| |
| Yazar |
Mesaj |
tweety

Ay Fedaisi

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
tabi ki deilll !! SM yerni tutamaz asla o ayrıca winx çok basit bi çizgi dizi izlemeye bile değmezz _________________
tweety <3 kyo_kusanagi
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
<<< SeVenLer ÖleCek >>>
_BaSiLiSk_ |
|
 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1698 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
Winx'in sailor moon gibi olması için dünyadaki bütün fırınların ürettiği tüm ekmeği yemesi lazım eğer yerse öyle patates gibi şişman kızların oluşturduğu çizgiyi de kimse seyretmez  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes...
|
|
 |
|
 |
MoonLiqhT

Sağlam Üye

|
|
|
|
| chibi_chibi_tr yazmış: |
yhaa winxi hic sewmiorm SM nin yerini hiç bi zmn tutamazz
winxin hem dergisi var hem tvde yayınlanıo hemde su kabından yastık kılıfına kdr herseyi var o yzdnde daha cok ilgi goruyor
eer SM tekrar yayınlansa onlara BİN(1000) basardık  |
harfi harfine katılıyorum |
|
 |
|
23 Mar 2008 14:45 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1698 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
| MoonLiqhT yazmış: |
| chibi_chibi_tr yazmış: |
yhaa winxi hic sewmiorm SM nin yerini hiç bi zmn tutamazz
winxin hem dergisi var hem tvde yayınlanıo hemde su kabından yastık kılıfına kdr herseyi var o yzdnde daha cok ilgi goruyor
eer SM tekrar yayınlansa onlara BİN(1000) basardık  |
harfi harfine katılıyorum |
sadece bin mi YÜZ BİN basarız _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes...
|
|
 |
|
 |
maron nagoya

Master Otaku

|
|
|
|
tabi ki tehdit değil sailor moon sadece bir moda bence, herkes de modaya uyuyor işte winx bana hiç bir zaman bir şey hisstti remedi oysa sailor moonu izlerken tüylerim diken diken olurdu
hem winx club hiç de güzel değil özellikle blooma gıcık oluyorum  _________________
müthişsin Sailor Neptune'm
|
|
 |
|
 |
rei hino

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
aslaa winx sm için asla tehdit olamaz, ikisini karşılaştırmam bile winx hiç güzel değil ki onun tek avantajı yeni olması ve hala yayında olması eğer sm yayınlansa onu solda sıfır bırakır
sm bambaşka yaa, winx kadar berbat bi çizgifilm asla tehdit olamaz ben sinir oluom o winx kızlarınaa  _________________ www.marssavascisi.azbuz.com
imza ve avatar için Bulut'a çook teşekkürlerr. süpersin meleğim!!! |
|
 |
|
 |
michi-san

Ay Fedaisi

|
|
|
|
| ya winx daha çocuk işi 2 yıla unutulur ama sm yeniden yayınlanıo azerbaycanda mutlaka hatırlanıcaktır |
|
 |
|
29 Nis 2008 20:47 |
|
 |
maron nagoya

Master Otaku

|
Konu: Yanıt: Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD |
|
|
|
bi arkadaş photo shopda winx giysilerini marona giydrimiş
ben o resimlerin winxin çizimin ne kadar kötü olduğunu gösterdiğini düşünüorum
o belleri var ya tel gibi kırıvericem bi gün
 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1217 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
|
|
ahh ben Sailor Moon dan hayatta vazgeçmem hem de Winx den nefret ettim oldum olası ztn yeni nesil gençlik hep Winx seviyor...Aman sevsinler hiç değilse Sailor Moon küçücük 6 yaşındaki bebeklerin eline kalmaz.Biz gençler ayakta tutarız Sailor Moon u  _________________
matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
Sweet Witch

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Winx Club'dan nefret ediyorum.Çok görgüsüzler.Bir ara winx tutkunuydum.Sonra Venüs.gen'in sayesinde bıraktım Ya winx nasıl oluyo da bu kadar görgüsüz oluyo.3.sezon bitmiş artık yayınlamıyolar.Çizgi filmin tekrar başlaması için e-mail atacakmışız veya arayacakmışız.Ne kadar görgüsüzler.Eğer winx'i çok sevselerdi söylemeden ararlardı.Aman kimse aramasın .Ama biz Sailor moon için çaba veriyoruz.Bunu göz önünde bulundurmamız gerekmez mi?Ayrıca winx çok sıradan gördüğümüz sıradan çizgiflimler.Örneğin:
Bloom Sky'ı seviyo hemen belli ediyo sarılıyolar çıkıyolar.Sıradan bi olay.
Ama Sailor Moon yaratıcı,öyle olaylar hopbide bitmiyo.Tadını çıkarıyorsun
gülüyosun ağlıyosun.Winx hiç kimseye o tutkuyu gerçekten ama gerçekten yaşatmadı.Sailor moon'u bi yayınlasınlar bak gerçek izlenecek şey neymiş görürler
 |
|
22 Hzr 2008 20:03 |
|
 |
Cohen_Mangaka

Master Otaku

|
|
|
|
winx kim sm kim XDsaçma sapan bir konusu var zaten hem sm kadar sürekleyici değil..winx yapmacık sm gerçek !! XD ama yeni nesili böle saçma şeyler izletiyorlar o kötü sadece .. şanslıymışız bence  _________________
Click here to feed Mizu *.* |
|
 |
|
08 Tem 2008 20:20 |
|
 |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
off kardeşimde eskiden çok seviyordu winx'i (adında bile meymenet yok ) yaşı biraz ilerleyince ona sm yi izlettim eskisi kadar sevmez oldu xD winx'in gücü sm ye yetmez yetemez eğer bi mucize(!) olur da sm yayınlanırsa winxden eser kalmaz o winxli oyuncakları kaplıkları anında atarlar
zaten çizimlerinde de bişey yok çarpık bacaklar yamuk suratlar korku tünelindeki hortlaklara benziyolar -_-" konusuysa ayrı bi saçma çocuk işi işte nerde onlarda smdeki zerafet
o yüzden google da bile en üste çıkmak için bence tek yok yeni nesile smyi göstermek =) o zaman winxin adını anmazlar xD _________________
|
|
 |
|
08 Tem 2008 20:38 |
|
 |
Sweet Witch

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Bir koyu winx fanıydım bi zamanlar.Mysitedeki sitelere hep ben bloomum ben stellayım ben floraydım fln die laf atardık sadece bizde değil herkezde bencillik yüz boyuydu.
Ama sm fanları ben usagiyim bnden başka usagi olamaz falan demiyor.Saygı duyuyolar birbirlerine.
Şimdi bana mayo bakmaya gitmiştik obje'ye girdik herşey winxli mübarek.Benim kankilerimin başı döndü hemen oraya saldırıyolar.Gıcık alıyorum görmemişlik yapıolar işte ya.Böle giderse hep görecekler o winx bozuntularını.Bunu düşündükçe içim içimi yiyo vallahi _________________
Usa-chan gene döktürmüşsünn
Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya |
|
 |
|
09 Tem 2008 09:15 |
|
 |
sailor neptune

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Tem 2008 Mesajlar: 1470 Ünvan: Prenses Puan: 1700 Nerden: Tekirdağ
|
|
 |
|
 |
michiru

O Bir Yıldız!

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 1458 Ünvan: Prenses Puan: 300
|
|
|
|
| sailor neptune yazmış: |
Ah ah sailor moon u bi yayınlasalar Winx in pabucu dama atılcak ama
Şimdikiler bilmiyolar sm yi böle dandik şeylerle idare ediyolarda farkında deiller
Biri sesimizi duysa |
evet ya trt yayınlasa keşke yine  _________________
sağol kuzen
çok teşekkür ederim umi-chan harika bir çalışma*-* |
|
 |
|
 |
|
|
|