off Mina-Chan bu da süper olmuş bizim edebiyatçı gösre gözleri yaşarırdı heralde
Spoiler:
kendimi çok yeteneksiz hissediyorum T_T arkadaşlarımın yanında ne yapabiliyorum ki ben See-Chan hem yazar hem de Photofiltre işini bayağı geliştirdi, Mina-Chan da çok iyi yazıyor ayrıcana photoshopta da gayet iyidir bakmayın okuldan fırsat bulup yapamıyor pek... peki ya ben -_-
çok teşekkür ederim sevgim ve amy-chan devamı gelicek ama yazılı haftası olduğu için biraz ara verebilirim yok amy-chan ben bi o adamın gözlerini yaşartadım yaw (bknz:edebiyatçıyla diyoloğum görülmeye değer ve baya ilginçtır )
Spoiler:
hıh seni beceriksiz beceriksizliğe bak bi 6.sezon yazmış bu kadar olur böyle beceriksize can kurban be ayrıca resimde çiziyo bu kadar beceriksiz işte benim arkadaşım
yalnız yeni yazılar bekliyoruz Mina-Chan hanfendi,
"ne işin var ki otur yaz!!!"
bu cümleyi bi yerden hatırlıyo musun bkn: arkadaş bunu yazdığım sezon hakkında konuşurken demişti şindi otur yaz bakiyim nası oluyomuş
Spoiler:
kuruntular kraliçesini hep sen mi oynayacan kızım o akşam öyle kontak bi anıma denk gelmişti böyle şeyler deyivermişim işte yoksa ben de biliyorum senden kat kat daha iyi olduğumu dermişim =P neyse tamam uzatmıyım fazla XD
kendimi çok yeteneksiz hissediyorum T_T arkadaşlarımın yanında ne yapabiliyorum ki ben See-Chan hem yazar hem de Photofiltre işini bayağı geliştirdi, Mina-Chan da çok iyi yazıyor ayrıcana photoshopta da gayet iyidir bakmayın okuldan fırsat bulup yapamıyor pek... peki ya ben -_-
bu aralar kuruntu manyağı oldum çıktım ya
ami-chan'im bu lafın altında kalamazdım kusura bakma yevruum See-chan yani bu ben oluyorum yazar demişin ama o bir zamanlar yaptığım bişiydi ki tam yazarlık değildi esas ona çizer veya ressam desen iyi olurdu sanıyorum ki
ama övgüler için sağol Ami-chan'im
Spoiler:
alınma yevrum biliyorsun sana takılıyorum yine
yaaeevrum sen önce oturda sezonunu yaz
Spoiler:
ayrıca kimmiş kuruntu manyağı bakem
@tweety
sağol cnm yeni yazı geliyor şimdi alıntı konusundada söylediğin sürece problem yok beğenmene çok sevindim cnm
@sevgi
ya sevgim bilmezmisin amy-chanı edebiyatı pek kuvvetli değildir (şaka yapıyom amy-chan alınma sakın,gerçi ben ne desem alınmazsın ya neyse )
evt yeni yazı geldi:
Güneşe...
Gece karanlığını anlatıyor tüm kulaklara,ben,hislerimi çözmeye uğraşıyorum.minik çırpınışlarla kalemime akıyor düşüncelerim,ben yoruluyorum.odamın penceresi karanlığın alıp götürdüğü denize bakıyor.ona sesleniyorum ,sorular soruyorum.
yıllardır denize bağlı gibiyim sanki o anlatır benim bile anlayamadığım hislerimi,bilemiyorum...şimdi dışarısı karanlık ama ruhumda doğmaya çalışan bir güneş var,ruhum alacakaranlık...yeniden doğar mı?yoksahiç doğmadan batar mı güneş?bilemiyorum...ruhum ellerimde ilerliyorum.şimdi bunu öğrenmenin tek yolu var gidip güneşe dokunmak,onu hissetmeye çalışmak,ama kapanmamış yaralarla dolu ruhum güneş yakar mı?aydınlatır mı?bilemiyorum.koca bir hiçlik sarıyor tüm vücudumu bağlıyor.kıpırdayamıyorum.bedenim sabit bile kalsa ruhum bağımsız.hareket ediyor,düşünceler düşünceleri kovalıyor.yeni bir güneş doğar diye haykırıyorum geceye doğar,doğmalı.şimdi herşeyi göze alıp gidiyorumadımlarım hızlı ve cesur.geri dönmek yok biliyorum.ama umut sarmış ya bir kere ruhumu küçük ışıklar aydınlatır geceyi biliyorum.yanlızlığımı açıyorum.kapı aralandı ruhumu teslim ediyorum.şimdi sıra güneşte ya sıcak ta yakar eritir onu yada şifasıyla iyileştirir.şimdi kendime uğur diliyorum.evet güneş sana sesleniyorum...
30.03.2008
pazar
Spoiler:
öhöm amy-chan bil bakalım kime yazılmış bu??(yazım tarihine dikkat)
cevap reklamlardan sonra.
yorumlarınızı bekliyorum _________________
harikasın matrixsakini*.*
En son venüs prensesi tarafından 05 Nis 2008 12:40 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
@sevgi
sağol sevgim
@tweety
genelde yaşadıklarımdan esinlendiğim doğru yani moralim bozulduğunda yazarak rahatlıyorum ama tabi duygular düşünceler değişiyo şimdi bu yazıyı yazamazdım mesela ana bağlı oturup yazıyım demiyorum karıştı birbirine ama işte böyle çok teşşekkür ederim cnm bu arada paylaşabilirsin ama senin için zor olur okurduk yani az az hergün 1syfa falan koyabilirsin merak ettim
bizde amy-chanla yeni bi projeye başladık zaten artık oda yakında _________________
Mina-chan demişsin ya moralim bozukken yazıyorum ve mutlu oluyorum diye...
işte ben de böyle moralim bozukken çizim yapıyorum ve kendime geliyorum...hatta bu haldeyken yaptığım çizimlerin daha güzel olduğuna inanıyorum
yazmak veya çizmek vb. tarz şeylerin insan ruhu üstünde güzel etkileri olduğuna inanıyorum _________________
Spoiler:
Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Arigatou ^^
Mina-chan demişsin ya moralim bozukken yazıyorum ve mutlu oluyorum diye...
işte ben de böyle moralim bozukken çizim yapıyorum ve kendime geliyorum...hatta bu haldeyken yaptığım çizimlerin daha güzel olduğuna inanıyorum
yazmak veya çizmek vb. tarz şeylerin insan ruhu üstünde güzel etkileri olduğuna inanıyorum
evt cnm bende öyle düşünüyorum insan bazen kendisini kimseye açamadığı zaman böyle şeylerle anlatıyor birnevi desarj yani _________________
cümleten gommen na çok uzun zaman oldu ama yazdıklarımı geçirecek zaman bulamıyorum affedin
GEL
biliyorsun değil mi?saçma sapan bir yrede,kaybolmuş geleceğimi arıyorum...ya gelecek nedir diyorum.ve sonra acı bir şekilde fark ediyorum ben bilmediğim ama hissettiğim birşeyi arıyorum.Duyuyorsun değil mi?sessizce hıçkırıyor amansız yalnızlığım,karanlık sokaklardan sana ''gel'' diyorum.gel ki bulayım geleceğimi.biraz olsun aydınlansın ruhum,gel.hem de öyle bir gelki sustur yalnızlığın hıçkıran çocuklarını.bırak kokunu rüzgara,bırak ki ulaşsın heryere.ve hayatın iğrenç kokusunu silsin yalancı ellerden.gel,yeter ki gel,dağıt bu şehri yık.çünkü bir tek sen tekrar inşaa edersin bu zavallı ömrümü.ve sen sevgili,bir tek sen gel boğ geceyi ışığınla,kurtar beni.ve son bir kez daha, gel ,uzat elini,uzat ki kurtulayım,sensizlikten...
06.06.2008
cuma
10:00 [matematik dersiXD]
biraz kısa artık rahat okursunuz hemXD yorumlarınızı bekliyorum... _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız