| |
| Yazar |
Mesaj |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
sen linki yazdığın zaman mesajı yolladıında o video çıkıo zaten çibiçibi
eklenti super olmuş Mamoru sonunda youtube a girmeden videoyu izleyebileceğiz  _________________
|
|
 |
|
29 Oca 2008 11:43 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
yok benim derdim linki atmak değil videonun burda sitede görünmesini sağlamak
hızlı cevap kutularının üstüne baktımm youtube eklentisi yok o zaman konu açılacağı zaman var demek  _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ben cevabı söledim zaten sen linki yazıp mesajı gönderiyosun video kendisi çıkıo snn yapman gereken ayrıca bişe yok  _________________
|
|
 |
|
29 Oca 2008 12:01 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
| Eternal Moon yazmış: |
ben cevabı söledim zaten sen linki yazıp mesajı gönderiyosun video kendisi çıkıo snn yapman gereken ayrıca bişe yok  |
hea şimdi anladım , sağol
yardımın için  _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
BuLuT

Ay Savaşçısı

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 746 Ünvan: Prenses Puan: 1185
|
|
 |
|
 |
The Undertaker

Sağlam Üye

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 187 Ünvan: Prens Puan: 260 Nerden: Yurt Dışı
|
|
|
|
| Arkadaşalr o zaman sailor moon un videolarını koyalım bir konu açıp sırayla tüm bölümleri ya da en beğenilenler olarak ??? |
|
 |
|
29 Oca 2008 14:11 |
|
 |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

|
|
|
|
| çibiçibi yazmış: |
| Eternal Moon yazmış: |
ben cevabı söledim zaten sen linki yazıp mesajı gönderiyosun video kendisi çıkıo snn yapman gereken ayrıca bişe yok  |
hea şimdi anladım , sağol
yardımın için  |
önemli deil
| BuLuT yazmış: |
bu süper olmuş yaaaa. böylilikle link koymak yerine hemen seyredebiliriz videoları. sağol mamoru
bu arada senin koyduğun video baya güzelmiş. bu bir filmin mi tanıtımı? bilmiyorum da. |
bu Hayao Miyazaki klasiği "Ruhların Kaçışı " adlı film bulut abla  _________________
|
|
 |
|
29 Oca 2008 14:14 |
|
 |
BuLuT

Ay Savaşçısı

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 746 Ünvan: Prenses Puan: 1185
|
|
 |
|
 |
The Undertaker

Sağlam Üye

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 187 Ünvan: Prens Puan: 260 Nerden: Yurt Dışı
|
|
|
|
Bende bilmiyorum ama sadece beğenilen bölümleri koyabiliriz sadece öneri benimkisi 
En son The Undertaker tarafından 29 Oca 2008 14:30 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
29 Oca 2008 14:25 |
|
 |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

|
|
|
|
yanlış bilmiosunuz yavaşlar hemde biraradaki büyük boyutlu resimlerin bile yavaşlattığı sayfada büyük boyutlu videolar siteye büyük zarar verir ama bunlar için ayrı bi download sayfası yapılırsa fena fikir olmas  _________________
|
|
 |
|
29 Oca 2008 14:26 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1283 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
youtube eklentisi süper olmuş*-*
umarım bu eklentinin havasıyla sacma sapajn videolar yollanmaz o.O" _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
29 Oca 2008 17:40 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2339 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5200
|
|
|
|
ewt süper bişi olmuş*.* bu sayede bende denemiş oldum*.* _________________
Avatar için teşekkürler Matrixsakini  |
|
 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 824 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
iyi bir eklentiymiş ellerine sağlık mamoru _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |