9. Belki de Allah doğru kişi ile karşılaşmadan önce yanlış insanlarla karşılaşmamızı istemiştir. Minnet duygusunu böyle tadacağız.
10.Bir sona geldiğin için ağlama, onu yaşadığın için gülümse.
11.Seni kıracak insanlar her zaman olacaktır, öyleyse güvenmeye ihtiyacın var, sadece dikkatli ol.
12.Daha iyi bir insan ol ve yeni bir insanla karşılaşmadan o kişinin de senin kim olduğunu bildiğini ümit etmeden önce kendinin kim olduğunu bildiğinden emin ol.
13. Çok fazla uğraşma, en iyi şeyler ummadığın zamanlarda olur.
Bunu, çok sık görüşmeseniz de, çok fazla aramasanız da, her ne sebeple olursa olsun arkadaşınız olanlara söyleyin.
“OLAN HERŞEYİN ARKASINDA BİR SEBEP VARDIR.”
HİÇBİR ŞEY TESADÜF DEĞİLDİR..
Spoiler:
Spoiler:
1.Seni sen olduğun için değil, senin yanında olduğum zaman, ben olduğum için seviyorum.
4.Gerçek dost, elini tuttuğunda kalbine de dokunandır.
6.Üzüntülü olduğun zamanlarda bile gülümsemeyi asla bırakma, biri gülümsemene aşık olabilir.
13. Çok fazla uğraşma, en iyi şeyler ummadığın zamanlarda olur.
Bunu, çok sık görüşmeseniz de, çok fazla aramasanız da, her ne sebeple olursa olsun arkadaşınız olanlara söyleyin.
“OLAN HERŞEYİN ARKASINDA BİR SEBEP VARDIR.”
HİÇBİR ŞEY TESADÜF DEĞİLDİR..
Çok anlamlılar ve gerçekten çok hoşlar
Alıntı:
HİÇBİR ŞEY TESADÜF DEĞİLDİR
Hihi benim klasik sözüm _________________
Kendime teşekkür ederim :D
-_- bu yazıyı okuduğumda yaz tatilini yazlıkta geçirmenin insanı ne kadar yalnızlaştırdığını hatırladım. _________________
imza için geceye teşekkürü borç bilirim...
(bunu da kendim yaptım ^^)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız