| |
| Yazar |
Mesaj |
Mamoru
 Koruyucu

|
Konu: Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD |
|
|
|
Aşağıda, Google Search'ta dönemsel olarak en çok aranan iki kelimenin karşılaştırılmasını görmektesiniz. Winx Club günümüzde dünya genelinde Sailor Moon'dan daha çok aranıyor.
Grafik sayfasındaki bilgilerden şunu da çıkartıyoruz ki:
Winx Club'ı En Çok Arayanlar Ülkeler:
1. Türkiye
2. Almanya
3. İtalya
Sailor Moon'u En Çok Arayanlar:
1. İspanya
2. Romanya
3. İtalya
Kısaca, Türkiye artık Winx'i seviyor, Sailor Moon ise unutulmak üzere, ilk 10 ülkede olmadığımız bilgisini de eklemeden edemeyeceğim.
Biz yine de Sailor Moon için buradayız ^^ _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu |
|
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
tabiki sailormoon için buradayız her zamanda olucam ben  ...sailormoon bambaşka bişe yaaa...sailormoon yayınlansa yine herkes çok sever ve ilgi duyar diye tahmin ediyorum. _________________
 |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 16 Hzr 2007 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Puan: 1580
|
|
|
|
| sailormoooon yazmış: |
tabiki sailormoon için buradayız her zamanda olucam ben  ...sailormoon bambaşka bişe yaaa...sailormoon yayınlansa yine herkes çok sever ve ilgi duyar diye tahmin ediyorum. |
Cenke aynen katılıyorum....
Biz burdayı burda olucaz ne olursa olsun SM yerine hiç birşey geçemez!!!
Sailormoonu tekrra yayına verseler o zamanda WİNX diye bir şeyi kimse hatırlamaz çoğunuluğu zaten onu SMye benzettiğinden ilgi duyuyor kanımca yoksa hiç ilgi çekici değil^^ _________________
Full Moon wo Sagashite FaN Site
Kamikaze Kaitou Jeanne FaN Site |
|
 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1283 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
takmışlar en güncel olanlara ztn şuan sm yayınlansa daklarlar anında :Pbu zamane cocukları xD çzimi daha şeker shirli büyülü die daha cok ilgi duyuyolar -_-
ama biizm gönlümüzde her zmn Sm  _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
10 Ekm 2007 14:50 |
|
 |
Naturela

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 18 Tem 2007 Mesajlar: 1111 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 590
|
|
|
|
Winx in daha çok aranması sebebi şu anda tv ekranlarında olması düşünsenize sm kaç yıl önce yayınlandı ve sm yi unutmayanlar bu kadar çok birde yayınlansa gerçekten şimdi winx i izleyenler sailormoon nun ne kadar daha güzel olduğunu anlayacak
şimdi winx izleyenlerin yaşındaydım ben sailormoon nu izlerken ve üzerinden seneler geçmiş şimdikiler bunu nerden bilerbilir ki çok nadir resmini görüp internette araştırır merak edip o da çok nadir bence
ben ve tüm forumdakiler-genelleme yapıyorum çünkü bu konuda herkes hem fikir-sailoormoon için sonuna kadar burda ve hiç bir yere gitmez  _________________
 |
|
 |
|
 |
taichi

Üye

|
|
|
|
Winx tamamen Witch özentisi (ismi bile öyle )
Hepsinin kaynağı da sailor moon tabi  _________________
 |
|
 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1378 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
miharu sachiko

Sağlam Üye

Kayıt: 06 Ekm 2007 Mesajlar: 170 Ünvan: Prenses Puan: 100 Nerden: Uranus
|
|
|
|
winx sm`nin eline su bile dökemez onun daha çok arayanlar küçük çocuklar benim kuzenimde winx seviyordu ona smyi izlettim (daha önce izlememişti) bir kaç bölüm izledi artık oda izlemiyor winxi. bana gerisini izletmem için yalvarıyor
yani winxin daha çok aranması çocukların smyi bilmemesinden kaynaklanıyor
(kardeşlere kuzenlere sm izletin farkı anlayacaklardır çünkü çok belli) _________________
adolph`a imza için çok teşekkürler
Be realistic
Don`t try to be perfect
No one is... |
|
 |
|
10 Ekm 2007 18:33 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1378 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2339 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5200
|
|
|
|
ya winx club da neymiş bea ezik belli kızlar.üstlerinden tır geçmişte yaşama mağruz kalmış gibi duruolar bence witch club(cadı klübü) olsa daha iiymiş bnce bi sailor moon un güzel esttetik çizimlerine bakın.bide şu winx kızlarının çarpık bacaklarına bakın...  _________________
Avatar için teşekkürler Matrixsakini  |
|
 |
|
 |
miharu sachiko

Sağlam Üye

Kayıt: 06 Ekm 2007 Mesajlar: 170 Ünvan: Prenses Puan: 100 Nerden: Uranus
|
|
|
|
evet winxlerin bacakları bellerinden kalın duruyo o ne ya öyle insanın göz zevkini bozuyolar _________________
adolph`a imza için çok teşekkürler
Be realistic
Don`t try to be perfect
No one is... |
|
 |
|
10 Ekm 2007 18:59 |
|
 |
sailormoonn

O Bir Yıldız!

Kayıt: 13 Tem 2007 Mesajlar: 1425 Ünvan: Prenses Puan: 1750
|
|
|
|
bence winx bu aralar tvde yayınlandığı ve yeni kuşağın sm ile hiç bir bilgisi olmadığı için bu durum ortaya çıkıyo sm ile winxi aynı anda yayınlasalar sm nasıl rekor kırardı görürdük yani bu yeni kuşağada izletmek lazım vede bizim gibi eski kuşakların da bölümleri hatırlaması vede unutulmaması içinde dezavantaj olur yani bi yayınlansın iksi bir arada asıl o zaman yayınlandığı halde winx unutulur diyorum ben
(çokmu kuşaklı konuştum ne??? ) _________________
sevgim arigatou *-* |
|
 |
|
10 Ekm 2007 21:53 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 16 Hzr 2007 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Puan: 1580
|
|
|
|
| sailormoonn yazmış: |
bence winx bu aralar tvde yayınlandığı ve yeni kuşağın sm ile hiç bir bilgisi olmadığı için bu durum ortaya çıkıyo sm ile winxi aynı anda yayınlasalar sm nasıl rekor kırardı görürdük yani bu yeni kuşağada izletmek lazım vede bizim gibi eski kuşakların da bölümleri hatırlaması vede unutulmaması içinde dezavantaj olur yani bi yayınlansın iksi bir arada asıl o zaman yayınlandığı halde winx unutulur diyorum ben
(çokmu kuşaklı konuştum ne??? ) |
Evet aynı anda yayımda olsalar SM rakipsiz rekortmen olurdu o kesin^^
Biraz önce bir arkimle sohbet ediyordum bana SMyi unutmak üzere olduğunu söyledi TRTye lanetler okuyo..eğer böel giderse hiç bişey hatırlayamıyacam diyo hakkıda var valla böle giderse unutulmasından bende korkmaya başladım hani diolar ya GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDENDE IRAK oluyo... _________________
Full Moon wo Sagashite FaN Site
Kamikaze Kaitou Jeanne FaN Site |
|
 |
|
 |
misis narnidya

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 115 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
ya bence kimse üzülmesin çünkü winxclub şimdi yayında eğer sailorda yayında olsaydı bence en çok arananlar listesinde 1.sırada olurdu.winx yayında olduğu için winx çok tutuluyor _________________ Neptune Crystal POwer
http://img206.imageshack.us/img206/7157/gvfjr4ob71gr8.jpg |
|
 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1369 Ünvan: Prenses Puan: 3925
|
|
|
|
yhaa winxi hic sewmiorm SM nin yerini hiç bi zmn tutamazz
winxin hem dergisi var hem tvde yayınlanıo hemde su kabından yastık kılıfına kdr herseyi var o yzdnde daha cok ilgi goruyor
eer SM tekrar yayınlansa onlara BİN(1000) basardık  _________________
Lovely Complex~
|
|
 |
|
 |
|
|
|