| |
| Yazar |
Mesaj |
SaILoRSuN

O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1493 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: Youtube ile ilgili büyük haber |
|
|
|
İşte öğrendiğim bir haber:
SAN FRANCISCO federal mahkemesi yargıcı google'in sahibi olduğu youtube sitesi adına Viacom film şirketi tarafından açıklan dava ile ilğili almış oldu karar doğrultusunda youtube sitesine eklenen bütün video kayıtları inceleme altına alındı. Ayrıca bu videoları izleyen kullanıcıların bilgilerinede el koyan mahkeme, gerektiğinde bu videoları ekleyenler hakkında yasal takibat başlata bilme kararına vardı.
Bu karar ile birlikte internet sitelerinin gizlilik ilkeleri adı altında taahüt ettikleri sözler boşa çıkmış oldu. Kullanıcıların ip adresleri ve bir çok genel bilgi artık mahkeme kayıtlarına işlendi.
Viacom şirketi Google şirketine 1 Milyar Dolarlık telif haklarını ihlal ettiği için dava açmıştı. Şuana kadar en az bu tür videoları 4.1 milyar kez izlendiğini belirten Viacom şirketi ayrıca hemen hemen herkezin günde 1 defa youtube sitesine giriş yaptığını belirtti.
Mahkeme kararı sonucu Youtube sitesi çok zor bir durumda kalacak.
Kaynak : nytimes.com _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
08 Ağu 2008 00:06 |
|
 |
Seher_odb

Master Otaku

Kayıt: 13 Ağu 2007 Mesajlar: 430 Ünvan: Prenses Puan: 1800
|
Konu: Yanıt: Youtube ile ilgili büyük haber |
|
|
|
aman tanrım!!
haber doğruysa youtube a bundan sonraki hayatına ba$arılar dilioum! inceleme altına alınan kullanıcı bilgileri we videolar cidden güvenilirlik açısından çok pis bi darbe vuracağa benziyor. Yani.. bununla ilgilenen insan sayısı az değildir bence... Tabi türkiye'nin gaz savcılıklarının güttüğü sansür siyaseti yüzünden gün yüzüylen bi youtube açıp bakamıous ne zamandır orası ayrı mesele tabi ama
haber içn saol bu arada.. Muhtemelen burda olmasa hiç haberm olmasdı _________________
off off
http://www.travian.com.tr/?uc=tr13_130336
travyann!! a$mı$$ oyun!
becERİKsizler gelmesinn!
yada gelenler de şööle iice bi oynasın, nüfusu bi 80'e ersin...bu kıytırık strateji oyununun üstesinden gelebilirsiniz bea, güweniom bn size hah! |
|
 |
|
08 Ağu 2008 00:22 |
|
 |
SaILoRSuN

O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1493 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ben de üye olduğum bir siteden öğrendim şok oldum... _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
08 Ağu 2008 00:28 |
|
 |
sailormoonn

O Bir Yıldız!

Kayıt: 13 Tem 2007 Mesajlar: 1425 Ünvan: Prenses Puan: 1750
|
|
|
|
Aylardır beklenen (bana göre) şeyi uygulamaya koymuşlar. Youtube'u bu sefer zor günler bekliyor.
haber için saol Sailorsun ^^ _________________
sevgim arigatou *-* |
|
 |
|
08 Ağu 2008 00:29 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1698 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
Ayrıca youtube'ye video yükleyenler de biraz zor durumdalar gibi
ben yüklemdeim kaçak gienler de aynı durumda galiba  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes...
|
|
 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
|
|
|
pff... ya sonuçta youtube dünyada en çok kullanıLan siteLerden birisi... Ve böyLe birşeyin oLması hem site sahibi hem de kuLLanıcıLar için kötü bi durum
_BaSiLiSk_ |
|
 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1698 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
| tweety yazmış: |
pff... ya sonuçta youtube dünyada en çok kullanıLan siteLerden birisi... Ve böyLe birşeyin oLması hem site sahibi hem de kuLLanıcıLar için kötü bi durum
|
bütün video siteleri engellenmeden önce sm vieolarını kurtarmalıyız hepsini nie engelliyolar  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes...
|
|
 |
|
 |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| Seher_odb yazmış: |
aman tanrım!!
haber doğruysa youtube a bundan sonraki hayatına ba$arılar dilioum! inceleme altına alınan kullanıcı bilgileri we videolar cidden güvenilirlik açısından çok pis bi darbe vuracağa benziyor. Yani.. bununla ilgilenen insan sayısı az değildir bence... Tabi türkiye'nin gaz savcılıklarının güttüğü sansür siyaseti yüzünden gün yüzüylen bi youtube açıp bakamıous ne zamandır orası ayrı mesele tabi ama
haber içn saol bu arada.. Muhtemelen burda olmasa hiç haberm olmasdı |
tamamen katılyorum  _________________
|
|
 |
|
08 Ağu 2008 19:10 |
|
 |
Setsuna-M

Süper Üye

|
|
|
|
evet bende tamamen katılıyorum _________________
süper olmuş Prenses Serenetty imza için çok teşekkürler
süper olmuş sailorneptune  |
|
 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 824 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
haber için saol cnm ben duymamıştım
bakalım youtube'a açılan dava nasıl sonuçlanacak _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
bunu öğrendiğim iyi oldu haber için sağol sun  _________________
 |
|
 |
|
 |
sailor neptune

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Tem 2008 Mesajlar: 1470 Ünvan: Prenses Puan: 1700 Nerden: Tekirdağ
|
|
 |
|
 |
sailor enery

Otaku

|
|
 |
|
 |
Cohen_Mangaka

Master Otaku

|
|
|
|
youtube ta ne ararsam vardı yaa -_-'' umarım kapanmaz  _________________
Click here to feed Mizu *.* |
|
 |
|
10 Ağu 2008 21:36 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
haber için öncelikle sağol. sun
youtube denetim altına aınması iyi olmuş böylece haddini bilmez kişilerde tedbirli olurlar ve gerekli cezayıda alırlar umarım.
youtube kapanmaz çünkü googlenin zararına olur . kapanıcağını hiç düşünmüyorum.  _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
|
|
|