklar türkçemizi dahada bilemez oldu neden diyecek olsanız eski kelimelerin hiç birini bilmiyorlar sizide yeni nesil arasına kattığımızı varsayarsak siz olsaydınız cümbüş kelimesi için hangi tanımı yapardınız?

haruka* yazmış:
cümbüş zurnanın zoort dedigi yer Kahkaha Atıyor

sevgim arigatou *-*

En son sailormoonn tarafından 09 Şub 2008 12:56 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 15:25
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Venüs Forum Üyelerinden Şok Açıklamalar ^^ Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

canikom eline koluna sağlık çok güzel olmuş koptum yalnız ha okurken hala gülüyorum Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Şub 2008 15:27
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

Venüs Forum Üyelerinden Şok Açıklamalar ^^ Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

ay puahahaha bunlar ay valla koptum muahah xD

Avatar için teşekkürler Matrixsakini Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Şub 2008 15:28
~mana~

Anime Fan
Anime Fan

Azminden dolayı kutluyorum, Kai-kun^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Şub 2008 15:33
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Anırarak Şahlanan Katır Çok Mutlu bundan daha güzel bir açıklama olamazdı EnmaKun Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

harikasın sailormoonn Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 15:38
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

ben valla hepsine bayıldım böyle o kişilerden tanıdıklarım gözümün önüne gelince fln Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor çok komik oldu Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Şub 2008 15:39
çibiçibi

Venus Fan
Venus Fan

puhahahah resmen koptum , hemde öyle boşluğuma denk geldiki Kahkaha Atıyor , hüzünlüydüm birazda Üzgün ya da Ağlıyor ,
helal olsun, ii iş çıkarmışsın. devamı gelsin Çok Mutlu Zarif
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Şub 2008 15:42
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

zuhahaha beğendiğinize sevindim böyle bi konuyu akıl eden kuzenime tşkler Kahkaha Atıyor
ama sorular tamamen kendi uydurmam Kahkaha Atıyor devamı için biraz bekliceksiniz biraz daha fazla istek lazım Dil Çıkartıyor sonuçta uygun cvplar için forumu didik didik etmem gerekiyor Kahkaha Atıyor

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 15:46
The Undertaker

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

Tek kelimeyle süper olmuş Kahkaha Atıyor devamını sabırsızlıkla bekliyorum en güldüğüm kısım küresel ısınmayla ilgili olandı Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 15:46
nosferatu

Yeni Üye
Yeni Üye

bence de acayip komik olmuş özellikle çibiçibinin açıklaması koptu resmen Çok Mutlu devamını bekliyorum Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 15:48
EnmaKun

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

valla benim üç kelimelik yorumum da yakıyomuş Kahkaha Atıyor süper valla devamı sabırsızlıkla bekliyorum gül gül öldüm Çok Mutlu Kahkaha Atıyor

İmza için çok teşekkürler Nilo$$$ Çok Mutlu

Spoiler:

bu harika imzaLAR için ::Hachi:: ye çok çok teşekkürler ^^ Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 15:56
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

acayip komik ve güzel olmuş devamını bekliyorum

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Şub 2008 16:06
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Fatih Ürek'in tekrar televizyonlarda görünmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

flamesniper_rei yazmış:
oh bea yüzüm gözüm aydınlandı gözlerim şenlendi valla o.O şu an o kadar mutluyum ki sevinçten ne yapıcağımı şaşırıyomo.O

Dün izlediğiniz defiledeki mankenlerin giydiği kıyafetler için ne düşünüyorsunuz?

noxious_dru yazmış:
hepsine bakamadım ama görebildiklerim çook güzeller Gülücük Dağıtıyor

size verdiğimiz cinayet kasetlerini nasıl buldunuz?

EnmaKun yazmış:
ay nerden buldun bunları ya süperler valla Çok Mutlu

edit: şimdilik bu kadar yeter sanırım üzerine alınan olursa lütfen söyleyin sadece eğlence amaçlıdır.... Çok Mutlu

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 17:58
EnmaKun

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

ay koptum ya valla yerlere yattım Çok Mutlu devam devam! Çok Mutlu

İmza için çok teşekkürler Nilo$$$ Çok Mutlu

Spoiler:

bu harika imzaLAR için ::Hachi:: ye çok çok teşekkürler ^^ Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 18:00
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

süper olmuşlar ya gülmekten kendimi alamıyorum Kahkaha Atıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 18:02
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Sonraki
1. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız