Sailor Moon Forum
Wicked Drama Çeviri Grubu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Paylaşım Forumu

Yazar Mesaj
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

Wicked Drama Çeviri Grubu Konu: Wicked Drama Çeviri Grubu Alıntıyla Cevap Gönder

Hakkımızda
Sitemizin ilk temellerini 13 ağustos günü berenasanla türkçe altyazılı dramalar bölümündeki bir sohbetimizle attık Dil Çıkartıyor İkimiz de drama manialardık ve türkiyede doramalar hakkında bu kadar az kaynak olmasından çoook büyük bir üzüntü duymaktaydık O__o Biz de üzülmek yerine o kaynakları biz ekleyelim dedik! Dil Çıkartıyor Birkaç projemiz vardı zaten ve hayata geçirme kararı aldık =) Çevirilere ilk bu şekilde başladık. Altyazı gömmekten kotalı arkadaşları düşündüğümüz için kaçındık ve subları soft yaptık xD Kesinlikle üşendiğimizden değil Dil Çıkartıyor Çeviriler berenasan ve rei tarafından yapıldı ^^ istek/şikayet olursa sitemizdeki ziyaretçi defteri aracılığıyla ya da msnimi ekleyerek bildirebilirsiniz =)

Sitemize buradan ulaşabilirsiniz

Devam Eden Projeler
Zettai Kareshi (1 - 2 )
Maou(1 - 2 - 3)
Bambino(başlamadık)
Kimi wa Petto(1)
NANA(1A - 1B )
Honey&Clover(başlamadık)

Durdurulan projeler
Yukan Club(srt yok)
Kurosagi(srt yok)

En son rei tarafından 23 Ağu 2008 22:37 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 18 Ağu 2008 13:14
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

Wicked Drama Çeviri Grubu Konu: Yanıt: Wicked Drama Çeviri Grubu Alıntıyla Cevap Gönder

ohu *-*

harika bir çalışma olmuş rei maounun çevirilmesine çok sevindim *-*

arigatoo

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Ağu 2008 13:18
usagimaniaa

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Wicked Drama Çeviri Grubu Konu: Yanıt: Wicked Drama Çeviri Grubu Alıntıyla Cevap Gönder

çok saolun yaa ben de dramaya basladım ilk izlediğim hana kimiydi süperdi kararlıyım cevirilenlerin hepsini izleyeceğimm Hayranlık Besliyor

michiru'm bu harika hediye için cook tesekkürler*-*

GAZEROCK IS NOT DEAD
kyo ve usagimania'nın yarışıXD
Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Ağu 2008 13:20
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

desteğiniz için teşekkürlerr ^^
büyük bir hızla devamını getireceğiz ^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 18 Ağu 2008 13:22
berenasan

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

daha bu başlangıç ileride neler olacak Ô.o
benim okullar açılıyor ama açılınca da bırakmıcam bu işin peşini
hafta sonları bir bölüm çıkartabilirsem yeter ^^
öhm neyse herkese iyi seyirler ne diyelim =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Ağu 2008 13:25
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Bir de mkv/raw indirecek site bulursanız sizi takip edebilirim. Dil Çıkartıyor
(hayır aslında bu konuda ciddiyim)

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 21 Ağu 2008 03:01
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

çevirdiğimiz dramaların raw hallerinin download linklerini sitemizde "bölümler" başlığı altında veriyoruz zaten ^^
Bu arada Maou2 ve Nana'nın ilk filmi eklenmiştir =)

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 21 Ağu 2008 13:49
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Aa süper o zaman benim gibi üşengeçlere download adresi vermeniz güzel Çok Mutlu Kolay gelsin ^^

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 23 Ağu 2008 21:28
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

ehehe =)

Maou 3 ve Kimi wa Petto 1 eklendi~

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 23 Ağu 2008 22:38
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Paylaşım Forumu Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız