Sailor Moon Forum
yeni bir sailor çizilseydi nasıl olabilirdi
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon

Yazar Mesaj
sungirl

Otaku
Otaku

Ünvan: Prenses

yeni bir sailor çizilseydi nasıl olabilirdi Konu: yeni bir sailor çizilseydi nasıl olabilirdi Alıntıyla Cevap Gönder

yeni bir sailor çizilseydi nasıl olabilirdi bu konudaki görüşlerinizi merak ettim. mesela bence farklı olarak; zenci olabilir, yeşil saçlı filan...

__

SailorMarsReiChan'ime Teşekkürler *.*

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Hzr 2007 12:14
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Ünvan: Prens

yeni bir sailor çizilseydi nasıl olabilirdi Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Güneşin Savaşçısı çizilmeli ve haklısın Japonların beyaz olmasından kaynaklı tüm sailorlar beyaz çizilmiş, renk ayrımına karşıyım ama bir siyahi savaşçı olsa fena olmazdı.

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 Hzr 2007 12:15
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

yeni bir sailor çizilseydi nasıl olabilirdi Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

ewt esmer olabilirdi.sacları uzun mor renkte olabilirdi.bide kasları olsun kodummu otuttursun Kahkaha Atıyor herseyden önemlisi çok tatlı olsun
yokyaa vazgectim bence simdiki aysavasçısı çok güzel
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Hzr 2007 12:22
sungirl

Otaku
Otaku

:::::gece yıldızı::::: yazmış:
...bide kasları olsun kodummu otuttursun Kahkaha Atıyor ...

Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

renk ayrımı yapılmamalı dediğiniz gibi de değişik bir şeyler olabilirdi devamı gelse. hoş olurdu

__

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Hzr 2007 12:42
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

bence dünya savaşçısı olsun açık kahve rengi elbisesi olsun gücüde toprak olsun uzun kıvırcık saçlı kumral bi şahıs güzel olurdu..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 Hzr 2007 14:35
HllJss

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

bence ay savaşçısı çok güzell ama nedense tüm baş kahramanlar sarışın oluyo sevimli hırsız vardı oda öleydi ama çok güzeldi bence teni açık saçı renkli kırmızı pembe yeşil Çok MutluÇok MutluÇok Mutlu gözleri yeşil rock çı kurukafa manyağı bi kahraman olsa süper olurdu yaa ilginççç
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Hzr 2007 15:22
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

dünyanın savaşçısı zaten mamoru ve bence böyle kalması daha iyi olur. ama eğer yeni bir gezegen savaşçısı çıkarsa siyah at kuyruğu şeklinde toplanmış saç. yeşil gözleri ve buğday tenli olabilir. hayata sıcak bakan ve bazen rei gibi sinirli de olsun.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Hzr 2007 15:22
sungirl

Otaku
Otaku

sailormoooon yazmış:
bence dünya savaşçısı olsun açık kahve rengi elbisesi olsun gücüde toprak olsun uzun kıvırcık saçlı kumral bi şahıs güzel olurdu..

katılıyorum hoş olabilirdi

__

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Hzr 2007 15:22
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

jingjing yazmış:
dünyanın savaşçısı zaten mamoru ve bence böyle kalması daha iyi olur. ama eğer yeni bir gezegen savaşçısı çıkarsa siyah at kuyruğu şeklinde toplanmış saç. yeşil gözleri ve buğday tenli olabilir. hayata sıcak bakan ve bazen rei gibi sinirli de olsun.

evet mamoruya dünya savaşçısı diyolar ama ben bu ne kadar doğru bilmiyorum.Ben o kızların grubuna katılan gezegenden söz ettim yani kız bi savaşçıdan...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 Hzr 2007 15:24
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

o zaman mamorunun kız kardeşi fln olabilirr.. gizli kız kardeşi.. hiç yüzünü göstermemiş olan dünya prensesi. giyisinin rengi de siyah olabilir. mamoru ile de uyumlu olur
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Hzr 2007 15:37
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

olabilir bak ama toprak gücü hiç yok diye kahve rengi dedim ben Çok Mutlu aslında her şey olabilir seçenek çok Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 Hzr 2007 15:40
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

uzun saçlı esmer ela gözlü hafif dalgalı saçları gücüde...ııı...buz Çok Mutlu

Sailor Mars ♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 Hzr 2007 22:10
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Bence kendime göre chibiusa ile elios evlenirdi chibiusanın çocuğuna da yeni yeni ay kikiki adı da chibiusachibi hehe

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Hzr 2007 22:16
SaILoRSuN

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Mamoru yazmış:
Güneşin Savaşçısı çizilmeli ve haklısın Japonların beyaz olmasından kaynaklı tüm sailorlar beyaz çizilmiş, renk ayrımına karşıyım ama bir siyahi savaşçı olsa fena olmazdı.

siyahı bilemem ama Güneş savaşçısı ve esmer olarak bir karakteri ben de düşünüyorum k izaten bu ben olyorum Kahkaha Atıyor nicki boşuna Sailor sun değil di mi Göz Kırpıyor

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Hzr 2007 23:19
şokko

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

bence de dünya savaşçısı olsun renkleri de dünyayı sembolize eden renklerden olsun (mavi,yeşil,kahverengi gibi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Hzr 2007 11:18
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız