Sailor Moon Forum
Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Çizgi Film, Çizgi Roman ve Diğerleri

Yazar Mesaj
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Ünvan: Prenses

Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

tabi ki deilll !! SM yerni tutamaz asla o Madde ayrıca winx çok basit bi çizgi dizi izlemeye bile değmezz

Çok Keyifli tweety <3 kyo_kusanagi Melek

Spoiler:

A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim Hayranlık Besliyor

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 14 Mar 2008 17:20
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Winx'in sailor moon gibi olması için dünyadaki bütün fırınların ürettiği tüm ekmeği yemesi lazım eğer yerse öyle patates gibi şişman kızların oluşturduğu çizgiyi de kimse seyretmez Kahkaha Atıyor Şaşırmış Durumda

How can you see into my eyes...
Spoiler:

You are my sunshine my only sunshine
You make me happy when skies are gray.

You'll never know dear how much I love you.
Please don't take my sunshine away...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 15 Mar 2008 13:38
MoonLiqhT

Sağlam Üye
Sağlam Üye

chibi_chibi_tr yazmış:
yhaa winxi hic sewmiorm SM nin yerini hiç bi zmn tutamazz Çıldırmış Durumda

winxin hem dergisi var hem tvde yayınlanıo hemde su kabından yastık kılıfına kdr herseyi var o yzdnde daha cok ilgi goruyor

eer SM tekrar yayınlansa onlara BİN(1000) basardık Çıldırmış Durumda

harfi harfine katılıyorum
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Mar 2008 14:45
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

MoonLiqhT yazmış:
chibi_chibi_tr yazmış:
yhaa winxi hic sewmiorm SM nin yerini hiç bi zmn tutamazz Çıldırmış Durumda

winxin hem dergisi var hem tvde yayınlanıo hemde su kabından yastık kılıfına kdr herseyi var o yzdnde daha cok ilgi goruyor

eer SM tekrar yayınlansa onlara BİN(1000) basardık Çıldırmış Durumda

harfi harfine katılıyorum

sadece bin mi YÜZ BİN basarız

How can you see into my eyes...
Spoiler:

You are my sunshine my only sunshine
You make me happy when skies are gray.

You'll never know dear how much I love you.
Please don't take my sunshine away...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Mar 2008 17:33
maron nagoya

Master Otaku
Master Otaku

tabi ki tehdit değil sailor moon sadece bir moda bence, herkes de modaya uyuyor işte winx bana hiç bir zaman bir şey hisstti remedi oysa sailor moonu izlerken tüylerim diken diken olurdu
hem winx club hiç de güzel değil özellikle blooma gıcık oluyorum Kötülük Düşünmekte!

müthişsin Sailor Neptune'm
Spoiler:
muhteşem ötesisin Usaçağla

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 28 Nis 2008 15:42
rei hino

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

aslaa winx sm için asla tehdit olamaz, ikisini karşılaştırmam bile Kötülük Düşünmekte! winx hiç güzel değil ki Kötülük Düşünmekte! onun tek avantajı yeni olması ve hala yayında olması Kötülük Düşünmekte! eğer sm yayınlansa onu solda sıfır bırakır Kötülük Düşünmekte!
sm bambaşka yaa, winx kadar berbat bi çizgifilm asla tehdit olamaz Kötülük Düşünmekte! ben sinir oluom o winx kızlarınaa Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte!

imza ve avatar için Bulut'a çook teşekkürlerr. süpersin meleğim!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Nis 2008 15:57
michi-san

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

ya winx daha çocuk işi 2 yıla unutulur ama sm yeniden yayınlanıo azerbaycanda mutlaka hatırlanıcaktır
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Nis 2008 20:47
maron nagoya

Master Otaku
Master Otaku

Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD Konu: Yanıt: Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD Alıntıyla Cevap Gönder

bi arkadaş photo shopda winx giysilerini marona giydrimiş
ben o resimlerin winxin çizimin ne kadar kötü olduğunu gösterdiğini düşünüorum
o belleri var ya tel gibi kırıvericem bi gün Kötülük Düşünmekte!

müthişsin Sailor Neptune'm
Spoiler:
muhteşem ötesisin Usaçağla

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 18 May 2008 08:02
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD Konu: Yanıt: Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD Alıntıyla Cevap Gönder

ahh ben Sailor Moon dan hayatta vazgeçmem Hayranlık Besliyor hem de Winx den nefret ettim oldum olası Madde ztn yeni nesil gençlik hep Winx seviyor...Aman sevsinler Madde hiç değilse Sailor Moon küçücük 6 yaşındaki bebeklerin eline kalmaz.Biz gençler ayakta tutarız Sailor Moon u Hayranlık Besliyor Çok Mutlu

matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 18 May 2008 08:41
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Winx Club'dan nefret ediyorum.Çok görgüsüzler.Bir ara winx tutkunuydum.Sonra Venüs.gen'in sayesinde bıraktım Çok Mutlu Ya winx nasıl oluyo da bu kadar görgüsüz oluyo.3.sezon bitmiş artık yayınlamıyolar.Çizgi filmin tekrar başlaması için e-mail atacakmışız veya arayacakmışız.Ne kadar görgüsüzler.Eğer winx'i çok sevselerdi söylemeden ararlardı.Aman kimse aramasın Gülücük Dağıtıyor.Ama biz Sailor moon için çaba veriyoruz.Bunu göz önünde bulundurmamız gerekmez mi?Ayrıca winx çok sıradan gördüğümüz sıradan çizgiflimler.Örneğin:
Bloom Sky'ı seviyo hemen belli ediyo sarılıyolar çıkıyolar.Sıradan bi olay.
Ama Sailor Moon yaratıcı,öyle olaylar hopbide bitmiyo.Tadını çıkarıyorsun
gülüyosun ağlıyosun.Winx hiç kimseye o tutkuyu gerçekten ama gerçekten yaşatmadı.Sailor moon'u bi yayınlasınlar bak gerçek izlenecek şey neymiş görürler
Spoiler:
Bana inanmayanlar winx'in orjinal sitesine ziyaret etsinler.Biraz fazla uzun mu konuştum ne Çok Mutlu Çok Mutlu

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Hzr 2008 20:03
Cohen_Mangaka

Master Otaku
Master Otaku

Ünvan: Prens

winx kim sm kim XDsaçma sapan bir konusu var zaten hem sm kadar sürekleyici değil..winx yapmacık sm gerçek !! XD ama yeni nesili böle saçma şeyler izletiyorlar o kötü sadece .. şanslıymışız bence Kayan Gözler

Click here to feed Mizu *.*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Tem 2008 20:20
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

off kardeşimde eskiden çok seviyordu winx'i (adında bile meymenet yok Neee?) yaşı biraz ilerleyince ona sm yi izlettim eskisi kadar sevmez oldu xD winx'in gücü sm ye yetmez yetemez eğer bi mucize(!) olur da sm yayınlanırsa winxden eser kalmaz o winxli oyuncakları kaplıkları anında atarlar Neee?
zaten çizimlerinde de bişey yok çarpık bacaklar yamuk suratlar korku tünelindeki hortlaklara benziyolar -_-" konusuysa ayrı bi saçma çocuk işi işte Neee? nerde onlarda smdeki zerafet Neee?

o yüzden google da bile en üste çıkmak için bence tek yok yeni nesile smyi göstermek =) o zaman winxin adını anmazlar xD

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Tem 2008 20:38
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Bir koyu winx fanıydım bi zamanlar.Mysitedeki sitelere hep ben bloomum ben stellayım ben floraydım fln die laf atardıkÇok Mutlu sadece bizde değil herkezde bencillik yüz boyuydu.
Ama sm fanları ben usagiyim bnden başka usagi olamaz falan demiyor.Saygı duyuyolar birbirlerine.
Şimdi bana mayo bakmaya gitmiştik obje'ye girdik herşey winxli mübarek.Benim kankilerimin başı döndü hemen oraya saldırıyolar.Gıcık alıyorum görmemişlik yapıolar işte ya.Böle giderse hep görecekler o winx bozuntularını.Bunu düşündükçe içim içimi yiyo vallahi

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Tem 2008 09:15
sailor neptune

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ah ah sailor moon u bi yayınlasalar Winx in pabucu dama atılcak ama
Şimdikiler bilmiyolar sm yi böle dandik şeylerle idare ediyolarda farkında deiller
Biri sesimizi duysa

Kendime teşekkür ederim :D
Spoiler:

umi-chan çokk saoll

Sailormoon_ami çokk teşekkür ederimm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Tem 2008 14:25
michiru

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

sailor neptune yazmış:
Ah ah sailor moon u bi yayınlasalar Winx in pabucu dama atılcak ama
Şimdikiler bilmiyolar sm yi böle dandik şeylerle idare ediyolarda farkında deiller
Biri sesimizi duysa

evet ya trt yayınlasa keşke yine Hüzünlü

sağol kuzen

çok teşekkür ederim umi-chan harika bir çalışma*-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 24 Tem 2008 21:40
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Çizgi Film, Çizgi Roman ve Diğerleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız