Sailor Moon Forum
Youtube ile ilgili büyük haber
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
SaILoRSuN

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prenses

Youtube ile ilgili büyük haber Konu: Youtube ile ilgili büyük haber Alıntıyla Cevap Gönder

İşte öğrendiğim bir haber:

SAN FRANCISCO federal mahkemesi yargıcı google'in sahibi olduğu youtube sitesi adına Viacom film şirketi tarafından açıklan dava ile ilğili almış oldu karar doğrultusunda youtube sitesine eklenen bütün video kayıtları inceleme altına alındı. Ayrıca bu videoları izleyen kullanıcıların bilgilerinede el koyan mahkeme, gerektiğinde bu videoları ekleyenler hakkında yasal takibat başlata bilme kararına vardı.

Bu karar ile birlikte internet sitelerinin gizlilik ilkeleri adı altında taahüt ettikleri sözler boşa çıkmış oldu. Kullanıcıların ip adresleri ve bir çok genel bilgi artık mahkeme kayıtlarına işlendi.

Viacom şirketi Google şirketine 1 Milyar Dolarlık telif haklarını ihlal ettiği için dava açmıştı. Şuana kadar en az bu tür videoları 4.1 milyar kez izlendiğini belirten Viacom şirketi ayrıca hemen hemen herkezin günde 1 defa youtube sitesine giriş yaptığını belirtti.

Mahkeme kararı sonucu Youtube sitesi çok zor bir durumda kalacak.

Kaynak : nytimes.com

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ağu 2008 00:06
Seher_odb

Master Otaku
Master Otaku

Youtube ile ilgili büyük haber Konu: Yanıt: Youtube ile ilgili büyük haber Alıntıyla Cevap Gönder

aman tanrım!!
haber doğruysa youtube a bundan sonraki hayatına ba$arılar dilioum! inceleme altına alınan kullanıcı bilgileri we videolar cidden güvenilirlik açısından çok pis bi darbe vuracağa benziyor. Yani.. bununla ilgilenen insan sayısı az değildir bence... Tabi türkiye'nin gaz savcılıklarının güttüğü sansür siyaseti yüzünden gün yüzüylen bi youtube açıp bakamıous ne zamandır orası ayrı mesele tabi ama Çılgın
haber içn saol bu arada.. Muhtemelen burda olmasa hiç haberm olmasdı

http://www.travian.com.tr/?uc=tr13_130336
travyann!! a$mı$$ oyun!
becERİKsizler gelmesinn!
yada gelenler de şööle iice bi oynasın, nüfusu bi 80'e ersin...bu kıytırık strateji oyununun üstesinden gelebilirsiniz bea, güweniom bn size Çok Mutlu hah!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ağu 2008 00:22
SaILoRSuN

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Youtube ile ilgili büyük haber Konu: Yanıt: Youtube ile ilgili büyük haber Alıntıyla Cevap Gönder

ben de üye olduğum bir siteden öğrendim şok oldum...

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ağu 2008 00:28
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Aylardır beklenen (bana göre) şeyi uygulamaya koymuşlar. Youtube'u bu sefer zor günler bekliyor.
haber için saol Sailorsun ^^

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ağu 2008 00:29
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

Ayrıca youtube'ye video yükleyenler de biraz zor durumdalar gibi Karışık
... ben yüklemdeim kaçak gienler de aynı durumda galiba Karışık Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda

How can you see into my eyes...
Spoiler:

You are my sunshine my only sunshine
You make me happy when skies are gray.

You'll never know dear how much I love you.
Please don't take my sunshine away...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 08 Ağu 2008 10:52
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

pff... ya sonuçta youtube dünyada en çok kullanıLan siteLerden birisi... Ve böyLe birşeyin oLması hem site sahibi hem de kuLLanıcıLar için kötü bi durum Madde

Spoiler:
Ayrıca Türkiye'de youtube kapanması yetmiyormuş qibi şimdi birde daiLymotion da kapanmış devLet sanırım bütün video siteLerini enqeLLemeyi pLanLıyor Madde

Çok Keyifli tweety <3 kyo_kusanagi Melek

Spoiler:

A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim Hayranlık Besliyor

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 08 Ağu 2008 12:26
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

tweety yazmış:
pff... ya sonuçta youtube dünyada en çok kullanıLan siteLerden birisi... Ve böyLe birşeyin oLması hem site sahibi hem de kuLLanıcıLar için kötü bi durum Madde

Spoiler:
Ayrıca Türkiye'de youtube kapanması yetmiyormuş qibi şimdi birde daiLymotion da kapanmış devLet sanırım bütün video siteLerini enqeLLemeyi pLanLıyor Madde

bütün video siteleri engellenmeden önce sm vieolarını kurtarmalıyız Çılgın Çılgın Üzgün ya da Ağlıyor hepsini nie engelliyolar Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor

How can you see into my eyes...
Spoiler:

You are my sunshine my only sunshine
You make me happy when skies are gray.

You'll never know dear how much I love you.
Please don't take my sunshine away...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 08 Ağu 2008 16:26
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

Seher_odb yazmış:
aman tanrım!!
haber doğruysa youtube a bundan sonraki hayatına ba$arılar dilioum! inceleme altına alınan kullanıcı bilgileri we videolar cidden güvenilirlik açısından çok pis bi darbe vuracağa benziyor. Yani.. bununla ilgilenen insan sayısı az değildir bence... Tabi türkiye'nin gaz savcılıklarının güttüğü sansür siyaseti yüzünden gün yüzüylen bi youtube açıp bakamıous ne zamandır orası ayrı mesele tabi ama Çılgın
haber içn saol bu arada.. Muhtemelen burda olmasa hiç haberm olmasdı

tamamen katılyorum Madde

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ağu 2008 19:10
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

evet bende tamamen katılıyorum

süper olmuş Prenses Serenetty imza için çok teşekkürler Hayranlık Besliyor

süper olmuş sailorneptune Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 08 Ağu 2008 21:45
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

haber için saol cnm ben duymamıştım
bakalım youtube'a açılan dava nasıl sonuçlanacak

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Ağu 2008 17:42
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

bunu öğrendiğim iyi oldu haber için sağol sun Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 Ağu 2008 21:22
sailor neptune

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Haber için saol
Bütün video siteleri gidio yaa çok kötü
Dailymotion a da yasak geldi Şaşırmış Durumda

Kendime teşekkür ederim :D
Spoiler:

umi-chan çokk saoll

Sailormoon_ami çokk teşekkür ederimm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 10 Ağu 2008 18:42
sailor enery

Otaku
Otaku

ama youtube engellenmiş olsa bile bazı sitelerden youtube a girilior ama kapanırsa yandık Çılgın

Celebiyi Beslemek İstersen Bir Tıklaman Yeter

Bir de bnm İçin tıkla

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 10 Ağu 2008 20:04
Cohen_Mangaka

Master Otaku
Master Otaku

Ünvan: Prens

youtube ta ne ararsam vardı yaa -_-'' umarım kapanmaz Madde

Click here to feed Mizu *.*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Ağu 2008 21:36
çibiçibi

Venus Fan
Venus Fan

haber için öncelikle sağol. sun
youtube denetim altına aınması iyi olmuş böylece haddini bilmez kişilerde tedbirli olurlar ve gerekli cezayıda alırlar umarım.
youtube kapanmaz çünkü googlenin zararına olur . kapanıcağını hiç düşünmüyorum. Kötülük Düşünmekte!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Ağu 2008 10:16
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız