Sailor Moon Forum
%&venüs prensesi'nden inciler=P&%
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic

yazımı nasıl buldunuz
harika ya çok güzel olmuş
92%
 92%  [ 12 ]
ya sen buna yazımı diyosun
7%
 7%  [ 1 ]
idare eder
0%
 0%  [ 0 ]
Toplam Oylar : 13

Yazar Mesaj
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

%&venüs prensesi'nden inciler=P&% Konu: %&venüs prensesi'nden inciler=P&% Alıntıyla Cevap Gönder

aşk ve yanlızlık üstüne
bugün o kadar yanlızım ki birinin bana gülümsemesinden korkuyorum.çünkü biliyorum o gülümsemenin içinde eriyip giderim bugün,kaybederim kendimi,tümbenliğimle başkasının olurum...bu bedende başka bir ruha hapsolurum.ve sonra yine kendi hiçliğimde,yapayanlız kalırım...olmadımı bu?kendimi tamamen başkasına adamışken onun bana sırtını döndüğünü farketmedim.oysa ben onun yüzünde nefes alabiliyordum...o bana sırtını dönsede ben hep onun yüzüne bakıyordum...yüzlerce kez gözlerinde doğup,yüzlerce kez aynı gözlerde ölmüştüm...ben ona aittim,o da bana ait sanıyordum.ışığı gözlerimi o kadar kamaştırıyordu ki,gerçeği göremiyordum.ama karanlık aydınlığa dönmeye başlayıpta ışığı soluklaşınca gördüm.tüm hayatımı ona vermişken;o, beni elinin tersiyle itiyordu.ne yapacağımı bilmiyordum.ona muhtaç hissediyordum,boğğuluyordum,anlayın işte nefesimdi o benim -nefesim- ,onsuz yapamıyordum.yüzlerce kez öldüğüm muhteşem gözlerinde tamamen yokolmuştum.defalarca öpmek isteyipte cesaret edemediğim dudaklarında solmuştum...tamamen yenik düşmüştüm.
işte bu olmasın istemiyorum.hayatın dar,engebeli ve -o zamanlar- anlamsız yollarında yine sürüklenmek,yere düşmek istemiyorum,yine başka bir ruhta can bulmak istemiyorum.ayaklarım beni artık tam olarak taşırken yine sırtımdan vurulmak,yine tam ellerimi uzatmışken yapayanlız bırakılmak istemiyorum...
fakat o kadar yanlızım ki özlüyorum,evet o duyguyu özlüyorum,yüzlerce kez yenilsemde o duyguyu yeniden özlüyorum,ben ''aşk''ı çok özlüyorum.ama hergün başka gözlerde ölmek değil,tekrar tekrar doğmak istiyorum...

arkadaşlar yorumlarınız benim için çok önemli iyi ve ya kötü ne isterseniz yazın lütfen çok önemli ...rica ediyorum eğer beğenirseniz yeni yazı ve şiirlerimi de ekliycem.. bekliyorum Gülücük Dağıtıyor

harikasın matrixsakini*.*

En son venüs prensesi tarafından 09 Hzr 2008 16:24 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Mar 2008 17:12
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Ünvan: Prenses

%&venüs prensesi'nden inciler=P&% Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Mina-Chan bu yönünü çok seviyorum ya süper yazmışsın arkadaşım Üzgün ya da Ağlıyor hatırlat yarın sınıfa geldiğimde alnının ortasından öpücem, çok güzel yazmışsın Üzgün ya da Ağlıyor (yumuşuyorum mu ben Çıldırmış Durumda )

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Mar 2008 17:22
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

ya çok teşekkürler ami-chan ya Hayranlık Besliyor ama bak sana daha yazmıycam heralde pek ilgi yok Üzgün ya da Ağlıyor olsun yine de çok teşekkürler Hayranlık Besliyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Mar 2008 17:24
new-usagi

Anime Fan
Anime Fan

bence çok içten,samimi bi yazı olmuş..sanki yaılar çok derinlerden geliyor gibii Gülücük Dağıtıyor
bence devam etmelisinn Gülücük Dağıtıyor

çok saol :::HacHiko::: imzaya bakarken bile şaş oldum^^
^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Mar 2008 17:27
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

teşekkür ederim Kahkaha Atıyor :oops:derinden mi Şaşırmış Durumda

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Mar 2008 17:29
princess mercury

Süper Üye
Süper Üye

bencede çok güzel olmuş Hayranlık Besliyor .devam eetmelisin Gülücük Dağıtıyor

matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Mar 2008 17:48
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

çok teşekkürler arkadaşlar Hayranlık Besliyor Gülücük Dağıtıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Mar 2008 17:51
jeymss

Otaku
Otaku

Ünvan: Prens

yazını cok beğendim gerçekten duygularını çok iyi yansıtmışsın okurken kendimi bir başka hissettim özelliklede yaşanmış bu tür anıların varsa neyse ellerine sağlık yazılarının devamını bekliyorum

imza için ::Hachiko:: çok teşekürler
Spoiler:

venüs prensesi imza için çok çok çok teşekürler

Eğer aşka bir ceza verebilseydim onunda benim gibi sevmesini isterdim
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Mar 2008 19:13
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

çok teşekkürler jeymss Hayranlık Besliyor biraz baskı yaptım ama Dil Çıkartıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Mar 2008 19:22
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

bence de oldukça duygu yüklü ve etkileyici olmuş tebrik ederim ~~ami-chan'imin arkadaşı~~ Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor
ama
...işte bu olmasın istemiyorum.hayatın dar,engebeli ve -o zamanlar- anlamsız yollarında yine sürüklenmek,yere düşmek istemiyorum,yine başka bir ruhta can bulmak istemiyorum.ayaklarım beni artık tam olarak taşırken yine sırtımdan vurulmak,yine tam ellerimi uzatmışken yapayanlız bırakılmak istemiyorum...
burda en başta "işte bu olmasın istemiyorum" u anlamadım yani olmasın istiyorum olması gerekmiyor mu ben mi iyi değilim Çıldırmış Durumda
ve ve bu anket şıkları da süper ha Kahkaha Atıyor sen buna yazı mı diyorsun muş Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Mar 2008 19:37
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

seğol sevgicim yanlız orada virgül var yani şu şekildede ben virgülü unuttum iste bu olması, istemiyorum Kahkaha Atıyor beğenmene sevindim cnm Hayranlık Besliyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Mar 2008 19:45
Usagi_Seiya

Efsane Üye
Efsane Üye

minako-chan spr olmuş cnm(bu arada minako-chan diyebilirim dimi?)devamını şiirler vs.bekliyoruz cnm

Sweet-Chan Teşekkürler >.<

High School Musical 3 *-*
Disney Stars Fan Club Sitemize Bekleriz
Jonas Brothers Fan Club Siteme Beklerim ♫♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Mar 2008 20:10
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

tabi diyebilirsin cnm Kahkaha Atıyor beğenmene çok sevindim Hayranlık Besliyor ya bırakmayı düşünüyodum Üzgün ya da Ağlıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Mar 2008 20:17
Usagi_Seiya

Efsane Üye
Efsane Üye

bnce kesinlikle bırakma minako-chanim çok gzl çünkü bırakırsan yazık olur cnm Çok Mutlu

Sweet-Chan Teşekkürler >.<

High School Musical 3 *-*
Disney Stars Fan Club Sitemize Bekleriz
Jonas Brothers Fan Club Siteme Beklerim ♫♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Mar 2008 20:20
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

sağol cnm içime su serptin valla Hayranlık Besliyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Mar 2008 20:34
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız