| |
| Yazar |
Mesaj |
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
zuhaaa bu irençşeyle smyi sakın kıyaslamayın yaaa
bebek çizgi filmi bu. 07 yaş grubu izliyo onları. animeyle bir tutulurmu. çok slk bi şey. ben evdekilerden gizli bi bölümünü izlmiştim. gülmekten yerlere yattım. ayyhh.. çok slk bişi bu. hary potterdaki gibi büyü hocaları fln var. smdeki gibi evrensel özellikler var. hatta ışın kılıçları filanda vardı XD ... _________________
imza için geceye teşekkürü borç bilirim...
(bunu da kendim yaptım ^^)
Ouran Academy Turkey (ouran sewenleri sitemize bekliyoruz) |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1493 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
aklıma bir fikir geldi!Bilmem hoşunuza gider mi oturup kararlaştıralım ve bir tarih belirleyelim mesela yazın bir haftayı sailormoon haftası ilan edelim ve o hafta diğer bildiğimiz ve üye olduğumuz forumlara da bunu bildirelim.O hafta sm paylaşımlarımızı arttıralım.Mesela "SM HAFTASI STANDI" şeklinde bir başlık açalım.O ana başlık içinde bannerstandı-diyelim ve tüm bannerlerimizi orya koyalım,wallpaper diyelim-tüm yaptıklarımızı oraya koyalım...yani daha sonra gerekli bölümlere tanışır o başlıklar...daha bu fikri açabilirim isterseniz...böylece yeni nesiller de öğrenmiş olur.... _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
26 Şub 2008 22:55 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1289 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
| SaILoRSuN yazmış: |
| aklıma bir fikir geldi!Bilmem hoşunuza gider mi oturup kararlaştıralım ve bir tarih belirleyelim mesela yazın bir haftayı sailormoon haftası ilan edelim ve o hafta diğer bildiğimiz ve üye olduğumuz forumlara da bunu bildirelim.O hafta sm paylaşımlarımızı arttıralım.Mesela "SM HAFTASI STANDI" şeklinde bir başlık açalım.O ana başlık içinde bannerstandı-diyelim ve tüm bannerlerimizi orya koyalım,wallpaper diyelim-tüm yaptıklarımızı oraya koyalım...yani daha sonra gerekli bölümlere tanışır o başlıklar...daha bu fikri açabilirim isterseniz...böylece yeni nesiller de öğrenmiş olur.... |
Sun abla bu cidden güzel bir fikir sadece bannerlarla ve wallpaper tarzı şeylerin yanında müzik video gibi şeyler de ekleyip daha ilgi çekici hale getirebiliriz nası yapacağımızı biraz daha açıklasan tam süper olur bence  _________________
 |
|
 |
|
27 Şub 2008 16:44 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
|
|
|
| taichi yazmış: |
Winx tamamen Witch özentisi (ismi bile öyle )
Hepsinin kaynağı da sailor moon tabi  |
bencede yaff olmuyor böyle ark.lar nereye gidiyor bizim SM'miz!!!
şimdi alıntı olan bi çizgi film yüzünden SM'mizi kaybetmeyin ''Kaybettirmeyin!'' _________________
bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar 1 yıllığına yokum :'( |
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2339 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5200
|
|
|
|
evet sun abla gerçekten süper bir fikir bu*-*winx in ne kadar rezil bir çizgi film olduğunu görsünler zamane çocukları  _________________
Avatar için teşekkürler Matrixsakini 
En son Flamesniper tarafından 28 Şub 2008 16:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1217 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
|
|
okuldakiler bile Winx deyice çok güzel diyorlar ama Sailor Moon deyince hepsi donup kalıyor ve sinir oluyorum  _________________
matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
Sailor Star Fighter Seiya

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
bence hiç tehtit deil çunku sailor moon hepsine bin basar _________________ ::::::Corbin Bleu::::::
İmza Ve Avatar İçin Usagi-Chan'a Teşekkürler ^^
|
|
 |
|
27 Şub 2008 16:56 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1289 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
| Sailor Star Fighter Seiya yazmış: |
| bence hiç tehtit deil çunku sailor moon hepsine bin basar |
sm'yi tanısalar arasındaki farkı görecekler ama tanımıyolar ki  _________________
 |
|
 |
|
27 Şub 2008 16:59 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1217 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
|
|
hiç sevmiyorum Winx i  _________________
matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1493 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| merkür prensesi yazmış: |
| SaILoRSuN yazmış: |
| aklıma bir fikir geldi!Bilmem hoşunuza gider mi oturup kararlaştıralım ve bir tarih belirleyelim mesela yazın bir haftayı sailormoon haftası ilan edelim ve o hafta diğer bildiğimiz ve üye olduğumuz forumlara da bunu bildirelim.O hafta sm paylaşımlarımızı arttıralım.Mesela "SM HAFTASI STANDI" şeklinde bir başlık açalım.O ana başlık içinde bannerstandı-diyelim ve tüm bannerlerimizi orya koyalım,wallpaper diyelim-tüm yaptıklarımızı oraya koyalım...yani daha sonra gerekli bölümlere tanışır o başlıklar...daha bu fikri açabilirim isterseniz...böylece yeni nesiller de öğrenmiş olur.... |
Sun abla bu cidden güzel bir fikir sadece bannerlarla ve wallpaper tarzı şeylerin yanında müzik video gibi şeyler de ekleyip daha ilgi çekici hale getirebiliriz nası yapacağımızı biraz daha açıklasan tam süper olur bence  |
hmm tamam bunun için istek kısmına ayrı bir başlık açıyorum.müzik videoyu da düşünmüştüm neeyse orda açıklarım _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
27 Şub 2008 19:32 |
|
 |
new-usagi

Anime Fan

|
|
|
|
| kyo_kusanagi yazmış: |
okuldakiler bile Winx deyice çok güzel diyorlar ama Sailor Moon deyince hepsi donup kalıyor ve sinir oluyorum  |
aynen katılıyorum
bizim okuldada sm ile ilgilenen benim gibi sadece biri var ve o da ders yoğunluundan fırsat bulursa tabi...
bende winx ten nefret ediyorum artık resmen sm taklidi ya  _________________
çok saol :::HacHiko::: imzaya bakarken bile şaş oldum^^
^^ |
|
 |
|
28 Şub 2008 16:27 |
|
 |
*Serena*

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 21 Şub 2008 Mesajlar: 121 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Şimdiki çizgi filmiler nerdee bizim zamandakiler nerde sadece
ay savaşçısı değil örücek adam,x men vardı çizgi film ahhh ahhh  _________________
 |
|
 |
|
28 Şub 2008 21:40 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 824 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| Mamoru yazmış: |
| Şu an Venus.GEN.TR sitesine girişlerin %62'si Winx Fan Site'ye gidiyor. Sailor Moon yoluyla ulaşanların sayısı %30'dan daha az. Yani anlayacağınız bence Winx çoktan yerini aldı küçüklerin kalbinde. Biz gelenekselci Sailor Mooncular bakalım bu bayrağı ne kadar taşırız XD |
bu çok kötü bir durum yahu off çok mutsuz oldum şimdiden böyle olrsa ve yeniden yayınlanmazsa artk sm unutulup gidecek kimse bilmicek anlamıyorumki ne var şu winkste hiç sevmiyorum yayınlasalar bi smyi o zamn winks hala o kadar sevilir mi çok merak ediyorum  _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
:p çocukların ne düşündüü umrumda bile deil. onlar sm izlemediler ki. tabiki winx sitesine üye olıcak. hem biri çizgi film. biri anime. birinde herşey çizim ve emek işi, dierinde bilgisayar efectli salak şeyler var. biri zamanının özgün bi animesi, dieri taa 1998 de yapılan anişmelerin taklidi. bu bile ne kadar kalitesiz olduunu kanıtlar.... _________________
imza için geceye teşekkürü borç bilirim...
(bunu da kendim yaptım ^^)
Ouran Academy Turkey (ouran sewenleri sitemize bekliyoruz) |
|
 |
|
 |
moon

Üye

|
|
|
|
| valla başkası beni ilgilendirmiyor ben sm'yi asla sevmekten vazgeçmeyeceğim.hem sm'nin yeri başka winx'in başka yarın başka bir çizgi dizi çıksın winx'i de unuturlar tıpkı pokemon gibi |
|
 |
|
13 Mar 2008 19:51 |
|
 |
|
|
|